παιδια καλησπερα εχει κανενα μελος 1 η 2 διοδο λαηζερ ? την θελω για 1 πατεντα που πιστευω θα φερη την ανατροπη στα αποστατικα αλα για να γινει αυτο μαζι με τα πειραματα φυσικα πρεπη να την βρω ξερη καποιο μελος που πουλανε εντος ελλαδασ?
αυτη ειναι η φωτο 12ν θα ηταν το καλυτερο σε παροχη να ειχα .αλα και με 3ν δεν πειραζη ουτοσι αλος 2 θελω αμα βρω θα παρω 12ν αμα υπαρχει και 3ν απο Μι'α
-
Aπο ου μπορω να αγορασω εντος ελλαδας 1η 2 laser diode με το + % το - ?
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
λετε ρε ,παιδια απο που τα πουλανε αυτα ? σε κοκκινο χρωμα να ειναι δε με πειραζη . καλυτερα θα ηταν πρασινο .
αλα κλα'ι- μάην και το κοκκινο 1 χαρα κανη την δουλεια του σαν ακτινα απο λεηζερ μικρο κοκκινο δε ξερω ρε το ρημαδι
πως να το κανω και φοβαμαι μη το χαλασω εχει 2 push button αυτο που εχω και δουλευη με 3ν . αλα ειναι ολοκληρη κουμούτσα . εγω το μισο θελω σε μεγεθος .ευχαριστω
-
ευχαριστω σπυρακο ,για την βοηθεια,θελω να το προσαρμοσω σε 1 συσκευη ,και να καταγραψω τα αποτελεσματα που ειναι ειδη ενθαριντικα σουπερ και 532nm καλα ειναι mw = λιγα. σαν τα λειζερ τα κοκκινα τα μικρα που πουλανε
καλο θα ηταν χρωμα πρασινο το προτιμαω . αλα και σε κοκκινο .μου κανει .για να καταλαβης θα μπει μονο η διοδος με το driver της και ,μετα θα κωληθη',στο σημειο που θελω /μετα με 2 καλωδια +/- θα φευγη και θα πηγαινει απευθειας στην παροχη ρευματος
-
Υπάρχουν 2 τρόποι να το κάνεις.
Ο απλός και γρήγορος τρόπος είναι να πάρεις ένα απλό λέιζερ και να το βγάλεις απο το καβούκι του (πανεύκολο αλλά σε βοηθάω αν θέλεις) και να το χρησιμοποιήσεις μαζί με την πλακέτα του (είναι αρκετά μικρή οπότε δεν θα σε δυσκολέψει η τοποθέτηση του και εαν κατέχεις το κολλητήρι θα είναι παιχνιδάκι).Ο άλλος τρόπος είναι να παραγγείλεις απο εξωτερικό.
Μπορώ να σε στείλω σε μερικά προϊόντα με δωρεάν έξοδα αποστολής, αλλά ο χρόνος αποστολής μπορεί να φτάσει και 3 βδομάδες, αν έχεις υπομονή θα στο συνιστούσα!
Διαφορετικά, λειζεράκι απο το περίπτερο και ξήλωμα! -
καλημερα το κατεχω φιλε το κολητηρι ναι,τι κολαω και τι ξεκολαω ομως 1 το χαλασα που εβγαλα και τα 2 τα κουμπια.
για ριξε σχεδιο ρε αδερφε να βρουμε 1 ακρη .και μαρτυρα θα σε δωσο εγω δωρο οσους θελης για να τους εχεις . να κανεις την δουλεια σου . θεσ/νικη εισαι σπυρο?Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
Πρωινός τύπος και εσύ βλέπω ε; Σέρρες είμαι αδερφέ. Για διόδους ότι γουστάρεις.
Εφόσον λες οτι εχει 2 κουμπιά, φαντάζομαι δεν είναι μόνο λέιζερ αλλά έχει και λαμπάκι λευκό μέσα;
Αν ναί, τότε κατα 99% το κουμπί που ήταν προς την μεριά της διόδου ήταν ο διακόπτης του που πρέπει και να το γεφυρώσεις για να είναι συνέχεια "ΟΝ".
Κόψε ένα ποδαράκι απο ένα LED και γεφύρωσε τα σημεία του διακόπτη.
Έτσι θα το ανάβεις/σβήνεις με τον εξωτερικό διακόπτη της συσκευής σου, αρκεί να πάρεις το - απο το ελαττήριο και το + απο το μέταλλο της διόδου!Σόρρυ αν σε ζάλισα με το κατεβατό πρωί-πρωί! Καλημέρα!