re paidia ti μου λετε ?
νομιζετε ποσ μασ τρεχουν απο τα μπατζακια ?
ηρεμα και πανω απο ολα η οικογενεια , μια φορα θα παρεισ το ρισκο και μετα αν παει καλα τερμα , ξελασπωνεισ και ηρεμεισ με την οικογενεια , πανω απο ολα τα παιδια μασ , ( εγω τουλαχιστον αυτο εχω προτεροτητα )
να φυγουν εστω τα δανεια , μασ εχουν τρελανει στα τηλεφωνα και τα εξοδικα ,
ενα ρισκο εινε , αν ηξερα τα νουμερα του τζοκερ θα πηγενα να παιξω και εκλεινε εκει το θεμα και δε προκειτε να σασ ενοχλουσα
εχω συνιδιτοποιεισει την σοβαροτητα τησ καταστασησ αλλα τι αλλο να κανω ?
δουλειεσ δε υπαρχουν , η δεη πηγε στα υψη , πετρελαια τα ιδια ,
τι να κανω να σκοτοσω η να φυτεψω κατι που δε θελλω και να κινδινευω να με πανε καθε ημερα μεσα ,
αν εσεισ εχετε βρει , και μακαρι να εχει γινει τοτε περασατε απο την θεση μου και σιγουρα πηρατε τα ρισκα σασ ,
-
Ατομο για σπηλια
-
Ατομο για σπηλια
τιποτε δε υπαρχει , στην εισοδο μια γρεμισμενη σπηλια , απο ενα μικρο ανοιγμα μπενουμε στον προτο θαλαμο και απο εκει και περα δε υπαρχουν κοτσια να παμε , η δευτερη σπηλια εινε απηραχτη ( σταλαχτιτεσ - σταλαγμιτεσ ), κατι ειδικοι σαν καπιοιυσ ( φορουμ )εδω ειπαν ποσ μολισ τα εβαλαν την ανατναξαν να μην λεμε και πολα πολα ,
οι αλλοι τρεισ που τουσ επιανε ειπαν οκ αλλα επειδη υπαρχουν και οικογενειεσ πισω δε μπηκαν μεσα ,
εμενα τα βαριδια δε με πιανουν ,
το θεμα εινε απλο , υπαρχει ασφαλησ τροποσ να μπο στην τρυπα και αν γινει κατι ολα οκ ? ή μενει το παιδι μου ορφανβο ?Συναδελφε γιωργο500 οταν λες βαριδια τι ενοεις ? μηχανημα η εκκρεμες ραβδοσκοπικο? ρωταω γιατι πως εχετε ενδειξι ? ειναι γεματη η σπηλια η σας πιανει
κανενα υπογειο ποταμακι, και ρισκαρετε χωρις λογο. Αν ειναι γεματη τοτε μπαινουμε με λιγα ρισκα αν θες φυσικα._ -
Ατομο για σπηλια
Όσοι έχουν "σώας τας φρένας" δεν πάνε να ερευνήσουν κάποια τυχαία ραβδοσκοπική ένδειξη! Το ότι υπάρχει κάποια ένδειξη δεν πάει να πει ότι υπάρχει και στόχος!
Εν αρχή η πληροφορία! Υπάρχει είσαι σίγουρος? ή είναι μια από τις πολλές αρβύλες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς?
Αν υπάρχει? κάνε έρευνα ποιοι- που-πότε- έζησαν- γύρισαν? - οι συγγενείς σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκονται?
Αν όλα αυτά το επαληθεύουν τότε προχωράς σε επιχείρηση!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ατομο για σπηλια
Όσοι έχουν "σώας τας φρένας" δεν πάνε να ερευνήσουν κάποια τυχαία ραβδοσκοπική ένδειξη! Το ότι υπάρχει κάποια ένδειξη δεν πάει να πει ότι υπάρχει και στόχος!
Εν αρχή η πληροφορία! Υπάρχει είσαι σίγουρος? ή είναι μια από τις πολλές αρβύλες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς?
Αν υπάρχει? κάνε έρευνα ποιοι- που-πότε- έζησαν- γύρισαν? - οι συγγενείς σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκονται?
Αν όλα αυτά το επαληθεύουν τότε προχωράς σε επιχείρηση!!!Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε panass,γιαυτο ρωτησα τι ενοουσε ο φιλος λεγοντας οτι εψαχναν με βαριδια, εμενα η λεξι βαριδια υπονοει εκρεμες, δηλαδη ραβδοσκοπια, ραδιαισθησια κλπ. Τοτε ομως μπορει να πιανουν οτιδηποτε, και να σκοτοθουν τσαμπα και βερεσε, που λενε στο χωριο μου. Αν ομως εχουν σοβαρη πληροφορια και ενδειξεις απο δυνατα μηχανηματα, αξιζει η προσπαθεια. Παντος για νοτια πελοπονησο που λεει ο φιλος δυσκολο το βλεπω, αν ενοει τα σπηλαια δυρου η τριγυρω δεν εχει τιποτα απο τα ζητουμενα, και αν ειχε τα σηκωσαν οι σπηλαιολογοι κλπ. Επισης εχει σημασια πως βρηκαν την τρυπα και πως ξερουν οτι η σπηλια ειναι ανατιναγμενη, ποτε και απο ποιους? Μυστηρια ιστορια, εκτος και αν εχει και αλλη εξηγηση που δεν αναφερθηκε απο τον φιλο. Παντως οπως και να εχει αν υπαρχει ζητουμενο, μπαινεις στην σπηλια οπως το περιγραφει και με αρκετη ασφαλεια. φιλικα zeus. yetios.
-
Ατομο για σπηλια
Δεν υπάρχει σημείο σε όλη την επικράτεια που να μη έχω ακούσει για ανατιναγμένη σπηλιά! Έτσι που το πάνε δεν έχει μείνει καμία για επίσκεψη?
Τώρα όπως το περιγράφει υποτίθεται ότι από κάποιο αεραγωγό μπήκαν?
Πάντως το να πέσει η σπηλιά δεν είναι απαραίτητο να έχει γίνει ανατίναξη!
Η περισσότερες ξεκινούν με σαθρό ημίβραχο και προχωρώντας στο εσωτερικό που παίρνει βάθος γίνονται υγιείς βράχος και τα τοιχώματα και η οροφή!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Ατομο για σπηλια
Συνηθως λεμε οτι τις τιναζαν για να κρυψουν πραγματα, και οπως λες φιλε σχεδον ολες , αλλα ρωταω, ο καπετνιος εβαλε οτι εβαλε και την τιναξε, οταν θα γυριζε να τα σηκωσει με τι θα την ανοιγε ? Αν ηταν σαθρη και επικυνδυνη να καταρευσει δεν εβαζε, εβαζαν και εχτιζαν την εισοδο, αλλα ηξεραν οτι αν ηθελαν να την ανοιξουν θα το εκαναν με τροπο και ελαχιστο χρονο. Αν στην συγκεκριμενη μπηκαν απο αεραγωγο τοτε κανενα προβλημα, και να γκρεμιση θα φαρδυνη το ανοιγμα, για μενα το μυστικο ειναι αλλου, πιθανον να επιασαν κενο και σκαβοντας να το βρηκαν και δεν ξερουν τι να κανουν. Και εντελως φιλικα τωρα εσυ πιστευεις οτι οι ανταρτες εκαναν χρηματικη αποκρυψι σε σπηλια και την τιναζαν? Για μενα ποτε, διοτι το μπουμ θα το ακουγαν πολλοι, και εχουμε μαρτυριες οτι μονο ενας γνωριζε την ακριβη θεση, και το σημειο φανερωνε δραση ανθρωπινη και προδιδοτανε, οι δε μετεχοτεντες της αποκρυψις εγκατελειπαν τα εγκοσμια μεριμνη του υπευθυνου της αποκρυψις (καπετανιου η επιμελητη)._φιλικα zeus.yetios.
-
Ατομο για σπηλια
Στο 80% των περιπτώσεων σπηλιάς αποδεδειγμένα ήταν εκτός σπηλιάς η απόκρυψη!
Οι υπόλοιπες αποδείχτηκαν μουφες ιστορίες εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που πράγματι υπήρχαν μέσα! μαζί με μερικούς να φυλάνε ακόμα σκοπιά!!!
Υπήρξαν και κάποιες αναφορές για δήθεν καταστροφή πολεμικού υλικού!
Που το πιο πιθανό γινόταν για να μη μπορεί να ελέγξει αν είναι ακόμα μέσα?
Και φυσικά γίνονταν η προσωπική απόκρυψη του καπετάνιου ή κάποιου επιτήδειου σε κάποιο άλλο σημείο!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Ατομο για σπηλια
giorgos500 καλησπερα, τι γινεται μπηκες στην σπηλια η οχι? αν δεν μπηκες και θελεις βοηθεια εδω ειμαστε, ομαδα καταστροφων, οποια ωρα θελεις σφυρα και φθασαμε, αλλα να εισαι σιγουρος πως υπαρχει κατι, εστω και οπλισμος, να μην ρισκαρουμε για κουναβοφωλιες. το ζητουμενο 70 εσυ 30 εμεις, νομιζω καλη συμφωνια, εμεις μπαινουμε και αν βγουμε βγηκαμε φορτωμενοι και και μοιραζουμε, δεν ρισκαρης τιποτα. Αν οσα ειπες
ισχυουν να η προκληση και προσκληση. Περιμενω νεα σου. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ Λακεδαιμονιων ρητο αφου και η δουλεια ειναι στην λακεδαιμονια χωρα. :36_7_6::36_7_6: φιλικωτατα ZEUS YETIOS.:36_7_6::36_7_6: