με τοσα βραχια καμια χρυσοπετρα θα επιανε ο ραβδοσκοπος και ειπαν να ξεχωσουν τη πλαγια
-
Εψαχναν για θησαυρό στο Λάκκο Σερρών
Άν σε πιάσουν να σκάβεις και έχεις και μηχανήματα σε στέλνουν για αρχαιοκαπηλία και τρέχεις εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Τα τρία μολυβένια σφαιρίδια γιατί τα έβαλε ο χριστιανός στη τσέπη του; Αφού ήθελε να τα πάρει για ενθύμιο δεν μπορούσε να τα βάλει κάπου πρόχειρα και να τα πάρει άλλη μέρα; και το τεφτέρι ξέρουμε τι έγραφε; Δεν μπορούσε να αποστηθίσει 5 αράδες; Ελπίζω να είναι τυχερός και τα σφαιρίδια να μήν είναι σταθμά παλαιάς εποχής.
-
Δηλαδή φίλε myrmidonas έψαχναν για μολύβι; Όπως και νάχει δεν ήταν προσεκτικοί και όπως είπα, μακάρι να μην είναι τίποτα σταθμά παλαιάς εποχής.
Δεν ξερουμε στην ιδικατασκευη του καθενα ,πιο σκεπτικο εχει.Μπορει επειδη ο μολυβδος επειδη πλησιαζει τον χρυσο { αλχημεια }να ειχε βρει οτι τον καλυπτει.Εδω μεσα εχουν ακουστει απιθανα πραγματα,αρα γιατι να μην ειχαν σχεση τα σφαιριδια με το ραβδοσκοπικο ;
-
Δεν ξερουμε στην ιδικατασκευη του καθενα ,πιο σκεπτικο εχει.Μπορει επειδη ο μολυβδος επειδη πλησιαζει τον χρυσο { αλχημεια }να ειχε βρει οτι τον καλυπτει.Εδω μεσα εχουν ακουστει απιθανα πραγματα,αρα γιατι να μην ειχαν σχεση τα σφαιριδια με το ραβδοσκοπικο ;
νικολα καλησπερα. βορεια της θεσσαλονικης εως τις σερρες εχω ακουσει για πολλες ιδιοκατασκευες με μολυβδο.
-
σωστος!
εχω δει ραυδοσκοπο, να αποριπτει, οπως ελεγε, ψευτικους στοχους με μολυβι μπαταριας. -
@Digital:
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=173963
Mαλλον για πρωταπριλιατικο μου φαινεται….
-
Παρακολουθουν τα τηλεφωνα!
Tωρα τελευταια ,εκει που μιλαω ακουγεται η ομιλια του αλλου σαν γαργαρο νερο μερικες φορες,οπως ακουγοταν οι κασετες στο πολυ γρηγορο..Πως βλεπεις σε κατι ταινιες να ακουγονται οι ηχοι απο το διαστημα..Αλλαξα και κινητο αλλα εξακολουθει.Εχει συμβει σε καποιον αλλο;
-
ενα θελω να μαθετε οι περισσοτεροι εδω μεσα,αν προσεξετε γυρω σας οι ασφαλιτες εχουν εξαφανισθη απο την πιατσα,αυτοι που μπορουσαμε να τους σταμπαρουμε,πλεον δεν αναγνωριζωντε γιατι εχουν γινη ενα με εμας
προσοχη στις παρεες σας και με ποιους γνωριζεστε απο εδω μεσα
πολλες φορες εχω διαγραψη ατομα και λεξεις που περιεχουν γραφτα που απαγορευονται,και ο λογος ειναι οτι καθε κινηση στο ιντερνετ παρακολουθειται,ακομα και στα χαζοπαιχνιδα που παιζετε,υπαρχουν λεξεις κλειδια που αυτοματοποιουνται στα συστηματα τους,γιαυτο καμμια φορα γινομαι ο κακος της παρεας και διαγραφω μηνυματα
μεχρι στιγμης δεν ειχα καποιο προβλημα ρουφιανιας προσωπικα εγω,αλλα παντα φυλαγομαι απο κακοτοπιες,και το προβλημα δεν ειναι τι λεμε αλλα τι πρατουμε,και ειδικα σε σκαψιμο αποφυγετε τα πολλα μπλα μπλα με ατομα που γνωρισατε προσφατα,αφηστε να περαση λιγος καιρος,και παρτε πληροφοριες για το ατομο του,μην πατε σαν προβατα προς σφαγη,και παντα να επιλεγετε ατομα απο τον ιδιο νομο
οσο για τα τηλεφωνα,και αυτα ελενχονται,και μια συμβουλη,κρατηστε ενα νουμερο που δεν ειναι στο ονομα σας και δεν το δινετε σε κανεναν εκτος της παρεας σας στο βουνο -
Tωρα τελευταια ,εκει που μιλαω ακουγεται η ομιλια του αλλου σαν γαργαρο νερο μερικες φορες,οπως ακουγοταν οι κασετες στο πολυ γρηγορο..Πως βλεπεις σε κατι ταινιες να ακουγονται οι ηχοι απο το διαστημα..Αλλαξα και κινητο αλλα εξακολουθει.Εχει συμβει σε καποιον αλλο;
Θυμασαι τι εγινε με τα στημενα στο ποδοσφαιρο(Μπεος,Ψωμιαδης κτλ) που τους πιασαν απο τα τηλεφωνα.
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=472264
Εδω λεει οτι το χρησιμοποιουν ελας και ευπ μονο.Σε λιγο καιρο θα το εχει και η εφορια. -
Aκομα και τωρα που δεν ασχολουμε
Παρακολουθουν τα παντα
Αλλα κουνιοντε και ας μην εχω την ηλικια του μανιακου