αναθεμα και εαν εχω καταλαβει κατι . σε οποιο κωδικα μιλατε? καραγιωργη η λαμογ-ιωργη?
-
Τελος εποχης?
Αποφασισαμε για την ημερα των εκλογων να παμε εξορμηση να ξεφυγουμε απο την βαβουρα των εκλογων και αφου επιτελους σταματησανε οι βροχες και ταιριαζουν οι χρονοι μας ..αιντες επιτελους ετοιμασιες στα σακιδια.
Ανοιγουμε το ταμπλετ πολλα αππς επι πληρωμης για τον καιρο…συμβουλευομαστε τις προγνωσεις ..λαμπρα αιθριος καιρος 21-22 βαθμους η θερμοκρασια 15% πιθανοτητα βροχοπτωσης κατα τοπους...λαμπρα βουρ και ξεκιναμε.
Το πρωι γαλανος ουρανος ε κανα συννεφακι σαν μπαμπακι αλλα δεν μας φερνει βροχη.
Νωρις νωρις την ψηφο να ξεμπερδευουμε ενα τελευταιο τσεκαρισμα το σακιδιο και ξεκιναμε περιχαρης αφου γινανε και τα απαραιτητα ωφονα .
Στην διαδρομη ο καιρος αιθριος ..λαμπρα , στο μεετ ποιντ βρεθηκαμε στην ωρα μας και ξεκιναμε για το τελευταιο εταπε της διαδρομης.
Φτανοντας στην τοποθεσια βγαζουμε το σακιδιο , φοραμε τα ρουχα εκστρατειας ετοιμαζουμε καφε και ενοσω γινετε αυτο κανει την εμφανιση ενα σκουρο συννεφο .
Βρε λες να μας βρεξει?? Μπαα περαστικο ειναι το πολυ καμια ψιχαλα.
τι τοθελες και τοπες..και αρχιναει η βροχη..στην αρχη λιγο σιγανα ....παμε κατω απ ενα δεντρο να πιουμε τον καφε ( που μας επετρεψε η γιατρεσσα να ξαναπιουμε αφου το λαστ τσεκ απ ηταν νεγκατιφ και αρα καλο για τις γευστικες απολαυσεις χαχαχα )...εεε..ενταξει δεν ειναι δυνατη η βροχη θα περασει και θα περιμενουμε λιγο να στεγνωσει....γκραααουυυυ μια αστραπη ..τι τοθελες και το πες και ανοιγουν οι κρουνοι του ουρανου.
Ενα μοναχα συννεφο ακριβως πανω απο τον λοφο μας...ποσο πιθανο ειναι αυτο?
Αφου εβρεχε και μας μουσκευε και τα τσιγαρα και χωθηκαμε στο αμαξι περιμενοντας.....βρε Δια εχεις σκοπο να μας αφησεις να ανεβουμε σημερα??..ρωτησε ο φιλος μου.
Γκραααοουυυυ μια βροντη και ακομη ποιο δυνατη η βροχη.
Παει η αναβαση και να σταματουσε η βροχη θα γινομαστε παπακια απο τα φυλλα που ηταν γεματα νερο.
Αντε να περιμενουμε λιγο οταν σταματησει να βγαλουμε φωτογραφιες αφου θα εχει καθαρισει ο ουρανος απο την σκονη .
Περιμενοντας μετα απο λιγο ενας αετος σηκωνετε απο εναν βραχο τον οποιο παρατηρουσαμε και για το οποιο συζητουσαμε και τον παρακολουθουμε .
Πεταει ....πεταει .....και παει και καθετε στο σημειο στο οποιο υπεδειξα στον φιλο μου οτι θελουμε να παμε και που ειναι ο στοχος μας.
Αναυδοι και οι δυο μας..καθετε ενα λεπτο και μετα σηκωνετε και χανετε στον οριζοντα.
Αετος το πουλι του Δια ...αμεσος ο συνειρμος στις σκεψεις μας.
Θες να μας πεις οτι πρεπει να φυγουμε??
Γκρααοουυ μια βροντη ..ακομη ποιο αναυδοι οι δυο μας.
Η βροχη αρχισε να σταματει και λεω στον φιλο μου ...αντε κανε μια βολτα προς εκεινη την μερια του δρομου και να βγαλω μερικες φωτογραφιες και να φυγουμε.
Οντος ξεκιναμε και οταν φτανουμε στο σημειο που ηθελα και πηρε να κανει αναστροφη ξανα βροχη...που να βγεις απο το αυτοκινητο.
Οι γυαλοκαθαριστηρες εκαναν υπερωριες και το καλοριφερ στο φουλ να ξεθαμπωσουν τα τζαμια..ουτε φωτογραφιες καλες τραβηξα ουτε τιποτα και πηραμε τον δρομο της επιστροφης.
Δυο χιλιομετρα ποιο κατω δεν ειχε ριξει σταλα νερο.
Περιμενα μηνες αυτην την βολτα για να παρω τις αποφασεις μου...παλι απαγορευτικο πηραμε...παραξενα αντικειμενα δεν εμφανισθηκαν σε οσες φωτογραφιες τραβηξα εξαλου τι να εμφανισθουν οταν μιλαει ο αρχηγος.
Αντε τωρα να παρεις αδεια να ξαναπας..υστερα μου λετε οτι αυτα τα πραγματα ειναι φαντασια .
Αρχηγου παροντος πασα αρχη παυσατο και ο αρχηγος εδωσε παρων.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Τελος εποχης?
Α ρε Γιώργο, μου θύμισες όταν ήμουνα μικρότερος και άντεχα και δε λογάριαζα τίποτα, που ξεκινάμε με ένα φίλο μου να πάμε στο χωριό για ψάξιμο με ένα δισκάκι της πλάκας παλιό μοντέλο σι σκουπ, δανεικό από κάποιον, βέργες δεν είχαμε τότε. Ξεκινάμε από εδώ με καλό καιρό, φτάνουμε στο χωριο, καλός ο καιρός, αφήνουμε το αμάξια στο σπίτι και μόλις φτάνουμε με τα πόδια στην επίμαχη μεριά ξεκινάει μια βροχή, όπως ακριβώς και η δικιά σου. Σιγανή στην αρχή που όλο και δυνάμωνε στη συνέχεια. Καθόμαστε λίγο κάτω από τα πουρνάρια μπας και κόψει-τίποτα, όλο και δυνάμωνε. Αφού είδαμε κι' απόειδαμε ότι δε θα σταματήσει, λέμε εμείς εδώ ήρθαμε για ψάξιμο και πίσω δεν κάνουμε. Δεν πάει στο καλό της και η βροχή, εμείς θα κάνουμε το χόμπυ μας. Αρχίζουμε το ψάξιμο επί τρεις ώρες με ασταμάτητη βροχή, ο ένας μπροστά με το δισκάκι και ο άλλος πίσω με το γκασμαδάκι μέχρι που τεντωθήκαμε από την κούραση, πουντιάσαμε και δεν είχαμε πλέον γλώσσα στεγνή. Οπότε κάποια στιγμή αποφασίζουμε να γυρίσουμε στο σπίτι. Φεύγουμε, πάμε σπίτι, είχε αναμένο τζάκι η μάνα μου, ζεσταθήκαμε, μας έφτιαξε καφέ και λίγο φαί, μέχρι να φάμε λίγο βλέπουμε έξω ο καιρός καθάρισε…Τί καθόμαστε λέμε, πάμε πάλι στο σημείο. Δώστου πάλι ποδαρόδρομο να ξαναπάμε στη μεριά της έρευνας και μόλις φτάνουμε εκεί, ανοίγουμε το δισκάκι και θυμάμαι ένα ιιιιικκκ έκανε το καημένο και τίποτα άλλο, παρέδωσε το πνεύμα...Είχε φάει τόσο νερό στην έρευνα με τη βροχή που σταμάτησε να δουλεύει.
Τρώμε μια στενοχώρια από τη μία επειδή μας κόπηκε το ψαχτήρι στη μέση, από την άλλη σκεφτόμαστε τί να πούμε στον άνθρωπο που μας είχε δώσει τον δίσκο. Τί να κάνουμε, με τα κεφάλια κατεβασμένα ξεκινάμε να φύγουμε οριστικά για την πόλη. Στον δρόμο βλέπω τον φίλο μου βγάζει το δισκάκι από τον σάκο και μου λέει άναψε τέρμα το καλοριφέρ, θα ζεστάνω τον δίσκο. Εμένα μ' έπιασαν τα γέλια, του λέω καλά άνθρωπο τον πέρασες να τον ζεστάνεις, πάει αυτός τα έφτυσε. Όμως του έκανα τη χάρη για να μην τον στεναχωρήσω κι' άλλο και σας πληροφορώ ως εκ' θαύματος μόλις φτάσαμε σπίτι κατεβάζουμε το δισκάκι και το ανοίγουμε αρχίζει να δουλεύει μια χαρά. Πάμε τρέχοντας και το δίνουμε στον άνθρωπο κι' εκεί αποφασίσαμε πως πλέον πρέπει να μαζέψουμε φράγκα να πάρουμε τον δικό μας δίσκο.... -
Τελος εποχης?
Εφτασε πλεον η ημερα της εξορμησης και πρωι πρωι ετοιμασα το σακιδιο για να ειμαι ετοιμος.
Ολα καλα και αιθρια και οταν φτασαμε αναψα και ενα σανταλοξυλο θυμιαμα και εκανα και μια σπονδη στους προγονους πριν αρχισω την αναβαση.
Η αναβαση οπως παντα σε αυτο το μερος δυσχερης ακολουθοντας ολες τις πινακιδες και αναγνωριζοντας την γλωσσα τους.
Εφτασα και στο επιμαχο σημειο το οποιο ειναι ψηλοτερα απ οτι υπεθεσα αλλα οχι αδυνατον να ανοιχτει με την καταλληλη ομαδα την οποια δεν εχω.
Διπλα απο εκεινο το σημειο ανεβαινοντας σφηνομενο κοκκαλο στα βραχια που μετα απο μελετη καταληξαμε οτι ανηκει σε αγριογουρουνο.
Ανακαλυψαμε το μερος στο οποιο κουρνιαζει ο αετος και τρωει το κολατσιο του, ακριβως στο σημειο που εχω εντοπισει την κρυπτη.
Τυχαιο?
Οπως και ναχει συνειδητοποιησα οτι δεν ειναι γραφτο μου να γευτο απο το νερο της πηγης και η απογοητευση ηρθε εντονη.
Στο κατεβασμα περασαμε απο το μονοπατι να επιθεωρησουμε το υπολοιπο μερος .
Εντοπισα δυο βασικες εισοδους σκεπασμενες ελειψει ομως ικανης ομαδας αποφασισα να τερματισω αυτην την ιστορια που μου εχει φαει χρονια ενασχολησης και ερευνας.
Αποφασισα επισης, οπως ειχα δηλωσει και προ μηνων εδω περα οτι θα σταματησω επισης ολη μου την δραστηριοτητα με το χομπυ μας και την ενασχοληση μου με το φορουμ.
Εχω μονο θετικες εμπειριες απο εδω μεσα , λυπαμαι που δεν το εφερε ετσι η ζωη να παραβρεθω σε καποια συναντηση και ελπιζω να ερθει το πληρωμα του χρονου να γνωρισω και μελη απο εδω μεσα απο κοντα.
Ο κοσμος ειναι μικρος και ειμαι σιγουρος οτι με καποια τουλαχιστον μελη που τους θεωρω φιλους ασχετα αν δεν τους γνωρισα απο κοντα θα βρεθουμε απο κοντα.
Σας αφηνω ολους γνωριζοντας οτι εχω παρει την σωστη αποφαση οχι φορτισμενος ψυχικα αλλα μετα απο ωριμη σκεψη .
Δεν ηταν γραφτο μου να κανω την ανακαλυψη και δεν εχει νοημα να ασχολουμαι περισσοτερο με μια ιστορια ετων και ουτε εχω ορεξη να αφιερωσω τοσο χρονο σε μια αλλη υποθεση κυνηγωντας ενα ονειρο μια ελπιδα και να αφηνω τις χαρες της ζωης να περνανε διπλα μου.
Χαιρομαι γιατι για εμενα καταφερα να λυσω εναν πολυ δυσκολο κωδικα ασχετα αν δεν ηταν γραφτο να επιβραβευτω με τον τροπο που ελπιζα γι αυτο.
Δεν πειραζει ισως να ειναι γραφτο να βρεθουνε απο αλλο ατομο.
Ενα γνωριζω..Its out there!
Σας φιλω σας χαιρετω με αγαπη με χαρα και χωρις να λυπαμαι .
Ειθε να ευδαιμονειτε!Υ.Γ.
Μπαρμπα στρουμφ δεν σε ζητω να με διαγραψεις , θαθελα ομως να αφαιρεσεις τα δικαιωματα που μου εδωσες , ηταν χαρα μου που με εμπιστευτηκες και χαρα μου που γνωριστηκαμε !Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Τελος εποχης?
Εφτασε πλεον η ημερα της εξορμησης και πρωι πρωι ετοιμασα το σακιδιο για να ειμαι ετοιμος.
Ολα καλα και αιθρια και οταν φτασαμε αναψα και ενα σανταλοξυλο θυμιαμα και εκανα και μια σπονδη στους προγονους πριν αρχισω την αναβαση.
Η αναβαση οπως παντα σε αυτο το μερος δυσχερης ακολουθοντας ολες τις πινακιδες και αναγνωριζοντας την γλωσσα τους.
Εφτασα και στο επιμαχο σημειο το οποιο ειναι ψηλοτερα απ οτι υπεθεσα αλλα οχι αδυνατον να ανοιχτει με την καταλληλη ομαδα την οποια δεν εχω.
Διπλα απο εκεινο το σημειο ανεβαινοντας σφηνομενο κοκκαλο στα βραχια που μετα απο μελετη καταληξαμε οτι ανηκει σε αγριογουρουνο.
Ανακαλυψαμε το μερος στο οποιο κουρνιαζει ο αετος και τρωει το κολατσιο του, ακριβως στο σημειο που εχω εντοπισει την κρυπτη.
Τυχαιο?
Οπως και ναχει συνειδητοποιησα οτι δεν ειναι γραφτο μου να γευτο απο το νερο της πηγης και η απογοητευση ηρθε εντονη.
Εντοπισα δυο βασικες εισοδους σκεπασμενες ελειψει ομως ικανης ομαδας αποφασισα να τερματισω αυτην την ιστορια που μου εχει φαει χρονια ενασχολησης και ερευνας.
Αποφασισα επισης, οπως ειχα δηλωσει και προ μηνων εδω περα οτι θα σταματησω επισης ολη μου την δραστηριοτητα με το χομπυ μας και την ενασχοληση μου με το φορουμ.
Εχω μονο θετικες εμπειριες απο εδω μεσα , λυπαμαι που δεν το εφερε ετσι η ζωη να παραβρεθω σε καποια συναντηση και ελπιζω να ερθει το πληρωμα του χρονου να γνωρισω και μελη απο εδω μεσα απο κοντα.
Ο κοσμος ειναι μικρος και ειμαι σιγουρος οτι με καποια τουλαχιστον μελη που τους θεωρω φιλους ασχετα αν δεν τους γνωρισα απο κοντα θα βρεθουμε απο κοντα.
Σας αφηνω ολους γνωριζοντας οτι εχω παρει την σωστη αποφαση οχι φορτισμενος ψυχικα αλλα μετα απο ωριμη σκεψη .
Δεν ηταν γραφτο μου να κανω την ανακαλυψη και δεν εχει νοημα να ασχολουμαι περισσοτερο με μια ιστορια ετων και ουτε εχω ορεξη να αφιερωσω τοσο χρονο σε μια αλλη υποθεση κυνηγωντας ενα ονειρο μια ελπιδα και να αφηνω τις χαρες της ζωης να περνανε διπλα μου.
Χαιρομαι γιατι για εμενα καταφερα να λυσω εναν πολυ δυσκολο κωδικα ασχετα αν δεν ηταν γραφτο να επιβραβευτω με τον τροπο που ελπιζα γι αυτο.
Μπαρμπα στρουμφ δεν σε ζητω να με διαγραψεις , θαθελα ομως να αφαιρεσεις τα δικαιωματα που μου εδωσες , ηταν χαρα μου που με εμπιστευτηκες και χαρα μου που γνωριστηκαμε !Γιωργι ολανδε. Και να σε διaγραψουν επηδη εισαι GAOY ,,, were ever yoy ar. εγω κοντα σου θαμαι . Διοτη για μενα εισαι πλεων κολητος φιλος. κιας μη σε ειδα απο κοντα. Καποτε θα βρεθουμε. εχεις δινατα ουμπαλα και δινατη ψιχουλα. Σαγαπω.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Τελος εποχης?
Τυχαιο?
Μπαρμπα στρουμφ δεν σε ζητω να με διαγραψεις , θαθελα ομως να αφαιρεσεις τα δικαιωματα που μου εδωσες , ηταν χαρα μου που με εμπιστευτηκες και χαρα μου που γνωριστηκαμε !Γιώργο αναμένω τηλέφωνο όταν κατέβεις στο γυναικοχώρι!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.