Εχω ξανααποφασισει να σταματήσω την ενασχοληση με το χομπυ…εδώ όμως εχουμε πλεον κατι διαφορετικο.
Μετα από μια εντονη ενασχοληση με ένα μονο συγκεκριμενο θεμα το κουβαρι που αρχισε να ξετυλίγετε με οδηγουσε συνεχεια σε αλλα πραγματα .
Κάθε μερα ελεγα τωρα ανακαλυψα τον κωδικα και κάθε μερα ανακαλυπτα αλλα πραγματα.
Πλεον εχω φτασει σε ένα τετοιο σημειο κατανοησης των πραγματων που τα πραγματα αρχισαν να ξεφευγουν της γνωσης μας και της δυνατότητας να το διαχειριστούμε.
Για μενα τα πραγματα είναι πλεον όπως στην ταινια Ματριξ που ο Νεμο εχοντας αποκτησει τεράστιες δυναμεις κινουνταν πολύ γρηγοροτερα από τους αλλους σε σημειο να βαριεται που ο άλλος είναι τοσο αργος.
Ωπου και να κοιτάξω ..στο γιουτουμπ εβλεπα ένα μουσικο συγκροτημα για τα καλαντα και μπακραουντ ειχε βραχια και τοπια...παντου εβλεπα τον ιδιο κωδικα παντου τα ιδια πραγματα και παει μακρια η βαλιτσα τοσο μακρια που ένα βημα πριν την πηγη με το νερο λεω να πω ένα οριστικο αντιο στο χομπυ μας...ισως κανενα μαραφετι να ψάχνουμε με τον πιτσιρικα κανενα ευρω στην παραλια και αυτό πολύ είναι.
Δεν εχω απογοητευτεί απλως
Εξαλου μου εχει αποροφησει τεραστια ενεργεια προσπαθώντας να αποδειξω ότι κανενας δεν είναι πανεξυπνος και ότι δεν υπαρχει ο τελειος κρυπτογραφικος κωδικας.
Καιρος να αφιερωσω ολον αυτόν τον χρονο στην οικογενεια και στον εαυτο μου...εξαλου βαρεθηκα να ασχολουμαι μονο εγω και οι αλλοι να περιμενουν να ερθει ο αι βασιλης με τα δωρα..τελος παντων.
Πολύ κουραση , κυριως πνευματικη σε συνδιασμο με την κουραση της εργασιας και φτανοντας πλεον στο ξεφωτο μετα από μια μεγαλη πορεια μεσα στο δασος στέκεσαι σε ένα ψηλο σημειο και ανακαλύπτεις κατι άλλο , κατι που δεν μπορουσες να το βαλεις στο καδρο της λογικης και αυτό πλεον δεν είναι διαχειρισιμο.
Πως ελεγε ο τζακ νικολσον στον τομ κρουζ στην ταινια , A Few Good Man "You Can't Handle the Truth"
Ετσι και εγω ημουν ο τομ κρουζ που ζητουσα την αληθεια.
http://www.youtube.com/watch?v=5j2F4VcBmeo
Αν ειχα καλη ομαδα θα ειχα φτασει σε αποτέλεσμα πριν από χρονια…ελεγα ότι το περασμενο καλοκαιρι θα την ειχα τελειωσει...φτασαμε νέο ετος και ακομη και όλη αυτή η καθυστερηση να μην ωφειλεται σε μενα.
Αισθανομαι σαν να τραβάω με ένα χοντρο σχοινι ολους αυτους που ουσιαστικα δεν θελουν τιποτα αλλα νομιζουν ότι θελουν ....τελος παντων τεραστια κουβεντα αυτή....!
Εδωσα μια διωρια μεχρι το καλοκαιρι στον εαυτο μου να δω καποια πραγματα ακομη να λυσω καποιες λεπτομέρειες στον κωδικα ..ποιος ξερει ισως να μου επιτρεψουν και να μου δωσουν σαν ανταμοιβή βρε αδερφε για την προσπαθεια αλλα δεν βασίζομαι και πολύ σε αυτην την εκδοχή.
Τι μου προσφερε αυτή η αναζητηση??
Την ηθικη ικανοποιηση ότι καταφερα να λυσω έναν κωδικα που απ ότι φαινεται εχει εφαρμογή σε πολλους κωδικες ή μαλλον είναι ενας κωδικας με πολλες παραλλαγες και είναι τοσο γελοια απλος που εκει είναι και το μεγαλειο του παιζοντας με το μυαλο των ανθρωπων να προσπαθουν να κανουν τα πραγματα πολύπλοκα.
Ισως σε καποιο μεταγενεστερο χρονο να αποφασισω να γραψω κατι σαν μυθιστόρημα εξ αλου ένα τεραστιο αρχειο θα μου δωσει ένα καλο χομπυ να ασχολουμαι χωρις να τρεχω στα βουνα.
Και αν σκεφτει κανεις ότι ξεκινησα από μια κακη φωτοτυπια που αυτά τα πεταω μολις μου τα δινουν...και εκανα ένα τεραστιο ταξιδι στην γνωση.
Ich bin eine zeiltinserin
-
Τελος εποχης?
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Τελος εποχης?
Γιωργη κάλος ήρθες στο κλουβί με τις τρελές!
Διάβασε αυτό και θα καταλάβεις!!!
–------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αυτά τα λόγια ανήκουν στον νομοθέτη και σοφό Σόλωνα τον Αθηναίο । Ωστόσο την μεγάλη τους διάδοση την οφείλουν στο παρακάτω περιστατικό που το οποίο το αναφέρει το περιοδικό Μαθητική Εστία :
Κάποια μέρα μια παιδούλα παρουσιάστηκε στον Σωκράτη και του ζήτησε λίγη φωτιά για να πάει στο δικό της σπίτι। Ο Σωκράτης , βλέποντας ότι το κοριτσάκι δεν είχε φέρει τίποτε μαζί του για να μεταφέρει τ ' αναμμένα κάρβουνα , είπε:
-Κοριτσάκι μου , να σου δώσω φωτιά μα πως θα τη μεταφέρεις...θα καείς।
Τότε το κοριτσάκι έσκυψε στη γωνία , γέμισε τη χούφτα του με στάχτη και πάνω στη στάχτη έβαλε τα πυροκόκκινα κάρβουνα ।- Γηράσκω αεί διδασκόμενος , που αποδόθηκε στην Νεοελληνική με το όσο ζώ , τόσο μαθαίνω ή δεν το έχω που πεθαίνω , μα όσο ζω τόσο μαθαίνω.
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Τελος εποχης?
Μαθαίνουμε ή νομίζουμε ότι μαθαίνουμε.
Υπάρχουν οι εξής κατηγορίες ανθρώπων
Αυτοί που δεν γνωρίζουν τίποτα
Αυτοί που νομίζουν ότι γνωρίζουν και μάλιστα τα γνωρίζουν όλα
Αυτοί που γνωρίζουν και δεν μιλούν
Αυτοί που γνωρίζουν και μιλούν αλλά τα λένε συγκαλυμμένα
Και αυτοί που γνωρίζουν και μιλούν αλλά αποδεικνύεται ότι δεν γνωρίζουν τίποτα αφού αν γνώριζαν δεν θα μιλούσαν.
Τι ήξερε ο ποιητής
Youtube VideoΚαι δεν αναφέρομαι στο φορουμ και στα σημαδια
Τελος εποχης?
Το τελος εποχης αφορα και τα δυο.
Ειμαι 1 βημα πριν από τον στοχο..τα βλεπω στις παμπολλες φωτογραφιες που εχω βγαλει..αλλα είμαι πλεον στο μετεωρο βημα ..πριν την πολυποθητη ανακαλυψη.
Όμως μεχρι εκει.
Αφορα ταυτόχρονα και την ενασχοληση με το χομπυ.Ότι αρχεια εχω και είναι παμπολλα θα τα ριξω σε ένα βαρελι με φωτια και ότι ηλεκτρονικα αρχεια θα πανε για οριστικη διαγραφη .
Το βαρος της γνωσης είναι κατι που αμφιβαλω αν μπορω να το διαχειριστω.This is your last chance. After this, there is no turning back.
You take the blue pill , the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill , you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Remember: all I'm offering is the truth. Nothing more.
http://www.youtube.com/watch?v=xFhn_GUAhGU
Μεχρι τωρα δεχομενος ολην αυτην την γνωση εφτασα στο σημειο να κατανοω τον τροπο σκεψης και αναπαραστασης του κωδικα ,βλεπω συμβολα και γραμματα και μπορω να κατανοω περα από τα φαινομενικα
http://www.youtube.com/watch?v=4mjtgdWd67Q
και επειδή όλα αυτά είναι ωραια να τα ακους και να τα βλέπεις αλλα είναι τελειως διαφορετικα να τα βιωνεις και επειδή δεν θελω
http://www.youtube.com/watch?v=188X5xOa2Mg
You take the blue pill , the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believeΟσο για ταξιδακι στας ευρωπας δεν θαλεγα όχι αλλα απ ότι φαινεται όχι αυτην την εποχη.
Ξελαμπικαρισμενος είμαι ποιο πολύ παρα ποτε.
Τελος εποχης?
Γιώργο καλή χρονιά φίλε,
μην κολώνεις βρε πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι!!!!!!κάνε ένα ριλάξ με καμία ξανθιά σε κανένα βουνό να δεις πως θα έρθεις στα ίσια σου
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Τελος εποχης?
Τον χαλασαν εκει στις τουλιπες….και του εμειναν κακες συνηθειες...η το πολυ παφα πουφα , η η ελειψη τον χαλαει...
Α ρε Γιωργη πανε κατα εκει στου 007 του συνονοματου σου και ερχομαστε και εμεις....φοβερο μερος για χαλαρωση και εκει να δεις τι εχει....ενα εκκλησακι με ροδοσταυρους....μουρλια.....
-
Τελος εποχης?
δεν θα είναι και άσχημα να ριλαξάρουμε
ένα σκ εκεί στο βουναλάκι,εγώ όταν θα έρθω
θα φέρω και ένα χαρτάκι :36_5_3:Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Τελος εποχης?
Δυσκολο να καταλαβουμε τι σου εχει συμβει….εδω ειναι μονο ενα σαιτ χρυσοθηρων....
Αν ειναι και επιασες τιποτα βεργες και πηγες περα απο καπιο σημειο πεστο...αν και το εχουν παθει αρκετοι αλλα δυστιχως δεν υπαρχει γι αυτο θεραπεια .
Αλλα και διχως βεργες μπορει να συμβει ...εσυ μαλλον εισαι στο μετεχνιο .
Περιμενε και μονο οταν εχεις την εσθηση της πραγματικης σιγουριας τοτε μονο να δρασεις ....:36_4_2: -
Τελος εποχης?
Βρε καλα θα ηταν να πηγαινα καπου για ρηλαξ..ελεγα για την κουλα λούμπαρ αλλα με προλαβε ο μισελ, το μαγαριασε το μερος ειπα για ντουμπαι αλλα πολύ χρυσο εκει που να ηρεμησεις.
Εχω να κανω αγραναπαυση από τοτε που πατησα το ποδι στην Ελλαδα…ειπα να λυσω την τσιρκουλοζα επιτελους να χαλαρώσουμε οικονομικα αλλα που να σαφησουν....2 χρονια ο εγκέφαλος τρεχει με τεραβιτς ανα μσ και εκει που τα εντοπισαμε και τα βλεπω καθημερινα στις φωτο και τα εχω δει και από κοντα...και ετοιμάζομαι να κανω το νεξτ φιναλ στεπ.......φρενοοοοοο απ κατω είναι γκρεμος...και ατμος από τα αυτια οι σολες τσιριζουν και οπισθεν ολοταχως.
Και επειδή ολοι οσοι είναι κοντα και δύνανται να βοηθησουν στην εξερευνηση ΑΠΕΤΥΧΑΝ στα ματριξ τεστ..δηλαδή σε δυο απλες ερωτήσεις.
Αν θα τα βρουμε ποιον θεωρεις δικαιο τροπο να τα μοιραστουμε??
Εισαι ετοιμος να μπεις στην συραγγα??
Δυο απλες ερωτήσεις που απετυχαν να απαντησουν.
Αυτές οι δυο ερωτήσεις ηταν οι πρωτες ενδείξεις που μου εδειχναν απαγορευτικο και που συνεχιζα να αγνοω...από εκει και μετα χιονοστοιβαδα ανακαλυψεων και αποκαλυψεων ..το τρενο σταματάει πριν την στροφη και κανει οπισθενἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Τελος εποχης?
Τι να παω να κανω εκει βρε…μεχρι νεοτερας η γιατρεσσα μου απαγορεψε...κρατα λιστα
Καφε-δες...τσαι..αναψυκτικα , ταμπακο και ταμπασκο κάθε είδους..
Απαντα αλκοολουχα, απαντα καρυκεύματα και δει εξωτικα..τηγανητα, οξινα..καλυτερα να αναφερω τι επιτρέπονται είναι λιγοτερα.
Βαλε ότι απεχω από το κρεας εδώ και μερικα χρονια ..τι εμεινε??
Το μαμισι??? Και μου λες να παω συν γυναιξι και τεκνων??....καιιιι μην παει το μυαλο σας στο πονηρο.....αλλα μαζι με τα γκζανια όπως τα λεμε εδώ..αποκλειετε να είναι στο βραδυνο ή ημερησιο μενου.
Αρα τι να παω να κανω?? ε!!!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Τελος εποχης?
Βρε καλα θα ηταν να πηγαινα καπου για ρηλαξ..ελεγα για την κουλα λούμπαρ αλλα με προλαβε ο μισελ, το μαγαριασε το μερος ειπα για ντουμπαι αλλα πολύ χρυσο εκει που να ηρεμησεις.
Εχω να κανω αγραναπαυση από τοτε που πατησα το ποδι στην Ελλαδα…ειπα να λυσω την τσιρκουλοζα επιτελους να χαλαρώσουμε οικονομικα αλλα που να σαφησουν....2 χρονια ο εγκέφαλος τρεχει με τεραβιτς ανα μσ και εκει που τα εντοπισαμε και τα βλεπω καθημερινα στις φωτο και τα εχω δει και από κοντα...και ετοιμάζομαι να κανω το νεξτ φιναλ στεπ.......φρενοοοοοο απ κατω είναι γκρεμος...και ατμος από τα αυτια οι σολες τσιριζουν και οπισθεν ολοταχως.
Και επειδή ολοι οσοι είναι κοντα και δύνανται να βοηθησουν στην εξερευνηση ΑΠΕΤΥΧΑΝ στα ματριξ τεστ..δηλαδή σε δυο απλες ερωτήσεις.
Αν θα τα βρουμε ποιον θεωρεις δικαιο τροπο να τα μοιραστουμε??
Εισαι ετοιμος να μπεις στην συραγγα??
Δυο απλες ερωτήσεις που απετυχαν να απαντησουν.
Αυτές οι δυο ερωτήσεις ηταν οι πρωτες ενδείξεις που μου εδειχναν απαγορευτικο και που συνεχιζα να αγνοω...από εκει και μετα χιονοστοιβαδα ανακαλυψεων και αποκαλυψεων ..το τρενο σταματάει πριν την στροφη και κανει οπισθενBe more specific
-
Τελος εποχης?
@Geo:
Κριμα…. τοσα χρονια και δεν ανταμωθηκαμε.
Ισως..... παντως αντιο δεν σου λεω ακομα.Το ένα δεν αποκλειει το άλλο ..δεν ειπα ότι θα ξεγραψω φιλους….αν και μερικους επ ευκαιρια θα τους ξεγραψω...μαλλον!
Τελος εποχης?
Δυσκολο να καταλαβουμε τι σου εχει συμβει….εδω ειναι μονο ενα σαιτ χρυσοθηρων....
Αν ειναι και επιασες τιποτα βεργες και πηγες περα απο καπιο σημειο πεστο...αν και το εχουν παθει αρκετοι αλλα δυστιχως δεν υπαρχει γι αυτο θεραπεια .
Αλλα και διχως βεργες μπορει να συμβει ...εσυ μαλλον εισαι στο μετεχνιο .
Περιμενε και μονο οταν εχεις την εσθηση της πραγματικης σιγουριας τοτε μονο να δρασεις ....:36_4_2:Δεν εχω ουτε βεργες ουτε μηχανάκια…..καποιος από εδώ μου υποσχεθηκε να φτιαξει μια παντοφλα που του ζητησα ..ονόματα δεν λεμε σγουρομαλλα ξανθομαλλουσα είναι...αλλα συνχωρεμενος και αυτος αλτσχαιμερ, ηλικια εχει και αυτος τα δικα του...δεν του κραταω κακια.
Ενας μπορει να με ενοησει αλλα και αυτος εχει παρει τα δικα του μονοπατια και δεν πολυβρισκομαστε ..ειπαμε να βρεθουμε σε καμια αρουμπα αλλα θα μεινουμε στο αλοχα.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ