θα λαδωνα ευχαριστως για μια τελευταια φορα (ας μη κρυβομαστε ολοι λιγο πολυ δωσαμε κατι τις στα λαμογια τα πολιτοικοεφοριπολεοδομικα κτλ) ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ αυτους που σημερα μας εχουν φερει εδω….να βε ΒΑΖΑΝΕ να τους φυλαω οχι φυσικα κατι σαν μπατσος καμια σχεση αλλα σαν ελληνας πολιτης. τι γαματη κατασταση ε,,, να τους εχεις μπροστα σου κ να τους κανεις οτι σε τραβαει ψυχη...απο μπινελικια μεχρι ΔΑΧΤΥΛΟ!!!! να δουμε θα ναι καλα μετα ...τα ζαγαρια ολα ..θα ηταν το τελευταιο λαδωμα.. κ λαδωμα γιατι φανταστειτε ποσοι θα το θελαν.... παντως παιδια εμεις εχουμε καταλαβει μεσες ακρες κ λιγο πολυ μια αλφα αντιδραση θα την εχουν τα λαμογια αυτο που με προβληματιζει ειναι οι πιο μεγαλη γενια 50 60 κ πανω που μονο απο τα μμε διαμορφονουν αποψη εχουν ενα φοβο μεσα τους κ οι πιο πολυ λενε δεν θα παω να ψηφισω...κ γενικως σκεφτονται με τελειως διαφορετικα δεδομενα οταν πεφτει ο φακελος στην καλπη..κανω αυτην την στιγμη ζαπινγκ και βλεπω στην νετ τον κωλοκυθοκεφτε τον χουρμα με πετσα τον βενιζελο να οδειρεται κ να λεει οτι να ναι .................................αρε μπολτοζακι δεν θα πιαση το λαδωμα κ λιποαναρωφηση τσαμπα θα σε κανω......ερμαφροδιτο κητος...λεω για αυτον γιατι αυτον ειδα τωρα κ οι αλοι τα ιδια σκατα !!!! ο γερος μου λεει ολοι αυτοι που κυβερναν ειναι ξενοσκλα κ αν ειδες αλβανο λεει σκοτοστον γιατι θα σου την κανει αυτος...please wait 2 seconds for an uncompressed image, or press Ctrl+F5 for original quality page
-
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΔΩΜΑ..
αυτονα που προαναφερες να τον αφησεις ησιχο .
τον εχω καπαρωση εγω , οταν πεση χοντρη πηνα , αυτον θα πρωτοφαω .
ξερεις τη μπρηζολα σηκονει πανω του ?
αντε το πολυ , πολυ να σου δοσω κανενα κολομερι .και για να μην εχεις και παραπονο οτι σεριξα , παρε και
την γουρουνοκεφαλη του για πυχτη . -
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΔΩΜΑ..
αυτονα που προαναφερες να τον αφησεις ησιχο .
τον εχω καπαρωση εγω , οταν πεση χοντρη πηνα , αυτον θα πρωτοφαω .
ξερεις τη μπρηζολα σηκονει πανω του ?
αντε το πολυ , πολυ να σου δοσω κανενα κολομερι .και για να μην εχεις και παραπονο οτι σεριξα , παρε και
την γουρουνοκεφαλη του για πυχτη .ξερεις ποσο γρηγορα τρεχουν τα ατιμα τα αγριογουρουνα?
το βλεπω και αυτον να κοβει δρομο μες απ΄τα τσαλια και τα πουρναρια -
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΔΩΜΑ..
δεν φτανει που μου τα περνει ο που….. στη ΔΕΗ θα πληροσω
ΔΕΗ και για το κρεας του αμ θα τον πεταξω στα σκλια
να τον φανε οτι απομηνει .καλυτερα τοτε παστο με μπολικο αλατι για να τραβαει νερο γιατι για λουκανικα τετοιο κρεας δε με τιποτε
για τα σκυλια τα κοκαλα και αυτα βρασμενα μη λυσαξουν -
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΔΩΜΑ..
tubergold έγραψε:
παντως παιδια εμεις εχουμε καταλαβει μεσες ακρες κ λιγο πολυ μια αλφα αντιδραση θα την εχουν τα λαμογια αυτο που με προβληματιζει ειναι οι πιο μεγαλη γενια 50 60 κ πανω που μονο απο τα μμε διαμορφονουν αποψη εχουν ενα φοβο μεσα τους κ οι πιο πολυ λενε δεν θα παω να ψηφισω…κ γενικως σκεφτονται με τελειως διαφορετικα δεδομενα οταν πεφτει ο φακελος στην καλπη..
Εχτές το βράδυ προσπαθούσα να πείσω την πεθερά μου να πάει να ψηφίσει γιατί αν δε πάει αυτό συμφέρει το πρώτο κόμμα που θα βγει.
Προσπαθούσα να της δώσω να καταλάβει τι γίνεται με τα ποσοστά και διάφορα άλλα.
Στην τελική της λέω ψήφισε μικρό κόμμα να πάει τουλάχιστον ο ψήφος κάπου αλλού εκτός από αυτά τα λαμόγια που βρίζεις. Απάντηση?
Αν ψηφίσω θα ψηφίσω αυτό που ψήφιζα όλα μου τα χρόνια!!Εγώ δεν αλλάζω κόμμα!!!!
Συμπέρασμα δικό μου? Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα!!!!Είμαστε καταδικασμένοι. -
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΔΩΜΑ..
απο την μια σκεπτωμε εγω , το γιατι να παω να ψυφισω
πρωτον προσβαλουν τη νοιμοσηνη μου 1) οτι θελουν αυτοι θα βγαλουν ακομα και 1.000.000 ψυφους να με αφησουν να ριξω , και 2) ειναι ενα δικεωμα καθαρα Ελληνικο , τη να παω να ψυφιζω διπλα , διπλα με τον αλοδαπο που ειναι δεν ειναι 1 χρονο στην Ελλαδα -
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΔΩΜΑ..
ας ειμαστε ρεαλιστες και οχι ρατσιστες οπως μας αποκαλουν
τα τοσα εκατομμυρια λαθρομεταναστες που μπηκαν και συνεχιζουν να μπαινουν στη χωρα μας θα σταματησουν να ερχονται ή θα σηκωθουν να φυγουν οταν τους δινουν = ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη -αδεια παραμονης 1+2 μηνες-δωρεαν δικηγορικη παροχη-κεντρα προσωρινης κρατησης(τελειως αφυλακτα πιστεψτε με ) με υποτυπωδη αλλα αρκετη να ζησουν σιτιση και δικαιωμα να παιρνουν ολιγοωρες αδειες.
Θα πρεπει να ειναι τελειως τρελοι αυτοι οι ξενοι για να φυγουν απο τετοιο παραδεισο.
Πειτε μου εσεις με ποιο τροπο θα σταματηση αυτο το χαλι οταν με μαθηματικη ακριβεια το 2025 θα ειμαστε μειοψηφια μεσα στη χωρα μας -
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΑΔΩΜΑ..
tubergold έγραψε:
παντως παιδια εμεις εχουμε καταλαβει μεσες ακρες κ λιγο πολυ μια αλφα αντιδραση θα την εχουν τα λαμογια αυτο που με προβληματιζει ειναι οι πιο μεγαλη γενια 50 60 κ πανω που μονο απο τα μμε διαμορφονουν αποψη εχουν ενα φοβο μεσα τους κ οι πιο πολυ λενε δεν θα παω να ψηφισω…κ γενικως σκεφτονται με τελειως διαφορετικα δεδομενα οταν πεφτει ο φακελος στην καλπη
Για πάρ΄το αλλιώς και ξαναδιατύπωσε για………. να μη βγάλω συμπεράσματα!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!