Γνωρίζει Κάποιος να μου πει τι πέτρωμα είναι αυτό?
Όπου και να το σπάσεις είναι το ίδιο. Νικελ.
Επίσης με οξυγόνο δεν καίγεται δεν παθαίνει τίποτα.
-
Πέτρωμα?
Μου μοιάζει για γαληνιτη. Αν είναι βαρύτερο από ένα ίδιο σε όγκο κομμάτι σίδερο πιθανά να είναι. Τώρα με το οξυγόνο έχω μια ένσταση. Μπορεί να περιέχει και βλοφθαρμιο. Έχει σχισμο ? Δηλαδή βλέπεις να μπορεί να διαχωριστεί να κοπεί σε ορισμένες επιφάνειες? Μου φαίνεται ότι είναι κρυσταλομενος στο κυβικό σύστημα.
-
Πέτρωμα?
Μου μοιάζει για γαληνιτη. Αν είναι βαρύτερο από ένα ίδιο σε όγκο κομμάτι σίδερο πιθανά να είναι. Τώρα με το οξυγόνο έχω μια ένσταση. Μπορεί να περιέχει και βλοφθαρμιο. Έχει σχισμο ? Δηλαδή βλέπεις να μπορεί να διαχωριστεί να κοπεί σε ορισμένες επιφάνειες? Μου φαίνεται ότι είναι κρυσταλομενος στο κυβικό σύστημα. Πάντως από μακριά δε γίνεται. Πρέπει να βρεις κάποιο γεωλόγο κοιτασματολογο. Μη το δώσεις όμως. Και πολύτιμο μέταλλο να μην είναι που δεν είναι επειδή είναι ιδιόμορφο κρυσταλομενο και αρκετά μεγάλο μπορεί να έχει αρκετά χρήματα. Υπάρχουν άτομα που εμπορεύονται ορυκτά και μεταλλευματα για μουσεία φυσικής ιστορίας γεωλογικά μουσεία ή ιδιωτικές συλλογές.
-
Πέτρωμα?
@gpr:
Μου μοιάζει για γαληνιτη. Αν είναι βαρύτερο από ένα ίδιο σε όγκο κομμάτι σίδερο πιθανά να είναι. Τώρα με το οξυγόνο έχω μια ένσταση. Μπορεί να περιέχει και βλοφθαρμιο. Έχει σχισμο ? Δηλαδή βλέπεις να μπορεί να διαχωριστεί να κοπεί σε ορισμένες επιφάνειες? Μου φαίνεται ότι είναι κρυσταλομενος στο κυβικό σύστημα.
Είναι ποιο ελαφρύ από ένα κομμάτι σίδηρο στον ίδιο όγκο.δεν έχει ρωγμές.