παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω περιπου 15 μελισσια υγιη με την κυψελη τους ..σε καλη τιμη..ακουω προτασεις…
-
Αγορα μελισσιων
καλη τιμη αρκει να εχει κενουριες κιψελες κ να πατανε σε τουλαχιστον 5 τελαρα μελισσες …...!!!!!!
Αυτο ειναι παραφυαδα και οχι σμυνος.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Αγορα μελισσιων
@laki:
Έχετε την καλοσύνη να πείτε την διαφορά σμήνους κ παραφυάδες ξέρω μπορεί να φαίνεται κουτό αλλά δεν έχω ιδέα από μελίσσια σε ένα κτήμα 60 στρέμματα πόσες κυψέλες πρέπει να βάλεις απλά για το δικός σου μέλι το κτήμα είναι στο κάμπο δεν καλλιεργείται έχει διάφορα δένδρα οπωροφόρα
η διαφορα ειναι η παραφυαδα ειναι μικρο σμηνος που μεγαλωνει με τον καιρο τωρα τα 60 στρεματα δεν παιζουν ρολο για το ποσες κυψελες θα βαλης σε αυτα τα στρεματα στην ευβοια την καταληλη εποχη υπαρχουν χιλιαδες γαι το σπιτι 5-6 ειναι καλα διοτι καποια θα ειναι μικρα και την καταληλη εποχη δεν θα αποδοσουν τα οποροφωρα ειναι νωρις και τα μελισσια θα ειναι μικρα μετα ομως θα πρεπει να τα πας σε αλλο μερος ισως σε καστανια η ελατο η πευκο δεν ξερω τη εχει η περιοχη σου
-
Αγορα μελισσιων
η διάφορα είναι η παραφυάδα ειναι μικρο σμηνος που μεγαλωνει με τον καιρο τωρα τα 60 στρεματα δεν παιζουν ρολο για το ποσες κυψελες θα βαλης σε αυτα τα στρεματα στην ευβοια την καταληλη εποχη υπαρχουν χιλιαδες γαι το σπιτι 5-6 ειναι καλα διοτι καποια θα ειναι μικρα και την καταληλη εποχη δεν θα αποδοσουν τα οποροφωρα ειναι νωρις και τα μελισσια θα ειναι μικρα μετα ομως θα πρεπει να τα πας σε αλλο μερος ισως σε καστανια η ελατο η πευκο δεν ξερω τη εχει η περιοχη σου
Καλημέρα Θέλω να ευχαριστήσω για την απάντηση είναι κάμπος Κωπαΐδας τριγύρω μόνο σπαρτά καλαμπόκια βαμβακιά ντομάτες κτλ