Εχω μια μπαταρια 9v επαναφορτηζομενη εχει αδιασει τερμα και δεν ανταποκρηνετε στον φορτηστη πως μπορω να την επαναφερω?
-
Μπαταρια
Αυτο βλεπω και εγω Ανδρεα ο παιθαμενος δεν κλανει.παει θα παει για ανακυκλοση.
κοψτην και βγαλε το μολυβι που εχει για τυχον πειραματα στο μελλον! Βαλτο μεσα στο χωμα….και την τριτη που θα εχεις εργαλειο .....πες μου εαν το ποιανει. Με ενδιαφερει πολυ,διοτι μεχρι τωρα εχω + αποτελεσματα
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Μπαταρια
Επανερχονται με σοκ οπως ειπε ο Τεο, αλλα με πολλα βολτ , πολλα αμπερ, αλλα στιγμιαια κτυπηματα,
εχω επαναφερει πολλες NiCd, NiMh, υπαρχει περιπτωση να εχει καταστραφει οταν της εκανες το σοκ,
αυτο το καταλαβαινεις αν σου ανεβασε θερμοκρασια, δεν την αφηνουμε να ζεσταθει οταν κανουμε το σοκ. -
Μπαταρια
Επανερχονται με σοκ οπως ειπε ο Τεο, αλλα με πολλα βολτ , πολλα αμπερ, αλλα στιγμιαια κτυπηματα,
εχω επαναφερει πολλες NiCd, NiMh υπαρχει περιπτωση να εχει καταστραφει οταν της εκανες το σοκ,
αυτο το καταλαβαινεις αν σου ανεβασε θερμοκρασια, δεν την αφηνουμε να ζεσταθει οταν κανουμε το σοκ.Για μολυβδου μιλαει Φαντομα…. Οταν μηδενιση δεν επαναφερετε!! Και να επαναφερθει δεν κραταει αμπερακια
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!