γεια σασ παιδια αν μπορη καποιοσ ασ με βοηθησει εχει απο χθεσ που πεδευομαι μαυτο το θεμα .
εχω 1 βιντεακι στην επιφανεια εργασιασ μου τραβηγμενο απο φωτογραφικη ,και προσπαθω ρε γαμωτο απο χθεσ να το ανεβασω και δεν γινετε.
δεν εχει διευθυνση για να του βαλω εκει που ζηταει διευθυνση διπλα απτησ εικονεσ που ανεβαζουμε ,απτο κουτακι.στο κειμενο,μασ- {θεμα} πωσ γινετε να το ανεβσω παρακαλω?
-
Γεια σασ παιδια 1 ερωτηση `για να ανεβασω 1 βιντεο μπορει καποιοs??
-
@zakos:
γεια σασ παιδια αν μπορη καποιοσ ασ με βοηθησει εχει απο χθεσ που πεδευομαι μαυτο το θεμα .
εχω 1 βιντεακι στην επιφανεια εργασιασ μου τραβηγμενο απο φωτογραφικη ,και προσπαθω ρε γαμωτο απο χθεσ να το ανεβασω και δεν γινετε.
δεν εχει διευθυνση για να του βαλω εκει που ζηταει διευθυνση διπλα απτησ εικονεσ που ανεβαζουμε ,απτο κουτακι.στο κειμενο,μασ- {θεμα} πωσ γινετε να το ανεβσω παρακαλω?Ανεβασε το στο YouTube και μετα το βαζεις εδω φιλε.
PS
-
@zakos:
δεν εχει διευθυνση για να του βαλω εκει που ζηταει διευθυνση διπλα απτησ εικονεσ που ανεβαζουμε ,απτο κουτακι.στο κειμενο,μασ- {θεμα} πωσ γινετε να το ανεβσω παρακαλω?Ανεβασε το στο YouTube και μετα το βαζεις εδω φιλε.
PS
-
@zakos:
ευχαριστω stampa να σε καλα μεχι τρελανη . αυτο θα κανω
Πως ανεβάζω βίντεο στο youtube
http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=9124&page=45&p=234724#post234724
-
@zakos:
δεν εχει διευθυνση για να του βαλω εκει που ζηταει διευθυνση διπλα απτησ εικονεσ που ανεβαζουμε ,απτο κουτακι.στο κειμενο,μασ- {θεμα} πωσ γινετε να το ανεβσω παρακαλω?Πως ανεβάζω βίντεο στο youtube
http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=9124&page=45&p=234724#post234724