ερωτηση σε ηλεκτρονικουσ,μπορουμε να βαλουμε ground.σε ενα τελαρο παλμικο που δεν εχει? για παραδειγμα να τοποθετησουμε εμεις extra sε ενα παλμικο σαν αυτο που εχει το λορενζ? συγνωμη αν δεν το διατυπωσα σωστα,
-
Καλημερα
Αναλογως ποιο τελαρο ειναι, αν ειναι το superscan ,γινεται , αν ειναι το Delta οχι.
μιλαμε για απλο GB , σαν του goldscan.υ.γ δεν θελω να αμφισβητησω τον GEO, που προφανως εννοει οτι ειναι ασυμφορο και χρονοβορο.
Δεν τιθεται θεμα αμφισβητησης, εξαλλου ολοι μαθαινουμε. Απλα για να κανει εξισοροπηση εδαφους σε ενα αναλογικο παλμικο χρειαζεται να προσθεσει αλλο ενα καναλι για ληψη σηματος δειγματοληψιας, να αφαιρεσει τα σηματα απο τα δυο καναλια, να αλλαξεις τους χρονους δειγματοληψιας σε καθε καναλι κλπ. Δηλαδη φτιαχνεις ενα ανιχνευτη απο την αρχη. Οσον αφορα το Δελτα δεν βλεπω τον λπγπ γιατι και αυτο να μην μπορουσε με τις παραπανω προυποθεσεις να αποκτησει αλλο ενα καναλι …...
-
Καλημερα
Ναι θα μπορουσε και το Δελτα , απλα το θεωρω πιο δυσκολο και δεν θα το αναλαμβανα
να το κανω (προσωπικα).
Επισης θα θελουν και αλλαγη το πηνιο η το τελαρο, ωστε να προσαρμοστουν στους καινουριους χρονους.
Με λιγα λογια κραταμε ,κουτι ,μπαταριες, πρωτο σταδιο ενισχυσης, κυκλωμα αξιολογησης
(οργανο βελονας η λεντ,και κυκλωμα ηχου) και τον πομπο (π.χ 555 και μοσφετ)
…τα αλλα θελουν πειραγμα. -
Καλημερα
Ναι θα μπορουσε και το Δελτα , απλα το θεωρω πιο δυσκολο και δεν θα το αναλαμβανα
να το κανω (προσωπικα).
Επισης θα θελουν και αλλαγη το πηνιο η το τελαρο, ωστε να προσαρμοστουν στους καινουριους χρονους.
Με λιγα λογια κραταμε ,κουτι ,μπαταριες, πρωτο σταδιο ενισχυσης, κυκλωμα αξιολογησης
(οργανο βελονας η λεντ,και κυκλωμα ηχου) και τον πομπο (π.χ 555 και μοσφετ)
…τα αλλα θελουν πειραγμα.Basika κρατας το κουτι….
Παντως χαρηκα που με αναγκασες να ξαναβαλω κατα νου πως δουλευουν αυτα τα ρημαδια. Κοντευω να ξεχασω και πως ανοιγουν. Εχω προσεξει μερικα ποσταρισματα σου και μου κινησες την περιεργεια γιατι δειχνεις να το κατεχεις καλα το αθλημα.
Εαν επιτρεπεται where are you from????filika
-
Καλημερα
i m from Thessaloniki my friend.
Ειναι κανενας χρονος τωρα που ασχολουμαι , δεν κατεχω τιποτα , απλες γνωσεις ηλεκτρονικης, μαθαινω ακομη.
Βασικα ειπα να φτιαξω ενα παλμικο ..και εμπλεξα , το ποσταρισα και εδω ,περσι νομιζω , και φυσικα δεν εννοουσα
να αντιγραψω καποιο, αλλα να φτιαξω κατι στα μετρα μου . Το μετανοιωσα γιατι μου εφαγε πολυ χρονο μεχρι να καταλαβω ακριβως τι παιζει, οπως και να το κανουμε οι μεγαλες εταιριες (μινελαβ , λορεντζ) εχουν δεκαετιες
στην ερευνα, δυσκολο να τις φτασουμε. Σε αυτο το χρονο εφτιαξα καποια μηχανακια που εχουν σχεδιο,
clonepiW ,squirel,pim2, surfpi, superscan, goldscan, και κανα 2 ακομα που δεν μουρχονται τωρα…
Ενα βασικο συμπερασμα που εβγαλα, ειναι οτι εδω στην Ελλαδα ειδικα, οπου δεν ψαχνουμε για κοκκους χρυσου,
δεν πρεπει να μας ενδιαφερει να πιανουν χρυσο ,αλλα τι να ΜΗΝ πιανουν .Παντως ,ακομη δεν τελειωσα, ψαχνω.
Φιλε Geo, σε προσεχω και εγω, ειδικα στο αλλο φορουμ (ξενο) και εχω "παρει" απο σενα .Και επισης προσεξα
οτι δεν τα εχεις και πολυ σε εκτιμηση (τα παλμικα) ,γιατι ? αυτο το TDI που εχεις , πρεπει να ειναι απο τα καλυτερα.. -
Καλημερα
Φιλε Forester , τα υλικα δεν κοστιζουν πολυ, πιστευω ομως οτι θα χρειαστει καινουριο τελαρο,
στο τελαρο τα αποτελεσματα δεν ξερω αν θα ειναι ικανοποιητικα , το σιγουρο ειναι οτι θα
χασει σε βαθος, στο πηνιο τα αποτελεσματα πιστευω να ειναι πιο καλα.(αλλο πηνιο)
Το μεγαλο προβλημα ειναι οι δοκιμες εξω, πρεπει να γινουν οπωσδηποτε εξω.
Δεν μπορω να κοστολογησω τετοια δουλεια, αν τοκανα θα τοκανα ετσι για να το κανω.. -
Καλημερα
i m from Thessaloniki my friend.
Ειναι κανενας χρονος τωρα που ασχολουμαι , δεν κατεχω τιποτα , απλες γνωσεις ηλεκτρονικης, μαθαινω ακομη.
Βασικα ειπα να φτιαξω ενα παλμικο ..και εμπλεξα , το ποσταρισα και εδω ,περσι νομιζω , και φυσικα δεν εννοουσα
να αντιγραψω καποιο, αλλα να φτιαξω κατι στα μετρα μου . Το μετανοιωσα γιατι μου εφαγε πολυ χρονο μεχρι να καταλαβω ακριβως τι παιζει, οπως και να το κανουμε οι μεγαλες εταιριες (μινελαβ , λορεντζ) εχουν δεκαετιες
στην ερευνα, δυσκολο να τις φτασουμε. Σε αυτο το χρονο εφτιαξα καποια μηχανακια που εχουν σχεδιο,
clonepiW ,squirel,pim2, surfpi, superscan, goldscan, και κανα 2 ακομα που δεν μουρχονται τωρα…
Ενα βασικο συμπερασμα που εβγαλα, ειναι οτι εδω στην Ελλαδα ειδικα, οπου δεν ψαχνουμε για κοκκους χρυσου,
δεν πρεπει να μας ενδιαφερει να πιανουν χρυσο ,αλλα τι να ΜΗΝ πιανουν .Παντως ,ακομη δεν τελειωσα, ψαχνω.
Φιλε Geo, σε προσεχω και εγω, ειδικα στο αλλο φορουμ (ξενο) και εχω "παρει" απο σενα .Και επισης προσεξα
οτι δεν τα εχεις και πολυ σε εκτιμηση (τα παλμικα) ,γιατι ? αυτο το TDI που εχεις , πρεπει να ειναι απο τα καλυτερα..Τα παλμικα τα εχω σε μεγαλη εκτιμηση ειδικα οσο περνα ο καιρος. Το TDI ειναι αστερι ειδικα με μεγαλο πηνιο και πειραγμενο το gain της 1ης βαθμιδας…..
Στην Ελλαδα αξιζει να ασχοληθεις και με ψηγματα αρκει να μην ασχοληθεις με τους Ελλνες.Φιλικα
-
Καλημερα
οκ σασ ευχαριστω και τουσ δυο μπορω να πω προσανατολιστικα ,,,,μαλιστα σε ενα θεμα που οι δηθεν ειδικοι θα μου λεγανε κοτσανες,εξω στην αγορα,κατι τελευταιο .geo ,αυτο το tdi pio μηχανημα ειναι?
Ειναι παλμικο της whites. Ειναι πολυ ισχυρο αλλα λιγο δυστροπο. Ενα αλλο μειονεκτημα του ειναι οτι η whites το δινει με δισκο 12" οποτε για μεγαλυτερο η τελαρο θα πρεπει να το κανεις μονος σου. Εχει πολυ καλη εξισοροπηση εδαφους….
-
Καλημερα
@Geo:
Ειναι παλμικο της whites. Ειναι πολυ ισχυρο αλλα λιγο δυστροπο. Ενα αλλο μειονεκτημα του ειναι οτι η whites το δινει με δισκο 12" οποτε για μεγαλυτερο η τελαρο θα πρεπει να το κανεις μονος σου. Εχει πολυ καλη εξισοροπηση εδαφους….
για ριξε μια ματια εδω http://www.jimmysierra.com/tdi_loops_menuC.html