Μηπως υπαρχει σε καμια αποθηκη μελους του φορουμ κανενα PC πενταετιας η καμια μητρικη;
Αν ναι, μπορω (ε τροπος του λεγειν) να του δινω 10 15 ευρω τον μηνα (αμα κοψω το τσιγαρο) και να μου το δωσει γιατι του μικρου μου θελει το λιγοτερο 300 ευρω για να επισκευαστη.
-
ΨΑΧΝΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
H μητρικη εχει προβλημα.Φουσκοσαν κατι πικνοτες οξιδοθηκαν οι κολισεις απο κατι ολοκληρομενα και παει λεγοντας.
Αυτο ειναι δεκαετιας το λιγοτερο και δεν υπαρχουν μητρικες.
Αν βρω καμια πενταετιας και δεν κατσει η καρτα γραφικων που φοραει ο μικρος εχει 100 ευρω θα παρουμε μια.
Λιγο απο εδω λιγο απο εκει να παψει το ριμαδια να κανει επανεκινησεις. -
ΨΑΧΝΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
πριν λιγο καιρο εδωσα ενα κομπλε…..φιλος εκανε αναβαθμιση και τα σουταρε ολα τα παλια ητανε 3ετιας...
Εχω κατι ακομα υποψην θα σου πω εαν ειναι οκ."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΨΑΧΝΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Παιδια νάστε καλα ολοι για το ενδιαφερον με συγγινησατε πραγματικα και σας ευχαριστω απο καρδιας.
Το θεμα με το κομπιουρε διευθετηθηκε απο το μελος LOUKI και θελω να τον ευχαριστησω γιατι θα μου στηλει ενα καινουριο μηχανημα χωρις να ξοδεψω ουτε ενα ευρω.
Δεν ξερω αν ενα ευχαριστω ειναι αρκετο.Μακαρι να μπορεσω καποτε να ανταποδωσω αυτη τη κινηση που εκανε και εβγαλε απο την πλατη ενα βαρος πολλων μηνων.
Δεν ξεχνω αυτο να το ξερετε.
Ρωσος -
ΨΑΧΝΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Παιδια νάστε καλα ολοι για το ενδιαφερον με συγγινησατε πραγματικα και σας ευχαριστω απο καρδιας.
Το θεμα με το κομπιουρε διευθετηθηκε απο το μελος LOUKI και θελω να τον ευχαριστησω γιατι θα μου στηλει ενα καινουριο μηχανημα χωρις να ξοδεψω ουτε ενα ευρω.
Δεν ξερω αν ενα ευχαριστω ειναι αρκετο.Μακαρι να μπορεσω καποτε να ανταποδωσω αυτη τη κινηση που εκανε και εβγαλε απο την πλατη ενα βαρος πολλων μηνων.
ΡωσοςΟυτε εμεις ξεχναμε Νικο να το ξερεις αυτο…..
-
ΨΑΧΝΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Παιδιά, μπράβο σε όλους….Χαίρομαι για την άμεση ανταπόκριση που βρήκε στο πρόβλημα του υπολογιστή ο Νίκος, και μάλιστα με προθυμία από πολλά μέλη του forum...Συγχαρητήρια...Γι αυτό υπάρχει το forum, για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο...Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω κι' εγώ Νίκο, αλλά είμαι σκράπας από υπολογιστές...
-
ΨΑΧΝΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
ΡωσοςΡε Νικολα κανουμε οτι μπορει ο καθεναs….......(εσυ οπωs και αλλοι το γνωριζεται καλα)και οτι περναει απο το χερι του για να βοηθησουμε την κατασταση σε καθε τομεα και μεχρι εκει που ξερει ο καθε εναs μαs...........:3_8_14::3_8_14::3_8_14: