Στο ισογειο καθωταν η Τσατσα και μπενει ενας Κρητηκος.
Θελω την καλητερη της λεει.
Στο πρωτο απαντα η Τσατσα.
Τραβαει μια μπαταρια ο Κρητηκος.
Στο στο δευτερο λεει η Τσατσα.
Τραβαει ακομα μια μπαταρια ο Κρητηκος.
Καλα καλα καλα στο πεμπτο απαντα τρομαγμενη η Τσατσα.
Παει στο πεμπτο ο Κρητηκος και βλεπει ενα θεοκοματο.
Ποσα θες της λεει;
500 ευρω απαντα.
Τραβαει μια μπαταρια ο Κρητηκος.
Ε ε ε 250 ευρω του λεει.
Τραβαει ακομα μια μπαταρια ο Κρητηκος.
Καλα καλα τζαμπα του λεει ο θεοκοματος.
Ορμαει ο κρητηκαρος και οταν τελειωνει της πετα στο κρεβατι 500 ευρω.
Καλα του λεει ο θεοκοματος αφου θα πληρωνες γιατι εριχνες μπαταριες.
Και ο Κρητηκος με ενα διαπλατο χαμογελο:ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ…..............
-
ΚΡΗΤΗΚΟΣ
-
ΚΡΗΤΗΚΟΣ
Nikola αυτο για εσενα!!!
"Μία σαύρα περπατάει μέσα στο δάσος και ξαφνικά βλέπει σε ένα δέντρο ένα κοάλα να καπνίζει μπaφους.
- Τι κάνεις ρε συ εκεί πάνω; ρωτάει η σαύρα.
- Στρίβω και πίνω μπaφους,θέλεις; απαντάει το κοάλα.
Ανεβαίνει η σαύρα πάνω στο δέντρο, αρχίζουν στρίβουν, πίνουν, στρίβουν, πίνουν, σε κάποια στιγμή η σαύρα έχει γλαρώσει για τα καλά. - Πάω να πιω λίγο νερό, γιατί κόλλησε το στόμα μου, λέει στο κοάλα.
Πάε
ι εκεί κοντά σε μία λιμνούλα και εκεί που σκύβει να πιει, έτσι ζαλισμένη που ήταν, πέφτει μέσα. - Βοήθεια, βοήθεια, θα πνιγώ, αρχίζει να φωνάζει.
Την ακούει ένας κροκόδειλος και σκέφτεται "μακρινά ξαδέλφια είμαστε, ας την βοηθήσω". Ετσι την βγάζει από το νερό, και αφού τον ευχαριστεί η σαύρα, την ρωτάει ο κροκόδειλος : - Καλά πώς βρέθηκες μέσα στο νερό;
- Να είμασταν με το κοάλα και πίναμε μπάφους, είχα κάνει κεφάλι, ζαλίστηκα και έπεσα.
- Μπάφους ε; Αχ και να΄χαμε έναν, λέει ο κροκόδειλος.
- Μην ανησυχείς, αρκεί να πας στο κοάλα που είναι στο τάδε δέντρο.
Χαρούμενος ο κροκόδειλος, ξεκινάει, πάει στο δέντρο που του είπε η σαύρα και βλέπει το κοάλα να συνεχίζει να καπνίζει. Το κοάλα τον βλέπει, γουρλώνει τα μάτια και του λέει : - Καλά ρε λακαμά, πόσο νερό ήπιες;"
-
ΚΡΗΤΗΚΟΣ
χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε Η καλη μαστουρα το πρωϊ γινετε.Και το μεσημερι τα βλεπεις ολα διαφορετικα,,,,,,,,,,,,
παρε ενα με Κτητικο αφου σ'αρεσουν .
…...................................................
Ένας Κρητικός ο Σήφης, όπως κάνει κάθε χρόνο, έχει συμπληρώσει
τη φορολογική του δήλωση και πριν την καταθέσει την πάει στον
κουμπάρο του τον λογιστή για ένα έλεγχο.
Ιδίως φέτος που λόγω τρόικα, έχουν σφίξει τα πράγματα και η καζούρα!
Ο λογιστής τσεκάρει προφορικά πίνοντας τη ρακή που έχει έρθει στο τραπέζι,
κάνοντας τις συνήθειες ερωτήσεις:
-Έβαλες το σπίτι; Βέβαια απαντά ο κουμπάρος.
-Έβαλες το εξοχικό σπίτι; Βέβαια απαντά ο κουμπάρος.
-Έβαλες τις ελιές; Βέβαια ξαναπαντά ο κουμπάρος.
-Έβαλες το κοπέλι που σπουδάζει στην Αθήνα;
-Ε βέβαια το κοπέλι θα λησμονούσα;
-Έβαλες το αγροτικό και το άλλο αμάξι της γυναίκας σου;
-Βέβαια ρε κουμπάρε όπως κάθε χρόνο!
-Έβαλες την γκόμενα που έχεις δηλαδή τη γυναίκα του Μανωλιού;
Κάγκελο ο παίχτης.
-Τι εννοείς ρε κουμπάρε ρωτάει.
Απαντά ο γνώστης λογιστής:
-Από φέτος όσοι έχουν γκόμενα την δηλώνουν στην εφορία!!
Σκεπτικός ο παίχτης ξύνει το κεφάλι του αμήχανα για μερικά
δευτερόλεπτα και απαντά ως εξής:
-Την γκόμενα θα τη δηλώσει αυτός που έχει τη ψηλή κυριότητα,
εγώ έχω μόνο την επικαρπία!....
-
ΚΡΗΤΗΚΟΣ
…..μπαινει ο πιτσιρικας στο σαλονι λιγο πριν φυγει για το ρειβ παρτυ και ρωταει την γιαγια του.....γιαγια μηπως ειδες κατι χαπια που ειχα πανω εδω στο τραπεζι διπλα απ τα δικα σου και γραφανε LSD πανω στο κουτι.....ποια χαπια του λεει η γιαγια του τους πρασινους δρακους στην κουζινα τους ειδες.....????????
-
ΚΡΗΤΗΚΟΣ
…..μπαινει ο πιτσιρικας στο σαλονι λιγο πριν φυγει για το ρειβ παρτυ και ρωταει την γιαγια του.....γιαγια μηπως ειδες κατι χαπια που ειχα πανω εδω στο τραπεζι διπλα απ τα δικα σου και γραφανε LSD πανω στο κουτι.....ποια χαπια του λεει η γιαγια του τους πρασινους δρακους στην κουζινα τους ειδες.....????????
Ενα κι΄ενα για το Ραδιο Αρβιλα εισε.Να βαλω μεσον να σε παρουν …........χεχεχεχεχεχεχεχεχε:36_2_25:
-
ΚΡΗΤΗΚΟΣ
μπαινει ενας τυπος κλαμενος σε ενα γραφειο τελετων…..καλημερα θα ηθελα ενα φερετρο παρακαλω....του δειχνει ενα το κορακι με μεταξωτα σεντονια με πουπουλενιο μαξυλαρι τσιλικο μιλαμε.....ποσο παει αυτο του λεει ο κλαμενος.....5000 ευρω απανταει το κορακι.....κανα πιο φτηνο του λεει ......του δειχνει ενα με φιλιστρινια και ξυλο καρυδιας.....αυτο ποσο παει.....2500 ευρω λεει το κορακι....κανα πιο φτηνο λεει ο κλαμενος....του δειχνει ενα απο κοντρα πλακε ντιγκα στο λουστρο και με επενδυση λινατσας...αυτο ποσο εχει.....500 ευρω του λεει το κορακι.....κατι σε ποιο φτηνο...καλα ανθρωπε μου για ποιον το θες....να μωρε για την πεθερα μου το θελω...πες το ρε φιλε τοση ωρα , φερτην εδω να της κωλησουμε 4 χερουλια να την παρεις ετσι......!!!!!!!!!!!!
-
ΚΡΗΤΗΚΟΣ
-μιλουσανε 2 τρελοι στο τρελοκομοιο για το πως τρελαθηκαν και μπηκαν μεσα
του λεει ο ενας…
--εσυ πως τρελαθηκες και ηρθες εδω?
--μεγαλε ειναι μεγαλη ιστορια αλλα θα στην πω.Γαμ..σα μια παντρεμενη οταν ξαφνικα ακουω την πορτα και μπενη μεσα ο αντρας της.Εγω γιανα μη με δη ανεβηκα τα καγκελλα και γκρεμαστικα απο την εξω μερια στο κενο,αυτος με ηδε ο που..ης και ηρθε αγριεμενος κατα πανω μου.
--τρελαθηκες δικε μου ,του λεει ο αλλος
--οχι δεν τρελαθηκα ακομα.τοτε που λες αρχισε να με κλωτσαη τα χερια για πεσω κατω, αυτος κλωτσουσε και εγω εσφιγκα τα δαχτυλα μου να μην πεσω,αυτος κλωτσουσε εγω κρατιομουν, αυτος....
---τρελαθηκες δικε μου,τουλεει ο αλλος
---οχι δεν τρλαθηκα ακομα,μετα πηγε μεσα και πηρε ενα σφυρι και αρχισε να μου κοπαναη τα χερια,αυτος κοπανουσε εγω κρατιομουν---τρελαθηκες δικε μου,τουλεει ο αλλος
--οχι δεν τρελαθηκα ακομα, μετα πηρε την ταναλια και αρχισε να μου βγαζη τα νυχια ενα ενα ,αυτος εβγαζε και εγω κρατιομουν αυτος εβγαζε και εγω κρατιομουν
---τρελαθηκες δικε μου,τουλεει ο αλλος
--οχι δεν τρλαθηκα ακομα
--και καλα ποτε τρλαθηκες του λεει ο αλλος
--οταν γυρισα και κοιταξα κατω και ειδα οτι κρεμομαι απο το ισογιο -
ΚΡΗΤΗΚΟΣ
Ένας γεματούλης 60άρης με κοιλίτσα πάει πρώτη ημέρα στο γυμναστήριο…
Καθώς περιμένει τον γυμναστή για να τον καθοδηγήσει, μπαίνει μέσα μια εντυπωσιακή δίμετρη νεαρή κοπέλα και ο μπάρμπας χαζεύει.
-Δεν μου λες νεαρέ, σε ποιο απ’ όλα αυτά τα μηχανήματα πρέπει να πάω για να «προσεγγίσω» αυτή την αιθέρια ύπαρξη» ρωτάει ο 60άρης τον πρώτο γυμναστή που περνάει από μπροστά του.
Ο γυμναστής τον κοιτάει καλά από πάνω μέχρι κάτω και του λέει συνωμοτικά:«Νομίζω ότι το ΑΤΜ στη γωνία είναι το ιδανικότερο για εσάς!»