Γνωριζει κανεις αν το ονομα Λ. Παρασκευοπουλος Ταγματαρχης του Ελας αν ειναι υπαρκτο.
-
Ταγματαρχης???
@gate:
Ενας πεθανε το 2005 Μπαμπης - Χαραλαμπος
Και ο αλλος καπου στο 36 Λεωνηδας
Αν ειναι για τουρκικα μαλλον τον δευτερο θεςΟυτε τον ενα ουτε τον αλλο.
Φιλε μου γαυρε για να φτασω να ρωταω για ονομα το Ιντερνετ το ξευτελησα.Ο δευτερος ηταν στρατηγος το 1912-13.
Αυτον που θελω ηταν στον ΕΛΑΣ ΣΕΡΡΕΣ απο τα γραφομενα του.Θελω να το διασταυρωσω γιατι πολλα κολοχαρτα κυκλωφορουν και θα τρελαθουμε στο τελος -
Ταγματαρχης???
Ουτε τον ενα ουτε τον αλλο.
Φιλε μου γαυρε για να φτασω να ρωταω για ονομα το Ιντερνετ το ξευτελησα.Ο δευτερος ηταν στρατηγος το 1912-13.
Αυτον που θελω ηταν στον ΕΛΑΣ ΣΕΡΡΕΣ απο τα γραφομενα του.Θελω να το διασταυρωσω γιατι πολλα κολοχαρτα κυκλωφορουν και θα τρελαθουμε στο τελοςΜηπως δεν ειναι Λ φιλε
Γιατι νομιζω πως κατι πηρε το ματι μου για βορεια Ελλαδα
Αλλα οχι απο Λ -
Ταγματαρχης???
ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ…..ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΗΠΤΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΟΠΛΑ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.......;?Η ΚΡΗΠΤΗ ΜΕΓΑΛΗ Π.Χ ΣΑΝ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΗΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΡΕΝΟ ................Κ.Τ.Λ
-
Ταγματαρχης???
ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ…..ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΗΠΤΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΟΠΛΑ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.......;?Η ΚΡΗΠΤΗ ΜΕΓΑΛΗ Π.Χ ΣΑΝ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΗΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΡΕΝΟ ................Κ.Τ.Λ
Σου εστελνω ΠΜ