To αντιθετο ειπες Τζιμαρα εξαλλου σε παει μονο του
-
Εισοδος για Δωματιο
Ρωσε κατ αυτον τον τροπο δεν βγαζετε τιποτα
Κανα 2 φωτο κοντινες και μακρινες θα ελυναν ολο το μυστηριο αν υπαρχει
Εχω μια ιδεα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν δεν δω το χωρο13 years ago Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
Εισοδος για Δωματιο
μητσο αναλογα το μονοπατι που σε βγαζει επανω η κατω
αν σε βγαζει επανω η σκαλα φτιαχτηκε για να τα κατεβασουν στην εισοδο του δωματιου
και το αντιθετο.
δεν νομιζω ομως η εισοδος να ειναι τοσο κοντα στην σκαλα
θελει σχολαστικο και επιτοπιο ψαξιμο
καλη επιτυχια13 years ago Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 744 -
Εισοδος για Δωματιο
Τι να κατεβασουν ορε Τζιμαρα?????
Τα προικια???
Δεν προκειται για αυτο που νομιζουν13 years ago Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
Εισοδος για Δωματιο
αν μπορειται να δουλεψετε χωρις κινδυνο και ειστε τοσο σιγουροι παρτε ενα φορητο γεωτρυπανο και καντε το σουρωτηρι
13 years ago Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 341 -
Εισοδος για Δωματιο
Ας υποθεσουμε mako οτι το καναν οτι το βρηκαν μετα τι θα κανουν στα 10 μ βαθος???? Θα παρουν μπουλντοζα??? Το χαλασαν!!!!
Δεν ειναι ετσι ευκολα τα πραγματα
Αν δεν μπεις απο την εισοδο μονον αν τοχαλασεις μπορεις να μπεις13 years ago Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
Εισοδος για Δωματιο
εγω συναδερφοι δεν μπορω να καταλαβω τη μανια που εχετε με την ευρεση των κενων. και να εξηγησω γιατι. πεστε οτι βρεθηκε ενα κενο, τι σημαινει αυτο. τιποτα για μενα. εαν χτυπησει μεταλλο το καταλαβαινω. τωρα εαν υπολογιζουμε το κενο στα 8 μετρα και στα 12 το θησαυρο τι να πω. χαρα στο κουραγιο σας.
13 years ago Φήμη: 465 | Δημοσιεύσεις: 4,457 -
Εισοδος για Δωματιο
Αφου μιλαμε για παλια κατασκευη, κοιτατε τα τοιχωματα των βραχων αν ειναι ολα φυσικα.Σε κατι παρομοιο με το δικο σου, εμεις πεσαμε σε κρουασαν που εφραζε την συνεχεια της στοας.Προσεξτε για τυχων παγιδες και μην ξεχνατε να εχεται μαζι σας μασκες αν συνεχισετε μετα το φραγμενο…
13 years ago Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 78 -
Εισοδος για Δωματιο
Ας υποθεσουμε mako οτι το καναν οτι το βρηκαν μετα τι θα κανουν στα 10 μ βαθος???? Θα παρουν μπουλντοζα??? Το χαλασαν!!!!
Δεν ειναι ετσι ευκολα τα πραγματα
Αν δεν μπεις απο την εισοδο μονον αν τοχαλασεις μπορεις να μπειςδικιο εχεις απλως αν δεις τι υπαρχει μεσα τοτε ξερεις και τι θα κανεις.συν το οτι θα καταλαβεις προς ποια κατευθηνση ειναι ηεισοδος .αλλιως δεν υπαρχει μηχανημα να βρισκει κενο εισοδου-μικρο-σε τετοιο βαθος(και πιθανως μπαζωμενο
13 years ago Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 341 -
Εισοδος για Δωματιο
Με λιγα λογια ο φιλος μου και η παρεα του θα μηνουν με το ονειρο.Θα προσπαθησω να βρω φωτο αν εχουν βγαλει.
13 years ago Φήμη: 19 | Δημοσιεύσεις: 2,831 -
Εισοδος για Δωματιο
Με λιγα λογια ο φιλος μου και η παρεα του θα μηνουν με το ονειρο.Θα προσπαθησω να βρω φωτο αν εχουν βγαλει.
οχι ρωσε,τους λειπη το σπινθηροβολο βλεμμα σου εκει πανω,θελω διαστασεις σκαλιων και μια φωτο αυτων στο ιμειλ μου,ποσο κατω ειναι το νερο και θα σου σφυριξω τα μυστικα
13 years ago Φήμη: 433 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Εισοδος για Δωματιο
Παρη το φιλαρακι μου ειναι γκιουλ μπαξες με τους αλλους που πηγε στο βουνο και δεν τους ξερω ειναι το προβλημα.Αν εχουν φωτο και μου τις δοσουν κανενα προβλημα
13 years ago Φήμη: 19 | Δημοσιεύσεις: 2,831 -
Εισοδος για Δωματιο
Πάρη για την απορία σου με τα βράχια, το gpr πηγαίνει καλύτερα στα βράχια και βαθύτερα με καλύτερη απόδοση
ΡΩΣΕ αν τον καταδείκτη του δωματίου τον λένε Σακ….... :8_1_230:
13 years ago Φήμη: 18 | Δημοσιεύσεις: 963 -
Εισοδος για Δωματιο
εχεις περαση gpr απο βραχια?
και δειξε μας ρον τροπο13 years ago Φήμη: 433 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Εισοδος για Δωματιο
Αααααααα μήπως εννοείς Πάρι αν το έδαφος είναι ανώμαλο πως περνάει από επάνω?
Αν λες γι'αυτό : Εναέρια13 years ago Φήμη: 18 | Δημοσιεύσεις: 963 -
Εισοδος για Δωματιο
Kαι μετα???????
Τι αναλυση θα κανεις στα 10μ
Δεν γινονται αυτα φιλε
Εχουμε gpr και αυτο που λες θεωρητικα γινεται ετσι σου λενε ΠΡΑΚΤΙΚΑ ομως παπαλα13 years ago Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
Εισοδος για Δωματιο
Δημήτριε με μια κεραία 100Mhz νομίζω ότι ένα δωμάτιο στα 10 μέτρα θα το έδειχνε. Έχεις δοκιμάσει με τέτοια κεραία? Τι μάρκα gpr έχεις ?
13 years ago Φήμη: 18 | Δημοσιεύσεις: 963 -
Εισοδος για Δωματιο
άρα Δημήτρη πας μέχρι 8 μέτρα σε στεγνό έδαφος, έχεις "δει" σε τέτοιο βάθος?
13 years ago Φήμη: 18 | Δημοσιεύσεις: 963