Πως θα βρουμε την εισοδο παιδια.
Το δωματιο βρεθηκε με βεργες το σκαναραν με γεωρανταρ εισοδος πουθενα.Απο πανω δεν σκαβετε. Θα βρουμε λυση για ενα φιλαρακι;
-
Εισοδος για Δωματιο
Το δωματιο βρεθηκε με βεργες το σκαναραν με γεωρανταρ εισοδος πουθενα.Απο πανω δεν σκαβετε. Θα βρουμε λυση για ενα φιλαρακι;φιλε μου εχετε το δωματιο , σηγουρα η οροφη του βλεπει υψωμα η κοντηνωτερη του , πλαγια με τη ειναι πως ειναι απο καπου θα εχει τουνελ
εισοδου .
αν βαλετε πισω το δωματιο δεν πιανετε αλου κενο γυρο , γυρο του λοφοδες σημειου ??? οπως το φανταζωμε δηλαδη . -
Εισοδος για Δωματιο
Το δωματιο βρεθηκε με βεργες το σκαναραν με γεωρανταρ εισοδος πουθενα.Απο πανω δεν σκαβετε. Θα βρουμε λυση για ενα φιλαρακι;Φιλε δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα οι βεργες οσο και το Γεωρανταρ δεν ειναι κατι απολυτο…μην παιδευεσε για την εισοδο γιατι καν μπορει να μην υπαρχει ουτε καν το δωματιο, τα μετρα που ανεφερεις ειναι τρελα εως απιθανο να τα δει εκει κατω το Γεωρανταρ.
-
Εισοδος για Δωματιο
Εξαρτάται ΛΕΩΝ τι κεραία έχει. Αν μας πει ο ΡΩΣΟΣ μάρκα γεωρανταρ και Mhz κεραίας θα ξέρουμε τι μπορεί να δει. Το θέμα όμως είναι αφού είδε το περίγραμμα του δωματίου (τοιχεια, πατωμα), πως δεν είδε την τεχνητή είσοδο ή τη προέκτασή της έστω και κλεισμένη.
Το γνωριζω φιλε goldplus αλλα και παλι δυσκολο. Δεν ανεφερε ομως οτι ειδαν περιγραμμα δωματιου.
-
Εισοδος για Δωματιο
Αν υποθεσουμε οτι οντως <<πιασατε>> το δωματιο και ειναι σε αυτο το βαθος τοτε μιλαμε για πολυ παλια πραγματα και οπωσδηποτε θα υπαρχουν ενδειξεις τριγυρω για την υπαρξη του!
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Εισοδος για Δωματιο
Να ξεκαθαρισω μερικα πραγμα.
1)Δεν παω πλεων στο βουνο με κανεναν εκτως με τον πιτσιρικα μου.
2)Δεν παω πλεων στο βουνο με κανεναν Σερραιο και ιδικα να σκαψω απο μακρια και αγαπημενοι.
3)Εχω μονο δυο παλιους φιλους που ασχολουνται ακομα με το χομπι (Τα μονα καλα παιδια ) πινω καπου καπου κανενα καφεδακι και τα λεμε.
4)Απο μηχανηματα δεν ξερω αυτο που εβαλαν ηταν γεωρανταρ ηταν γεωφυσικο θα σας γελασω.Ισος ηταν βλακια μου που εβαλα βραχια πανω στο δωματιο δεν το ξερω το εδαφος.
5)Η ιστορια με το δωματιο ειναι των φιλων μου και ειναι τωρα σε αδιεξοδο γιαυτο την ανεβασα.Στο σχεδιο που θα δητε παρακατω θα καταλαβετε τη συμβενει.Ολο στο σκηνικο παιζει σε μια στενη κορυφοραμη.Βρηκαν μπαζωμενη εισοδο και δωματιο.
Ανοιξαν την εισοδο και αρχισνα να ξεμπαζωνουν με κλιση προς τα κατω.Επαθαν πλακα γιατι μετα απο ενα μετρο καθως ξεμπαζωναν εμφανιζωταν συνεχως σκαλοπατια.Στα 15 μετρα συναντισαν πλατισκαλο συνεχισαν και σε αλλα 15 μετρα βγηκαν απο την αλλη μερια της κορυφογραμης.
Προσπαθησαν να πανε απο το πλατισκαλο δεξια ή αριστερα δεν θυμαμε εκει που ειναι το δωματιο αλλα δεν σκαβετε ειναι βραχος.
Το πλατισκαλο δεν σπαει ειναι και αυτο λαξευμενο.
Αντε τωρα παλικαρια πως συνδεεται το δωματιο; -
Εισοδος για Δωματιο
Δεν προκειται να μπειτε εκει μεσα 100 χρονια να ψαχνεται…......ειναι ειπαμε παλια πραγματα.
Για να βγαλετε ακρη πρεπει να παρατηρησεις τα τοιχωματα και το εδαφος για σημαδια και ομοιωματα!
Μονο με φωτογραφικη θα τα δεις!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ