Οχι ρε συ.Πλακα μου κανεις. 999 στις 1000 θα βρει την κονσερβα του τσομπανη.
θα σου την στειλω φωτογραφια…...
Απορία και τεχνική βοήθεια
Καλημέρα συν-forum-ίτες….
Αν και καινουριος στην παρέα σας,πρέπει να ομολογήσω ότι έχω περάσει τα τελευταία 4-5 βράδια διαβάζοντας σχεδόν όλα τα post-αρίσματα σε όλες τις βασικές ενότητες του forum..
Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους administrators για την καλή δουλειά και στα μέλη για το επίπεδο των γνώσεων,το φιλικό του χαρακτήρα τους και την αμέριστη βοήθεια και αλληλοκάλυψη σε τεχνικά ή άλλης φύσης θέματα...
Η δική μου περίπτωση που άπτεται της βοήθειάς σας και των συμβουλών σας είναι η εξής....
Πήγαμε τέσσερεις φίλοι σε ένα σημείο(σίγουρο,από προσωπική μαρτυρία περιγραφή και αφήγηση σε έναν από εμάς του ιδίου που έκανε την "απόκρυψη")με σχέδια (για το μέλλον)όρεξη(για χειρωνακτική δουλειά)και αισιοδοξία(πέραν του δέοντος,ενδεχομένως)....
Να τονίσω ότι μόνο ο ένας από εμάς είχε μικρή,σχετική εμπειρία προ ετών...όλοι οι υπόλοιποι,τείνουμε στο να γίνουμε σχετικοί,τώρα,μέσω του forum σας και του πυρετού που μας κυρίευσε...
Το μηχάνημα που είχαμε μαζί μας ήταν ένα C-Scope TR-440 καλοσυντηρημένο και καλοδιατηρημένο....Από ότι μας έδειχνε και μας εξηγούσε ο φίλος,χειριστής και ιδιοκτήτης του,το σετάρισε,κάναμε την βόλτα στον περιβάλλοντα χώρο΄(περίπου 30 τ.μ) και καταλήξαμε σε ένα σημείο διαστάσεων ενάμιση μέτρου επί εξήντα εκατοστών,(σημείο που και από την περιγραφή που είχαμε,εκεί θα καταλήγαμε,ακόμα και χωρίς μηχάνημα),όπου το μηχανάκι χτύπαγε σαν δαιμονισμένο...
Το αντικείμενο του πόθου ήταν μια τριψήφια ποσότητα κιτρινων για τον καθε ένα από εμάς,και ήδη σκεφτόμασταν τα προβλήματα που θα αφήναμε πίσω(καθώς και οι τέσσερεις τελουμε σε καθεστώς μειώμένης έως ανύπαρκτης εργασίας)....
Δυστυχώς όμως,παρ' όλη την χειρωνακτική εργασία μας,άνθρακες ο θησαυρός...
Ανοίχτηκε μιά τρύπα διαστάσεων ενός μέτρου επί εξήντα εκατοστά,με βάθος περί το ένα μέτρο,το μηχάνημα στο βάθος της σταμάτησε να χτυπάει,ενώ μέχρι τους εξήντα-εβδομήντα πόντους,έδινε ισχυρό σήμα,το χώμα που έβγαινε και αφηνόταν δίπλα,ενώ αρχικά χτυπούσε(ενδεχόμενη οξείδωση)μετά από λίγα λεπτά σταμάταγε και στα πλάγια της τρύπας που είχαμε κάποιες ενδείξεις κατόπιν μετρήσεων από το εσωτερικό της υπήρχαν ριζες(δεκάδων ετών),μεγάλες πέτρες(κροκάλες του υπεδάφους,όχι τοποθετημένες)και βράχος...
Αδιέξοδο....
Αποχωρήσαμε απογοητευμένοι και γεμάτοι απορίες....
Για την αξιοπιστία του μηχανήματος,γιά την ικανότητά του,και για το πως γίνεται να δίνει σήμα από την επιφάνεια(και στους δέκα πόντους και στους σαράντα)να δίνει σήμα κατεβαίνοντας και να χάνεται μετά...
Αν κάποιος γνωρίζει να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για το μηχάνημα ή για την κατάσταση των χωμάτων και των πετρωμάτων(το ότι έδειχναν ένδειξη βγαίνοντας η οποία μετα χανόταν) θα το εκτιμούσα...
Το μόνο που θα παρακαλούσα να αποφύγετε 1)είναι λύσεις του στύλ:πάρε κάτι πιο αξιόπιστο(γιατί πιστέψτε με ότι θα το κάναμε αν μας περίσευαν(δυστυχώς μας λείπουν κιόλας))και 2)πληροφορίες του στύλ:που ήταν η δουλειά,ποιός σας το είπε,ανέβασε φωτογραφίες κ.λ.π(ερωτήσεις,άσχετες με τις δικές μου απορίες)..
Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρω για το ενδιαφέρον σας .τον χρόνο σας και την ανταπόκρισή σας....
Φιλικά,
Ντίνος
αυτός που έχει δώσει την δουλειά θεωρητικά σας έχει δώσει και το βάθος, αν είναι κρυμμένα με τον κώδικα το βάθος εξαρτάται από την ποσότητα, αν είναι προσωπική καβάτζα αλλά ζουν τα πράγματα.
σε τι συσκευασία σας έχει πει ότι τα έχει βάλει ? σε μεταλικό κιβώτιο ή κάπου αλλού?
αφού τα έχεις αυτά βλέπουμε τι μηχανάκι θες!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.
Kαλησπερα συναδελφοι.θελω μια απαντηση στο εξης ερωτημα.ειχα καποιες καλες πληροφοριες για ενα καταφυγιο.πηγα με ενα ραβδοσκοπο ο οποιος χωρις να του υποδειξω το μερος που μου ειπανε,απο αποσταση περιπου ενοσ χιλιομετρου με πηγε εκει ακριβως που εχω της πληροφοριες.μου ειπε οτι επιασε το κενο και οτι μεσα πιανει ευγενες μεταλλο(κατα δηλωση του πιανει χρυσο).Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορω να εντοπισω την πορτα, η αν δεν μπορεσω κατα την γνωμης σας ποιο μηχανημα θα με βοηθησει να πιασω το κενο ωστε να επιχειρησω να σκαψω απο πανω.
για να βρεις την πόρτα σε καταφύγιο είναι αρκετά δύσκολο φίλε μου, ανάλογα την μορφολογία του εδάφους και την περιοχή είναι και η είσοδος!!!
σημάδια έχεις στην περιοχή? ποσο κοντά είσαι στην πηγή και πόσο στο μονοπάτι?
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
φωτη παρε τον ραβδοσκοπο και ενα τοπικο ,ψαξε το μερος που κεντραρει ακριβως και βγαλε το σιδερακι που τραβαει!
Κώστα μάλλον έτσι είναι δυστηχός!!!! :36_19_5:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Καλησπερα στο φορουμ.θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανενας αν το τελευταιο μοντελο τις εταιριας LORENNS με το τελαρο εχει πανω καταγραφικο το οποιο σε βοηθαει σε ανευρευση κενου κ.τ.λ.Τις ενδειξεις ακουσα οτι τις περνασ σε υπολογιστη και εχεις τα αποτελεσματα.αυτο ισχυει ναι η οχι?