Ειμαι αναμεσα στο nissan nv 200 1.5d και στο ford transit connect trend.
για πεστε καμια γνωμη ρε παιδια
-
Επαγγελματικο αυτοκινητο
10 years ago Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 599 -
Επαγγελματικο αυτοκινητο
Παρα πολυ.την επομενη εβδιμαδα ας πουμε.τι εχεις??
Επαγγελματικο αυτοκινητο
Αν το νισσαν ειναι νισσαν και οχι ρενο παρτο. Δεν ξερω τι παιζει στην νισσαν τωρα. Εγω ενα ναβαρα που εχω ειναι πολυ καλο.
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.10 years ago Φήμη: 126 | Δημοσιεύσεις: 7,102 -
Επαγγελματικο αυτοκινητο
ξεχασε το τοτε. απο τον οδδυ ελεγα.
10 years ago Φήμη: 467 | Δημοσιεύσεις: 4,457 -
Επαγγελματικο αυτοκινητο
ροτα αν το νισαν ινε αυτο το μοντελο με τιν καδενα οχι με ιμαντα.αν ινε με τιν καδενα τοτε παρτο θα κσεχνασ να του κανισ σερβισ.
10 years ago Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 647 -
Επαγγελματικο αυτοκινητο
Εξαρτατε πιο μοντελο θεσ ,,μετα 2010 η πρην ..να σου πω τη γνωμη μου,….εγω εχω του 1997 ,εινε λιγο αργο αλα ΜΟΥΛΑΡΙ,...
Εινε αυτο που λεει ο φιλοσ Ρουλι μ ΚΑΔΕΝΑ,..10 years ago Φήμη: 116 | Δημοσιεύσεις: 1,630 -
Επαγγελματικο αυτοκινητο
Για μενα μονο ενα ειναι πρωτο και με διαφορα απο τα υπολοιπα και ακουει στο ονομα toyota
10 years ago Φήμη: 52 | Δημοσιεύσεις: 422 -
Επαγγελματικο αυτοκινητο
Για καινουριο μιλαμε παντα παιδες.το νισσαν νομιζω ειναι με την ρενο μαζι.εγω προς το φορντ κλεινω παντως
Επαγγελματικο αυτοκινητο
Πήγαινε και δες τα οπωσδήποτε και τα δύο. Μην αγοράσεις από γνώμες άλλων η από προσπέκτ των εταιρειών. Δές τα, άκουσε τους κινητήρες τους να λειτουργούν, κάθισε στη θέση του οδηγού να δεις σε ποιο νιώθεις πιο άνετα και αν είναι δυνατόν κάνε τεστ ντράιβ.
10 years ago Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 2,375 -
Επαγγελματικο αυτοκινητο
τεστ δεν γινεται σε κανενα.φορντ εχουν αλλα ειναι το μικροτερο μοντελο δεν το θυμαμαι.και τα 2 εχουν υπερ και κατα.κυριοτερο ο χρονος παραδοσης.τωρα για βλαβες εχουν εγγυηση μια 5ετια και με την οδηγηση που κανω οτι ειναι να βγαλει θα το βγαλει νωρις.
Επαγγελματικο αυτοκινητο
Γνωμη μου ειναι μιας και ζητας κλουβα να κοιταξεις πρωτα Τοyota - VW - Daihatsu.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."10 years ago Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4,808 -
Επαγγελματικο αυτοκινητο
τα ford δεν εχουν πολλα αλογα και πολλα εξτρα, αλλα ειναι σταθερη αξια σε ολα τα επαγγελματικα!!
10 years ago Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 137