Χαχα …τι βρηκα....!!
Καλο ειναι να το εχουμε σε καποια ακρη !
http://www.calendarhome.com/converter/
-
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΕΡΜΑΤΟΣ
Συνεχιζω με αυτο το θεμα με αλλες παρατηρησεις!
- Το κερμα μοιαζει με αυτο που ανεβασα εγω μονο που εχει αλλη ημερομηνια και αυτο μετα απο συγκριση επεξεργασια και παρατηρηση !
Ολα ειναι ιδια , το ειδος και το σχημα απο τα φυλλα καθως και η διαταξη τους ! - Το κερμα εχει μια κλιση , η αριστερη μερια ειναι περισσοτερο βυθισμενη στο κερμα απο την δεξια με αποτελεσμα να μην βλεπουμε εντελος επιπεδα το κερμα οπως μια κατοψη αλλα με μια κλιση που μας δινει βαθος και αλλη οπτικη γωνια!
- εχοντας ολα αυτα κατα νου παρατηρω οτι εχει πιθανοτατα 5 ή και 6 τελειες αναμεσα στα ψηφια και στα γραμματα. Επανω αριστερα απο τα νουμερα!
4)Τα αραβικα νουμερα φαινονται περισσοτερα απ οτι υποθετουμε οτι λογικα πρεπει να ειναι! - Γνωριζοντας οτι ο τυπος που εφτιαξε το κερμα ηταν αριστος τεχνιτης πιθανοτατα να <<επεξεργαστηκε>> και το χρυσο κερμα και ειδικα την ημερομηνια που μας ενδιαφερει ειτε ως μετρα ειτε ως μοιρες γι αυτο και το ενσωματωσε στο κερμα !
Και βεβαια η τυχη μας παιζει συνεχως παιχνιδια και μας δοκιμαζει , αφου σπασαμε επι τοσα χρονια τα κεφαλια μας και καταναλωσαμε φαια ουσια και αυξησαμε τους βαθμους στα ματια μας κοιταζοντας φωτογραφιες και διαβαζοντας…ε ..σε αυτο το τελικο σημειο και εδω πρεπει η φωτο να ειναι ασαφης να μην φαινετε καθαρα , παλι να σπασουμε τα κεφαλια μας και να καταναλωσουμε φαια ουσια!
Δεν πειραζει..κοντα ημαστε στο τελικο σημειο...εχουμε ..υπομονη...!
ΒΟηθΕιααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααα τα νευρααααα μουυυυυυυυυ......................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι γραφει βρε παιδιααααααα???
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ - Το κερμα μοιαζει με αυτο που ανεβασα εγω μονο που εχει αλλη ημερομηνια και αυτο μετα απο συγκριση επεξεργασια και παρατηρηση !
-
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΕΡΜΑΤΟΣ
Μετα απο ον-λινε διαβουλευση και επεξεργασιες και μεγενθυτικους φακους κλπ κλπ…δεχομαι την αποψη περι 1909!
Αν και δεν λυθηκε η απορια μου γιατι φαινεται να υπαρχουν 5-6 βουλες στο κερμα.
Θα δουμε επι τοπου γιατι μας λεει 1909 και οχι 1912.
Ευχαριστω τους φιλους που ανταποκριθηκαν!
Case closed!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΕΡΜΑΤΟΣ
Το ζητουμενο για μενα ειναι η ημερομηνια και μονο η ημερομηνια εξ ου και μονο αυτο το τμημα στην φωτο!
Εξαλου κατακαιρους εχω ανεβασει ολοκληρη η και τμηματα της ιστοριας αυτης!
Πλεον βρισκομαι στις τελευταιες πινελιες του κωδικα και μια πινελια ειναι η ημερομηνια στο κερμα!
Εχω διαφορες υποθεσεις γι αυτο αλλα αυτες θα αποδειχθουν επι της εξερευνησης!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΕΡΜΑΤΟΣ
γκολντχαντερ το κερμα σου εικαζω ειναι λιγο πιο πονηρη απο οτι δειχνει εαν ειναι απο τη ριζα ενος βραχου που ειχες ανεβασει με "αποριες"(?) λιγο παλαιοτερα εαν θυμαμε ητανε μια απορια για το τη βλεπουμε και οσο για τις βουλες μοιαζουν με σταυρο.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΕΡΜΑΤΟΣ
Εκεινο το μερος ειναι τμημα του κωδικα αλλα ουσιαστικα δεν εχει καμια σχεση με τον στοχο μας !
Σε αναγκαζει ομως να περασεις απο εκει για να δεις καποια πραγματα και να συνειδητοποιησεις καποια αλλα ωστε να κανεις καποιες αναθεωρησεις !
Αν και ειχα ξαναπαει εκει ..μη εχοντας την γνωση που εχω τωρα και νομιζοντας αλλα πραγματα στο μυαλο αντιλαμβανομουνα αλλα πραγματα!
Δεν πειραζει το συμπαν λειτουργει με αλλους νομους και αλλα σχεδια!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΕΡΜΑΤΟΣ
Απ οσο ξερω υπηρχαν και αυτα σαν το δικο σου που τα φτιαχνανε για να τα κρεμανε σε αλυσιδα, αυτα ηταν μεγαλυτερα σε μεγεθος….ετσι μου ειπανε ετσι λεω.
Αυτο που ειναι ενσωματομενο στο κερμα και δειχνω στην φωτο δεν ειναι μεγαλυτερο απο σημερινο 20λεπτο παντως μικροτερο απο 50λεπτο!
Αυτο που δειχνεις τι μεγεθος εχει??
Εμενα με ενδιαφερει η ημερομηνια επειδη αυτη μας δειχνει τα μετρα ή τις μοιρες στο τελικο σημειο !
Η ημερομηνια που ξερω μας λεει 1912 που ειναι διαφορετικη απο το 1909...αλλα πιθανος να μας στελνει πρωτα σε αλλο σημειο που ειναι στα 1912 και απο εκει να πρεπει να παμε στο 1909...δηλαδη εξτρα τελικος στοχος γι αυτους που ξερουν τον κωδικα!
Πονηρος ο βλαχος!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΕΡΜΑΤΟΣ
Απ οσο ξερω υπηρχαν και αυτα σαν το δικο σου που τα φτιαχνανε για να τα κρεμανε σε αλυσιδα, αυτα ηταν μεγαλυτερα σε μεγεθος….ετσι μου ειπανε ετσι λεω.
Αυτο που ειναι ενσωματομενο στο κερμα και δειχνω στην φωτο δεν ειναι μεγαλυτερο απο σημερινο 20λεπτο παντως μικροτερο απο 50λεπτο!
Αυτο που δειχνεις τι μεγεθος εχει??
Εμενα με ενδιαφερει η ημερομηνια επειδη αυτη μας δειχνει τα μετρα ή τις μοιρες στο τελικο σημειο !
Η ημερομηνια που ξερω μας λεει 1912 που ειναι διαφορετικη απο το 1909...αλλα πιθανος να μας στελνει πρωτα σε αλλο σημειο που ειναι στα 1912 και απο εκει να πρεπει να παμε στο 1909...δηλαδη εξτρα τελικος στοχος γι αυτους που ξερουν τον κωδικα!
Πονηρος ο βλαχος!το δικο μου ειναι πολυ ποιο μεγαλο. δες το διπλα σε 10λεπτο. ειναι 5λιρο.
-
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΕΡΜΑΤΟΣ
Ετσι ακριβως , το δικο μου απ οσο καταλαβα ειναι υποδιαιρεση!
Οπως και να χει , λιγη σημασια εχει και η ημερομηνια πλεον, εφοσων γνωριζουμε οτι ειναι <<μικρη η απολιση>> απο το τελικο σημειο, εκει πλεον ειναι θεμα χρονου να εξερευνησεις ολους τους πιθανους συνδιασμους σε μια σχετικα πολυ μικρη περιοχη!
Ας ελπισουμε να ειναι απειραχτα στο περασμα του χρονου , οπως και ναναι κοντευουμε στην τελικη λυση του γριφου!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΕΡΜΑΤΟΣ
Ευχαριστω , Θου θελοντος καιρου επιτρεποντος!
Το μονο που θαθελα να μοιραστω αυτην την στιγμη μετα απο 6-7 χρονια ερευνας , χιλιαδες ωρες σπαζοκεφαλιας , μελετης , παρατηρησης χαρτων , φωτογραφιων, μελετης βιβλιων και οτι μπορειτε να φανταστειτε..ειναι…...μα ειναι τοσο γελοιο ευκολο μα τοσο ευκολο...οταν ομως φτασεις στο σημειο να <<βλεπεις>> αυτο που << εβλεπε>> ο κρυπτογραφος και αυτο που ειχε στο μυαλο του!
Οταν σκεφτεσε με τον ιδιο τροπο που σκεφτοταν ...τοτε ολα ειναι ολοκαθαρα!
Αφου ωρες ωρες ξεκαρδιζομαι στα γελια ...δεν ξερω αν ειναι απο χαρα ή αν ειναι απο συνειδητοποιηση του ποσο κοπο εκανα ενω ολα ειναι τελικα πανευκολα!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Ειτε βρουμε ειτε δεν βρουμε ανταμειφθηκα σπαζοντας τον κωδικα!
Επιτελους!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΕΡΜΑΤΟΣ
GoldHunter για το νόμισμα απευθύνθηκες σε κάποιο τούρκικο μουσείο ή στο μουσείο του νομισματοκοπείου τους ;
Περιμένουμε με αγωνία το τελικό σημείο να το βρεις και να μας βάλεις στο πνεύμα του κρυπτογράφου
Καλή Επιτυχία
-
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΕΡΜΑΤΟΣ
Για το συγκεκριμενο δεν απευθηνθηκα στους γειτονες!
Ειχα απευθηνθει ομως για ενα αλλο αντικειμενο πριν χρονια!
Αν πηρατε εσεις απαντηση πηρα και εγω και μαλιστα την ερωτηση την στειλαμε στα αγγλικα απο το εξωτερικο ωστε να μην βλεπουν ελληνικη διευθηνση!
Τετοιοι ειναι , σιγα μην ενδιαφερθουν οι μογγολοι!
Νασαι καλα ..καιρος γαρ εγγυς!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ