Αυτό το μήνα κλείνουν 33 χρόνια από τότε που εκμυστηρεύτηκε ο παππούς μου την ύπαρξη ενός θησαυρού αλλά λόγω ηλικίας δεν μπορούσε να περπατήσει για να με πάει στην ακριβή τοποθεσία, δεν υπήρχε κι αυτοκίνητο και μου είπε φέρε χαρτί και μολύβι να κάνουμε έναν χάρτη της περιοχής αλλά δε θα τον δώσεις σε κανέναν, έτσι χαρτογραφίσαμε την περιοχή με τις υποδείξεις τις δικιές του και χωρίς να γράψω κάτι σημαντικό που να προδίδει το νόημα του χάρτη το΄δωσα στην μητέρα μου να το φυλάξει ώσπου να ενηλικιωθώ και να της το ζητήσω πίσω αλλά δυστηχώς αυτός ο χάρτης χάθηκε.
Δεν είχα επιχειρίσει όλα αυτά τα χρόνια να τα ψάξω γιατί τα πράγματα πηγαίναν σχετικά καλά στην ζωή μου, όμως πριν τρία-τέσσερα χρόνια όλα πήγαν κατα διαόλου και άρχισα να σκέφτομαι ότι πρέπει να τα ψάξω..
Όλοι εδώ στη περιοχή γνωρίζουν γι΄αυτόν τον θησαυρό.Εγώ παρόλο που χάθηκε ο χάρτης την περιοχή την γνωρίζω καλά αν και δεν είμαι απολύτως σίγουρος για την ακριβή τοποθεσία, έκανα κάποιες κινήσεις αυτές τις μέρες, κάποιοι με είδαν και έχω κινήσει υποψίες.
Η δουλειά είναι μια-δυο χούφτες χύμα σε μία σχισμή βράχων..
Χρειάζομαι την βοήθειά σας, να πάρω μια γεννήτρια ραβδοσκοπική, να πάρω ένα αποστατικό για είκοσι-τριάντα μέτρα ή προτείνεται εσείς κάτι άλλο;
Δεκτές όλες οι γνώμες..
-
ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!