συναδερφοι καλημερα. πριν μερικεϛ ημερεϛ μου λεει ο συναδερφοϛ με το ουφαϛ οτι σ ενα χωριο ξυπνησε ενα πρωινο το γαι δουρι με διαφορετικο τριχωμα και λεγανε στο χωριο οτι στο σημειο απο κατω μηπωϛ ειχε χρυσο. οντωϛ στην περιοχη ψαχνανε συγκεκριμενη δουλεια.του ειπα οτι στο εκει σημειο στο εδαφοϛ υπηρχαν αναθυμιασειϛ αλλα απο που δεν ξερω. υπαρχει αυτο το ενδεχομενο?????? κατοπιν παει στο μεροϛ ο συναδερφοϛ με το ουφαϛ και τουϛ λεει …......εδω κοιμοταν ο γαιδαροϛ. χαρα ολοι που το βρηκε και αμεσωϛ φερνουν τοσκαπτικο του μπατζανακη. τρια μετρα βαθοϛ και τιποτα . τωρα τι κανουν??? το τιποτα το ξερω γιατι το τριχωμα δεν ξερω.
-
Αλλαξε χρωμα το τριχωμα του γαιδουριου
@VAN:
συναδερφοι καλημερα. πριν μερικεϛ ημερεϛ μου λεει ο συναδερφοϛ με το ουφαϛ οτι σ ενα χωριο ξυπνησε ενα πρωινο το γαι δουρι με διαφορετικο τριχωμα και λεγανε στο χωριο οτι στο σημειο απο κατω μηπωϛ ειχε χρυσο. οντωϛ στην περιοχη ψαχνανε συγκεκριμενη δουλεια.του ειπα οτι στο εκει σημειο στο εδαφοϛ υπηρχαν αναθυμιασειϛ αλλα απο που δεν ξερω. υπαρχει αυτο το ενδεχομενο?????? κατοπιν παει στο μεροϛ ο συναδερφοϛ με το ουφαϛ και τουϛ λεει …......εδω κοιμοταν ο γαιδαροϛ. χαρα ολοι που το βρηκε και αμεσωϛ φερνουν τοσκαπτικο του μπατζανακη. τρια μετρα βαθοϛ και τιποτα . τωρα τι κανουν??? το τιποτα το ξερω γιατι το τριχωμα δεν ξερω.
δασκαλε μπας και μπερδεψες το δημοτικο με το φορουμ????
-
@VAN:
λεϛ??????????
ξερου και εγω???
αμα ειναι να παω και να παρω καμοια 100τοστη γμαρια και οπου εχω πληροφορια να παλουκωνω απο ενα κατα απο πανω και να περιμενω μπας και αλαξει το χρωμα του -
@VAN:
do it και θα δειϛ
τι do it ορε βαγγελα???
αει παρε την καραγκουνα Θεου χαρα μερα να πας καμοια τσαρκα να ξεδιαρωσει το κεφαλι σου -
@VAN:
do it και θα δειϛ
ορε εγω θα κανω το do it
τσ κλωτσιες απ τα γμαρια που θα περιμενε να αλαξνε χρωμα ποιος θα τς μασει
αει παρε την καραγκουνα Θεου χαρα μερα και κανε καμοια βολτα να ξεδιαρωσει το κεφαλι σου -
Παντός μια φορά στο νησι δεν άλλαξε το χρωμα της γαιδουρας ,αλλα αυτού που την ενοχλούσε νύχτα.
Ήταν ο τρελός του χωριού που βάφτηκαν τα ρούχα του ,με την μπογιά που έβαλε στον κολ ο το αφεντικό της.χαχα καλος!σιγα μωρε μηπως καταλαβενε και η γαιδαρα τιποτα!καποιος τη γαργαλουσε!χαχα ωραιος ο κοκος
-
Παντός μια φορά στο νησι δεν άλλαξε το χρωμα της γαιδουρας ,αλλα αυτού που την ενοχλούσε νύχτα.
Ήταν ο τρελός του χωριού που βάφτηκαν τα ρούχα του ,με την μπογιά που έβαλε στον κολ ο το αφεντικό της.εγω ξερω οτι τα γαιδουρια οταν τα πειραξεις κλωτσανε. για να μην τον κλωτσησει καλη ηταν και του λογου της. μαθημενη ηταν απο ολο το χωριο.
-
@VAN:
εγω ξερω οτι τα γαιδουρια οταν τα πειραξεις κλωτσανε. για να μην τον κλωτσησει καλη ηταν και του λογου της. μαθημενη ηταν απο ολο το χωριο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩ!!!!!!
-
@VAN:
εγω ξερω οτι τα γαιδουρια οταν τα πειραξεις κλωτσανε. για να μην τον κλωτσησει καλη ηταν και του λογου της. μαθημενη ηταν απο ολο το χωριο.
Και μην ξεχνας οτι πριν χρονια πρωτου απελευθερωθουν τα ηθη παντα την πληρωναν τα καυμενα τα ζωντανα χεχεχε
-
Πεδία δες σας κάνω πλάκα , πραγματικά γεγονότα τα παραδέχτηκε και ο ίδιος .
Μας είπε ότι έβαζε άχυρο δεμένο τετραγωνικό ,να πατά για να φτάνει .
Αφού για να μην ξαναπάει του είπαν ότι θα την αφήσει έγκυο και θα γέννηση
Γαϊδουράκι με τη μούρη του αντί κανονικό κεφάλι .