Μια φορα και ενα καιρο ητανε ενας καπετανιος του βουνου!
Οταν τελειωσε η αναταραχη εμεινε εκει στην περιοχη σε ενα πομακοχωρι!
Ο καπετανιος ειχε ενα θυσαυρο με κιτρινουλες και τις εκρυψε σε μια περιοχη κοντα στο σπιτι του απ οπου μπορουσε να εχει οπτικη επαφη και καθε μερα πρωι και βραδυ εκανε την βολτα του!
Τα χρονια περασανε ο καπετανιος εγινε παππους τα πεδια του μαλωνανε μαζι του και φυγανε τελικα γιατι δεν τους εδινε ουτε μια κιτρινουλα (μαυρομπερες γαρ)!
Ο παππους καποτε αρρωστησε και τα πομακια γειτονες τον προσεχανε εναντι λιγων κιτρινουληδων!
Την υποθεση την πρωτογνωρισα πριν αρκετα χρονια ακομα ζουσε ο παππους στα τελευταια του καθως και τα ατομα που τον φροντιζανε και ψαχνανε τον θυσαυρο!
Χρονια αργοτερα ετυχε (πως τα φερνει η ζωη βρε!!) να γνωρισω ενα καπετανιο που ηταν μαζι με τον αλλον στην ιδια περιοχη καπετανιοι και ητανε και συντροφοι και μου ειπε το κομματι της υποθεσης που ολοκληρωνε την ιστορια !
Ομως επειδη ηξερε τα ατομα του χωριου απο τοτε ακομα δεν ηθελε να παει στο χωριο!
Ηξερε ομως που θα ειχε κρυψει τα λιρονια ο καπετανιος!
Καλυτερα να μεινουν εκει ουτε σε αλλα 100 χρονια δεν προκειται να τα βρουνε!
Οντως και εγω να ηξερα που ειναι κρυμμενα δεν θα πηγαινα να τους το πω …να τα παρεις αδυνατον μεσα στην σφηκοφωλια!
Ετσι και αλλιως αναξιοπιστοι μας ειχανε ριξει και σε μια δουλεια πριν χρονια πηγανε σηκωσανε τα 2 κιουπια 2 μερες ποιο μπροστα !
Γι αυτο εμπλεξε η ιστορια με τετοια ατομα αστα να πανε δεν πα ναχει και 10 κορες ανυπαντρες ασε τα λιρονια να βρισκονται εκει που ειναι και οποιος ειναι τυχερος απ αυτους αστα παρει!
-
Μπορείτε να βρείτε την λύση;;;;
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Φιλε κανε τους δωρο μια ανακαινηση, αλλα φροντισε να εισαι πιστευτος.Ειναι η καλυτερη λυση.Θα σου κοστισει κατι….. αλλα αν αξιζει:)
Να διευκρινισω οταν λεω ανακαινηση εννοω να τους κανεις δωρο την εγκατασταση της θερμανσης, ετσι μπορεις να σκαψεις τοιχο και να απαιτησεις να βαλεις διαφημηση εξω απο το σπιτι για 2 χρονια. -
Αν απευθυνεσαι σε μενα για την ανακαινιση τοτε μαλλον δεν εχεις ιδεα τι θα πει πομακοχωρι!
Μια φορα πηγα καποιον αργα το βραδυ προς τα εκει σε ενα χωριο μες στα βουνα!
Ολα τα ζωα του βουνου ειδα εκτος απο αρκουδες και παρακαλουσα να μην παθω κανενα λαστιχο!
Οταν εφτασα κοντα στον πολιτισμο ..δηλαδη με σταματησαν 4 συνοροφυλακες με αυτοματα οπλα ..τοτε ανακουφιστικα και αναψα το πρωτο τσιγαρο!
Οποιος χριστιανος παει εκει για οποιοδηποτε λογο κινει υποψιες και αν νομιζεις οτι δεν τους βλεπεις, σε βλεπουν αυτοι!
Και αμα πας κιολας με καμια ιδεα για διαφημηστικη κανονισε να ειναι πανεξυπνη ιδεα γιατι εκει κυκλοφορουνε μονο γαιδουρια!!
Μην πας να πουλησεις ψυγεια σε εσκιμωους!!!!:):)Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Φιλε μου σκεψου οτι υπαρχουν και ανθρωποι οικογενειαρχες που δουλευουν κανονικα και εχουν την ζωη τους και δεν πιστευουν σε θυσαυρους και τετοια !
Οπως και ναναι ειναι ο ιδιοκτητης και εχει δικαιωμα στην περιουσια του οπως και εσυ που υποδεικνυεις τον θυσαυρο!
Ειναι στην ευχαιρεια του καθενος να πληροφορηθει το ποιον του καθε ατομου και το τι εστιν και απο εκει να βγαλεις συμπερασματα!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Φιλε μου σκεψου οτι υπαρχουν και ανθρωποι οικογενειαρχες που δουλευουν κανονικα και εχουν την ζωη τους και δεν πιστευουν σε θυσαυρους και τετοια !
Οπως και ναναι ειναι ο ιδιοκτητης και εχει δικαιωμα στην περιουσια του οπως και εσυ που υποδεικνυεις τον θυσαυρο!
Ειναι στην ευχαιρεια του καθενος να πληροφορηθει το ποιον του καθε ατομου και το τι εστιν και απο εκει να βγαλεις συμπερασματα!Σωστά…..... είμαι υπό σκέψην....