ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΡΦΙ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΡΗΤΟΡΙΚΩΣ: ΕΧΕΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΑΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΛΠ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΡΙΣΕΪΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΕΪΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΣΑ ; ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΪΘΙΕΣ.; ΠΑΝΤΩΣ Η ΝΕΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ 6000 ΕΥΡΩ. (O LARISINOS DORYFOROS ΠΕΡΝΕΙ 6000 ΕΥΡΩ Ο ΧΑΛΚΙΔΕΪΚΟΣ ΠΕΡΝΕΙ 5000 ΕΥΡΩ.) Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ KAI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ…..ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ...ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΒΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΕΤΡΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΙΤΡΟΕΝ PICASO MAYRO. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.....Ε ΠΙΑ..ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ....
-
ΛΑΡΙΣΕΪΚΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΕΪΚΟΣ ΔΡΟΡΥΦΟΡΟΣ
υπαρχει παρα πολυς κοσμος που ψαχνει και δεν εχει καμια σχεση με φορουμ ωστε να εχει το νου του σε κατι τετοια αρα πληρη αγνοια , συμπερασμα μερικες χιλιαδες ετοιμα θυματα για τρελο δαγκωμα και με σειρα προταιρεοτητας βεβαιως βεβαιως μιας και το να περιμενεις να ερθει η σειρα σου το πιστευεις ακομη πιο πολυ οτι δουλευει το συστημα , τρελες κομπινες ξεκουραστα λεφτα , σωστε οσους μπορειτε
-
λαθος βαγγο
αυτοι που δεν ειναι εδω μεσα γνωριζουν τι λεμε και τι γραφουμε,το κουτσομπολιο παη συνεφο σαν τρελλες κατινες
ξερετε τι λενε για εμας? οτι δεν γνωριζουμε τι μας γινετε εδω μεσα,και δορυφοροι υπαρχουν,και αποστατικα υπαρχουν,και ολοι οτι βγαζουν χρυσα και κιβωτια,ειπαμε οι ελληνες ειναι τοσο ΜΑΛΑΚΟΙ που μονο στην δικη μας χωρα και κατι αλλες τριτοκοσμικες συμβαινουν αυτα
διαβασε στην διεθνους φημης geotech αναφερουν τιποτα για τετοιες παπαριες?
ακομα και στην βουλγαρια η στην τουρκια ειναι ποιο γατες απο εμας
περαστικα μας -
λαθος βαγγο
αυτοι που δεν ειναι εδω μεσα γνωριζουν τι λεμε και τι γραφουμε,το κουτσομπολιο παη συνεφο σαν τρελλες κατινες
ξερετε τι λενε για εμας? οτι δεν γνωριζουμε τι μας γινετε εδω μεσα,και δορυφοροι υπαρχουν,και αποστατικα υπαρχουν,και ολοι οτι βγαζουν χρυσα και κιβωτια,ειπαμε οι ελληνες ειναι τοσο ΜΑΛΑΚΟΙ που μονο στην δικη μας χωρα και κατι αλλες τριτοκοσμικες συμβαινουν αυτα
διαβασε στην διεθνους φημης geotech αναφερουν τιποτα για τετοιες παπαριες?
ακομα και στην βουλγαρια η στην τουρκια ειναι ποιο γατες απο εμας
περαστικα μαςποιο γατες απο μας δεν ειναι παρη ουτε τουρκοι ουτε βουλγαροι ουτε κανενας, απλα εμεις εδω κανουμε συνεχως σαν τα μικρα τα παιδια λογο οτι οι ποιο πολυ απο μας εδω γνωριζομαστε αναμεταξυ μας, και μια συζητηση οταν γινετε εχει πολυ καλαμπουρι και τσακομο, με αποτελεσμα οταν διαβαζει καποιος απο εξω νωμιζει οτι ειμαστε περα βρεχει. εγω σε αλο φορουμ δεν ειμαι μελος ουτε ελληνικο ουτε ξενο, αλλα μπενω και διαβαζω αρκετα συχνα. μπορει να ειναι ποιο ηπιει στις συζητησεις στους αλλα σε γνωσεις οπως εδω μεσα δεν εχουν. δε λεω οτι εμεις ξερουμε τα παντα αλλα αυτο φενετε στο γενικο συνολο.