Οι τελευταιες εξελιξεις στον χωρο των hosters ειναι οτι στην αμερικη πεφτει αγριο κυνηγητο
Μετα το Μεγαυπλοαντ εκλεισε και το φιλεσονικ και καμια 10αρια αλλα εχουν μειωσει την προσβαση και το ειδος αρχειων που μπορεις να κατεβασεις.
Προς το παρων τα Ρωσικα ακομα ανοιχτα ειναι , αλλα οτι αρχεια εχω ανεβασει εδω περα -που η συντριπτικη πλειοψηφια ηταν σε φιλεσονικ-δεν θα μπορεσετε να τα κατεβασετε.
Οτι αρχειο θελετε, ζητηστε το και θα δουμε τι και πως.
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οπως και να εχει τα ftp θα παραμεινουνε εκει οποτε μικρο το κακο.Το File sharing ειναι παρανονμο κανεις ποτε μα ποτε δεν καθισε να διαβασει μια αδεια χρησης να δει τη λεει κανεις μα κανεις δεν εψαξε αναλακτηκη σε λειτουργικο αρα δεν ειναι τοσο προβλημα…οσο για αυτους που χρησιμοποιουσανε τετοιου ειδους σαιτ για αποθηκευση προσωπικων αρχειων η δουλειας ειναι αξιοι της μοιρας τους.
Μια συμβουλη εαν μπορειτε να κανετε τη δουλεια σας δωρεαν μην πληρωνετε ψαξτε πρωτα για ελευθερο λογισμικο και εαν δεν βρειτε τοτε απευθυνθητε σε κατι επι πληρωμη.Τα προγραματα κατω απο GPL " http://www.gnu.org/ " πλεον ειναι αμετρητα ριξτε μια ματια στο Sourceforge.net ,freshmeat.net , tucows.com και αλλα.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
3 Tera …το θεμα ομως ειναι οτι δεν καθομαι να ψαχνω σε ολα αυτα τα αρχεια που μεγαλο μερος δεν το εχω βαλει σε σειρα , και πολλα βρισκονται και με αλλες ονομασιες , να καθομαι να συγκρινω με τα αρχεια που εχω ανεβασει....ειναι δουλεια που δεν την κανεις.
Αν βρισκω κανενα αρχειο στις σελιδες που ετσι και αλλιως επισκεπτομαι καλως , το βαζω, εξαλου ισως καποια αρχεια που βαζω εγω εδω μεσα να μην ενδιαφερουν εμενα προσωπικα και να μην τα κατεβαζω.
Αν θες παντως ανεβαζω ολα τα αρχεια μου εδω σιγα σιγα και εσεις ξεψαχνιζεται...εκτος αν θες καποιες συγκεκριμενες κατηγοριες....πες το και εγινε!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δεν καταλαβες..ο Παρης ρωτησε για Γιγα…και του απαντησα σε Τερα....οτι τριχες ειχε ..του πεσανε και αυτες.
Δεν εχω διαθεση παντος να κανω μερικους μηνες να τα ανεβασω ...εξαλου δεν ενδιαφερουν ολα τα αρχεια μου!
Εξαλου μεγαλο μερος δεν το εχω ακομα ταξινομησει και αυτο απο μονο του θελει πολυ δουλεια ακομη.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
χεχε αντε και εκανες 6 μηνες να τα ανεβασεις σε τορρεντ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτοση να κατεβασει καποιος 3 τερα = 3000 γιγα.
Και οπως λενε το πιο γρηγορο download ειναι ενα φορτηγο γεματο δισκους!!!!"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συγγνωμη αλλ εξ αλλοδαπης αφιχθεν εχω συνηθισει σε ταχυτητες 5-8 ΜΒ σε download
Κατι τελευταια ..καμια 200 Γιγα που ηθελα να κατεβασω εδω..πηγαινα σε ιντερνετ καφε και το αφηνα να κατεβαζει….θες δηλαδη να ανεβασω...αντε 1 τερα αρχεια με ταχυτητα 250 κβς;...Ποσες μερες λες να διαθεσω ...να μην πω βδομαδες ;;
Εχω αναφερθει πολλες φορες για τροπους κατεβασματος ευκολα και γρηγορα!
Ολα σιγα σιγα τα κυνηγανε!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λοιπον αγαπητα μελη !
Λεω να κανω μια ανανεωση εναν εμπλουτσιμο στην βιβλιοθηκη μας .
Επειδη εχω μεινει εξω απο τις εξελιξεις στον τομεα της ευρεσης αρχειων και ενημερωμενων σελιδων πανω σε αυτα θα παρακαλουσα αν υπαρχουν μελη εδω που ασχολουνται με αυτα να σχηματσιουμε μια μικρη ομαδα να βρουμε καποια βιβλια να εμπλουτισουμε την βιβλιοθηκη μας.
Μονος μου δυσκολα εχω πολυ λιγο ελευθερο χρονο και αν κατσω μια ωρα στον υπολογιστη με πιανει νυστα.
Μην αρχισετε να μου προτεινετε καποιες σελιδες πασιγνωστες δεν με ενδιαφερουν μονο οι καλες , πολυ καλες που ανεβαζουν πρωτες και μετα ολοι αντιγραφουν.
Θα μπορουσατε ακομη να προτεινετε βιβλια , ας τα αναρτησουμε ως βιβλια που ειναι αξιολογα για διαβασμα και βλεπουμε μετα τι και πως!
Θα παρακαλουσα οποιες πρωτασεις για βιβλια ενοειτε θα δινετε λινκ με τα στοιχεια και φωτογραφια του βιβλιου να απευθηνονται πρωτα σε εμενα και μετα θα τα αναρτω εγω με εναν συγκεκριμενο τροπο και θα αναφερω οτι ειναι προταση απο το μελος ονομαστικα.
Αντε αραχνιασε η βιβλιοθηκη και θελει ξεσκονισμα.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πολλα θεματα δεν εχουν τιποτα.ειναι καποια που εχουν μεινει στην ζητηση.θα μπορουσαν να ανεβουν στο σαιτ και να υπαρχει μια λιστα με υπερσυνδεσεις στο μανυαλ κατευθειαν.τα θεματα με τις αναζητησεις να μεινουν και απλα ας καθαριστουν.δεν ξερω αν κατι αναλογο μπορει να γινει και με τα βιβλια
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα βιβλία που έχω ανεβάσει τα έχω.
Αν υπάρχει κάποια λυση να τα έχουμε κάπου να τα κατεβαζετε πείτε την.
Αλλά και σαν πρόταση για διάβασμα είναι καλο να ανεβαίνει στην βιβλιοθήκη με πλήρη στοιχεία και φωτογραφίες του βιβλίου.Δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να το έχουμε για κατέβασμα.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ