Ξερει κανενας καποιο γκαραζ, μαντρα, μαγαζι, στην βουλγαρια η και στην ανατολικη θρακη ωπου μπορω να βρω ανταλλακτικα γνησια ή ιμιτασιον ή και μεταχειρισμενα;
ψαχνω συγκεκριμενα για Toytota Avensis επειδη απ ολους στην Ελλαδα εχω απηυδήσει…η μεν αντιροσωπεια πανακριβη και τα μαστορια μεσα την τριχα την κανουν τροιχια τα μαστορια εκτος το παιζουν οτι αυτοι μονο ειναι παντογνωστες. π.χ. δουλεια επισκευη του κωλου και ανταλλακτικα τα αγοραζει απο ιντερνετ 12 ε και μου τα πουλαει 20 ε, παραδειγμα ηταν αυτο για να καταλαβετε τι κανουν με ποιο μεγαλα ποσα..νισαφι πια...αφου δεν καταλαβαινουν θα την βρω απ εξω.
-
Ανταλλακτικα
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Ανταλλακτικα
Έχεις δίκιο εσύ αλλά έχουν δίκιο και αυτοί!!!
Και που να το βρούμε???
Σκέψου πάγια και λειτουργικά έξοδα διαίρεσε για 30 να δεις πόσο στοιχίζει το κλειδί για να ανοίξει κάθε πρωί αναλογίσου με την κρίση που έχουμε πόσοι πελάτες θα μπουν μέσα να αφήσουν ποσοστό κέρδους τα ημερήσια έξοδα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ανταλλακτικα
Ειχα επιχειρηση στο εξωτερικο και εχω και επιχειρηση (ταξι) στην Ελλαδα.
Μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια στην Ελλαδα δεν εχει αντιληφθει οτι αυτα που ξερανε …περασανε εδω και καιρο .
Την αντιληψη επιχειρηματικου πνευματος που επρεπε να ειχε αναπτυχθει στην Ελλαδα εδω και τουλαχιστον 50 χρονια , αλλα αντε λεμε μεταπολιτευτικα και δεν εγινε για διαφορους λογους την πληρωνουν τωρα αλοι αυτοι που αρνηθηκαν να ανοιξουν τα ματια τους και τωρα κλεινουν η θα κλεισουν αλλα απλως αρνουνται να το δεχθουν και αναβαλουν απλως το γεγονος σαν την στρουθοκαμηλο που χωνει το κεφαλι στην αμμο.
Αυτη η αντιληψη του οτι ανοιγω στην κορυφη του βουνου ενα μαναβικο και στον εναν πελατη που περναει τον χρονο κατα λαθος και αγοραζει ενα μηλο και στην τιμη του φορτωνω ολο μου το κοστος ενος ετους αυτη η αντιληψη επιτελους τελειωσε.
Τελειωσε και η αντιληψη οτι αυτος που ειναι σοι η γνωστος σε αυτον θα παμε και θα μας κανει και δουλεια η υπηρεσια ερασιτεχνικη, αυτη η αντιληψη επιτελους ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Παω εκει που ειναι και φθηνα και καλα ποιοτικα και καλη εξυπηρετηση.Αφου λοιπον δεν τα βρισκω στον τοπο μου θα το βρω αλλου....στηριζω τον τοπο μου αλλα οχι ναμαι και εγω ΜΟΝΟ ο μαμακας.
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ