το χαβα σας εσεις
συνεχιστε να του κανετε διαφημηση
τι να σας πω???
-
Υπαρχει μηχανημα ????
αντε ρε πριν μας παρουν τα σπιτια μηχανιμα εδω καζανια εκει δωματια παραπερα
αντε να κοψεις το τσιπουρο και την βοτκα γινετε δεν γινετε εδω τα βρηκαν σαμαρας βενιζελος κκε συριζα και μας δουλευουν μαλλον υπαρχουν οι 300 τις βουλης και οι 300 των αποστατικων
μονο ο κασμας λεει την αληθεια πωωω τι μας περιμενει -
Υπαρχει μηχανημα ????
Mετα από 280 ποστ το μονο που ειπωθηκε είναι ότι "εχω ένα μηχανακι που κανει τη δουλεια" και οι υπολοιποι ρωτάνε 'τι είναι και ποιος το φτιαχνει;' και ο άλλος γυριζει και λεει "είναι δικο μου και οποιος θελει ερχεται και το βλεπει" αλλα από εκει και περα γυριζει το θεμα παλι στα ιδια και τα ιδια.
Οσοι θελουνε να το δουνε ας δηλώσουνε ενδιαφερον αφου ο ανθρωπος διατίθεται να το δειξει και σωσε λεβεντη μου το χορο. Προς τι τα ερωτήματα; Tα πραγματα είναι πολύ απλα.
Τα αλλα λογια μονο προβλήματα δημιουργουν και τιποτε αλλο -
Υπαρχει μηχανημα ????
@metal:
να ξεκαθαρισω κατι με τον μητσο δεν εχω παει ποτε για ψαξιμο δεν εχουμε και δεν ειχαμε ποτε κανενα παρε δωσε με κανενα μηχανημα!!!
εχουμε βρεθει στης συναντησεις και καποιοες φορες αθηνα με αλλα μελη οπως το παναγιωτη,τον καραγιοργη,λαικ-στραικ, για καφεδακι….
Την σημπαθεια μου προς το προσωπο του την εχει κερδησει απο τα γραφωμενα του εδω μεσα και τον αγονα που εχει δωσει για το φορουμ οπως βεβαια και αλλα μελη...
αυτα γιατι πολυ εδω μεσα νομιζουν με την οικειοτητα που γραφω και μου γραφει οτι ειμαστε καθε μερα μαζι και παμε για ψαξιμο...ποιος σε μαλωσε παλι???
-
Υπαρχει μηχανημα ????
@metal:
\
1 Ναι το είπα αυτο σε μελος που ρωτησε,αλλα με την διάφορα οτι ο μητσος το παλμικο που κατασκευάζει θα το παρουσίαζε στην συναντήσει η σε καποιο γνωστό δοκιμαστήριο παρον με μελη του φορουμ και θα βλεπαμε τι ψαρια πιανει…οπως εχει κανει και σε προηγούμενες προσπάθειες δηλ.δεν κρυφτηκε ποτε του...
2 δεν ειμαι τετοιο παιδι να θελω να βγαλω μεροκάματακια απο μηχανηματα δοξα το θεο δεν το εχω αναγκη φιλε!!!
3 για του λογου του αληθές να δεις πως λειτουργω ας πουνε τα μελη που κατα καιρους μου εχουν στειλει π.μ να με ρωτησους για το deus οπου καποια στιγμή κατηγορήθηκα για σιγοντάρισμα του αντιπροσοπου να δεις τη τους εχω απαντήσει...ασε θα σου πω εγω,,,,απο τα καλύτερα vlf αλλα ακριβό κοιτάξτε για κανα μεταχειρισμένο ως 800 ευρω....
ΑΑΑ και το τελευταίο οσα μηχανάκια εχω πουλησει τα εχω δωσει σε τρομερά καλη τιμη εδω μεσα(lorenz 3 1700e-deus 500e-xlt-250-teknetics omega 8000 250e terra gold-350e) γιατι γνωρίζω οτι οι καιροί ειναι δυσκολη!!!σε αντίθεση με αλλους που τα περνουνε σε χαμηλη τιμη και μετα τα πουλανε εδω μεσα ακριβα,τους δικαιολογώ βεβαια γιατι η καιροι ειναι δυσκολη..αλλα εγω σαν άνθρωπος ποτε δεν επιδίωξα να βγαλω απο τη μύγα ξίγκι δεν ειναι του στιλ μου.ΥΣ...απο τοτε που χάσαμε τον παρη παρατηρώ μελη που δεν τολμούσανε να γράψουνε γιατι δεν τους έπαιρνε τωρα κάνουνε πανηγυρική ,και αυτο φαίνεται στα ποσα ποσταρίσματα ειχαν οταν ηταν ο παρης και ποσα εχουνε τωρα...Χριστίνα δεν υπονοώ κατι για εσενα απλα εσυ δεν γνωρίζεις κατάστασης και αυτο το εκμεταλλεύονται τα λαμόγια!!!ο τυρέμπορος ομως ειναι εδω να σας βάζει στην θεσούλα σας γατακια ε γατάκια....
Εγω παντως οταν του ειχα στειλει πμ για το deus μου ειπε ακριβως αυτα που γραφει πιο πανω
-
Υπαρχει μηχανημα ????
εσυ το εφτιαξες η ο αλλος που μαλιστα ο egeo μας εδωσε και το face book???
Εγω παντως δεν το εφτιαξα.Εχω στειλει μηχανηματα στον Βασιλη στην Τριπολη και πολλες κατασκευες μου τις γυρισε πισω οτι δεν δουλευαν οπως ηθελε.<μου τα αγορασε>Απο εκει γνωριζω τον Βασιλη . Πιστευω οτι αυτα που λεει για το μηχανημα του, δεν γινονται! Εαν γινονται μπραβο του και θα του πουλησω εαν θελει σε δικο μου ανθρωπο.<ποιος δεν θελει ενα μηχανημα να εχει επιτυχεια 100%?>Καλο σας απογευμα
Για να λεμε τα συκα-συκα και την σκαφη -σκαφη
Τελος Βασιλη,με αφησες να εκτεθω χωρις να γνωριζω την προθεση σου για πωληση ,υποστηριζοντας σε και φανηκα ο μακακας .Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Υπαρχει μηχανημα ????
Γουρουνι στο σακι δεν το αγοραζει κανεις, ετσι δεν ειναι? Θα το αποδειξω σε οποιον ενδιαφερομενο μου το ζυτησει.
Συγκεκριμενα: Μπορω να πατησω
1.Ανταρτικη λιρα
2.Τουρκικο Φλουρι η Τουρκικο Πεντολιρο
3.Κενο
4.Μεταλικο κουτι Αγγλιας
5.Κυανιο
Αυτα.Φιλε wilhelm να μου επιτρεψεις μια ερωτηση.
Το μηχανημα αυτο περιοριζεται μονο σε μεμονομενα κομματια οπως τα αναφερεις?? ή μπορει να εντοπισει και ενα ολοκληρο κιβωτιο ή πχ 5 κιβωτια με λιρες? -
Υπαρχει μηχανημα ????
Ρε 30 ειπες τορα εγινε 50 ??
Δεν κατάλαβες τι έγινε ;;;;;;
Τον έκανε τσακωτό η γειτόνισσα να της κόβει κλαδιά από τη ροδιά …......(ο ίδιος ομολόγησε,σε άλλο νήμα,ότι από εκεί τα κόβει)
Οπότε δύο τινά συμβαίνουν :
1)Θέλει ποσοστά από τα κέρδη και η γειτόνισσα.....
2)Τον κοπάνησε σαν χταπόδι η γειτόνισσα που της καταστρέφει το δέντρο....... πάει αλλού μακρύτερα για να βρει ροδιές,και χρεώνει έχτρα τα οδοιπορικά.....