διαβαστε προσεκτικα συναδελφοι τις 2 τελευταιες σελιδες
διαβαστε τις απαντησεις στις ερωτησεις μου του συμπαθη αρωστου wilhelm
διαβαστε ποιος για μια ακομη φορα τον σιγονταρησε
οταν λοιπον τις διαβασετε θα καταλαβετε οτι προκειται για εναν ανθρωπο υπερανω χρηματων εφοσων δοθησεις ευκαιριας απο μερους μου για διαφημηση ( εξαλου αυτος εξ αρχης με το νημα που ανηρτησε την επεδιωξε) δοθησεις λοιπον ευκαιρια αποφευγει συστηματικα να μην απαντησει πουθενα
βγαλτε λοιπον τα συμπερασματα σας και για τον κλινηρη wilhem και για τον υποστηρικτη του
εγω φταιω που ασχολουμε και τα ακουω και απο πανω
-
Υπαρχει μηχανημα ????
-
Υπαρχει μηχανημα ????
διαβαστε προσεκτικα συναδελφοι τις 2 τελευταιες σελιδες
διαβαστε τις απαντησεις στις ερωτησεις μου του συμπαθη αρωστου wilhelm
διαβαστε ποιος για μια ακομη φορα τον σιγονταρησε
οταν λοιπον τις διαβασετε θα καταλαβετε οτι προκειται για εναν ανθρωπο υπερανω χρηματων εφοσων δοθησεις ευκαιριας απο μερους μου για διαφημηση ( εξαλου αυτος εξ αρχης με το νημα που ανηρτησε την επεδιωξε) δοθησεις λοιπον ευκαιρια αποφευγει συστηματικα να μην απαντησει πουθενα
βγαλτε λοιπον τα συμπερασματα σας και για τον κλινηρη wilhem και για τον υποστηρικτη του
εγω φταιω που ασχολουμε και τα ακουω και απο πανωΤο "αρωστου" με πειραξε πολυ φιλε. Οχι τα αλα που λες, αφου απ'οτι καταλαβα ενας μα…...ς εισαι και τπτ παραπανω.
Με το ιδιο νομισμα θα πληρωθεις. -
Υπαρχει μηχανημα ????
Το "αρωστου" με πειραξε πολυ φιλε. Οχι τα αλα που λες, αφου απ'οτι καταλαβα ενας μα…...ς εισαι και τπτ παραπανω.
Με το ιδιο νομισμα θα πληρωθεις.σορυ φιλαρακι αν σε πειραξε αλλα αν δεν κανω λαθος εδωσες 100 ευχριστηρια σε συναδελφους που σου ευχοντουσαν περαστικα
το ποιος θα αποδειχθει στο τελος μακακας θα το δουμε
επι της ουσιας τιποτα????? -
Υπαρχει μηχανημα ????
χιχιχιχιχιχι!!!!
ετσι μου αρεσεις
για να σου φρεσκαρω λιγο την μνημη σουσε ερωτηση μου αν εισαι αντιπροσωπος
εδω κοιμομαστε μαζιη παγκοσμια εμβελεια εφοσων ειναι μοναδικο ειναι δεδομενη
αν εχετε καταφερει οπως τα λες να ειναι τοσο αδιαφορο απο εμφανιση εεεεε τοτε ρε φιλαρακι σου ζητωωωωωωω ταπεινα συγνωμη και σε παρακαλω βαλε με και μενα στην λιστα αναμονης please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Υπαρχει μηχανημα ????
το μπλα μπλα το'χεις, και επιτελους καταλαβα τι παιζετε εδω μεσα, ρωταει ενα παιδακι εαν ειναι καλο το Λορενζ σαν μηχανακι για να παει να το παρει, και τι του λεει ο φιλος σου ο metal, "μην το αγοραζεις ακομα, περιμενε να βγαλει ο Δημητρης το δικο του, μπορει να'ναι καλυτερο." Εκτος αν δεν εισαι εσυ ο Δημητρης. Εγω παντως κατασκευαστης δεν ειμαι, μηχανακια δεν πουλαω, ενα εφτιαξα για μενα, οποιο ελεγα να το πουλησω, και ενα αγορασμενο Λορενζ χ5, Αυτα ειναι κ.Δημουτρη.