@VAN:
μονα ζυγα δικα σου τα θες ανδρεα. αν πιστευεις οτι οσοι μιλανε δεν σε γνωριζουνε εχεις λαθος. σε πληρωσανε και σε μαθανε. γραφεις να βρεις το δικιο σου. ποιο δικιο????? αυτοι που σε πληρωσανε πως θα το βρουνε??? πολεμο δεχεσαι απο αυτους που σε πληρωσανε. ναι εδω δεν σε μιλανε καλα γιατι εκτος φορουμ σε πλακωνουνε στο ξυλο. ναι μαλωνεις με τα καμωματα σου κι οχι με ανθρωπους που δεν ειχες αγοροπωλησιες. γραφεις οτι για να γραφουμε για καποιον πρεπει να γνωριζουμε το ποιον του. ωραια. ποιοι ειναι που μπορουνε να γραφουνε για σενα????? και με ποια ιδιοτητα θα γραφουνε???? μαζεψου και στρωσε τον πισινο σου στη δουλεια.
Εαν καποιος εχει μηχανημα μου και εχει παραπονο η του εχει χαλασει,μου ζηταει να του το φτιαξω. Ειναι απλο το ζητημα!!!Ποιος με πλακωνει στο ξυλο εκτος φορουμ????χιχιχιχιχιχιχι!!!Που φερνουν παρεα με Αστυνομικους μεσα ωστε να με εκφοβισουν???χιχιχιχι.Κανενας απο αυτους που μιλανε εναντιον μου δεν εχει παρει μηχανημα απο εμενα,παρα μονο 2 ατομα τα οποια δεν πηραν καν τηλ να βρουμε την λυση.Ολα λυνονται εαν θες…εαν αυτοι που εχουν προβλημα με τα μηχανηματα τους δεν μιλανε σε αυτων που τα κατασκευαζει τοτε δεν ειναι δικο μου το προβλημα.
Βαγγελη....δεν σου τα ειπανε καλα. Περιμενα τηλ απο εσενα...και να περασεις 11 μηνες. Δεν σηκωσα το τηλ η δεν σου απαντησα ποτε? Και μνμ σου εστειλα και με εγραψες,τι θελεις να παρακαλαω?Σε σεβομαι επειδη σε γνωριζω και ξερω οτι εισαι καλο παιδι,αλλα μην λεμε βλακειες και μεταξι μας