Δεν μπορω να σου πω δημοσια παραπανω, παντως κοιτα να αλλαξεις μια σταλα.
-
Υπαρχει μηχανημα ????
ο υπερηλεκτρονικος με την παγκοσμια πατεντα να φυγει απο το φορουμ???
ο υπερηλεκτρονικος που κανα χρονο πριν εκλιπαρουσε για ενα totem???
Θα ηθελα και εγω ενα Totem, εαν καποιος ηλεκτρονικος εδω μεσα μπορει να μου φτιαξει ενα, να επικοινωνήσει μαζι μου.
Ευχαριστω.ο υπερ αντιπροσωπος του υπερμηχανηματος μου ζητησε να του εξηγησω γιατι ανεφερα οτι κανει λαμογιες
θελεις να ακουσεις την απαντηση?????
γιατι εισαι ενα αρχιλαμογιο του κερατα και εσυ και τα φιλαρακια σου
αει στο διαολο γουρνοκοπρια
-
Υπαρχει μηχανημα ????
οχι οτι θα λειψω σε πολλους εδω μεσα, παντως δεν θελω να ειμαι στο ιδιο χωρο με ανθρωπους σαν εσενα, πιστευω πρεπει να'χεις διωξει πολυ κοσμο απο'δω μεσα.
Για σας παιδια, καλη ερευνα.εχω μαγνητη ο φουστης τι να κανω
αιντε αγγαλιτσα τωρα με τον κατασκευαστη και καλους απογονους -
Υπαρχει μηχανημα ????
Εγω παντως κατασκευαστης δεν ειμαι, μηχανακια δεν πουλαω, ενα εφτιαξα για μενα, οποιο ελεγα να το πουλησω, και ενα αγορασμενο Λορενζ χ5, Αυτα ειναι κ.Δημουτρη.
Θα ηθελα και εγω ενα Totem, εαν καποιος ηλεκτρονικος εδω μεσα μπορει να μου φτιαξει ενα, να επικοινωνήσει μαζι μου.
Ευχαριστω.απο ερωτηση ξεκινησε σε πωληση εξελιχθηκε αντιπροσωπος εγινε κατασκευαστης εξελιχθηκε και μαλιστα σε ενα υπερμηχανημα την στιγμη που εκλιπαρει να βρει εναν ηλεκτρονικο να του φτιαξει ενα totem
αφου εχει κολητο την μορφη της ηλεκτρονικης τεχνολογιας τι εψαχνε???
koyiz λοιπον!!!
ποιος ειναι αυτος ο ηλεκτρονικος???? -
Υπαρχει μηχανημα ????
Θέλω να πιστεύω ότι τα νεότερα μέλη και οι επισκέπτες κατάλαβαν ότι
εδώ εφαρμόστηκε η τακτική "πες πες , κάποιος θα τσιμπήσει".
Μπορεί να τους κοπανάει ο Τυρέμπορας και να τους βρίζει,
αλλά μέσα από την όλη διαδικασία διαφημίζουν υπερ-αποστατικά και κάποιο θύμα θα βρούνε.
Ευχομαι σε σένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές να μην είσαι το επόμενο θύμα τους.
Καλή σου μέρα ! -
Υπαρχει μηχανημα ????
Γουρουνι στο σακι δεν το αγοραζει κανεις, ετσι δεν ειναι? Θα το αποδειξω σε οποιον ενδιαφερομενο μου το ζυτησει.
Συγκεκριμενα: Μπορω να πατησω
1.Ανταρτικη λιρα
2.Τουρκικο Φλουρι η Τουρκικο Πεντολιρο
3.Κενο
4.Μεταλικο κουτι Αγγλιας
5.Κυανιο
Αυτα.μου αρεσει που το εκανες πιο συγκεκριμενο
ανταρτικη λιρα–----------------οι λιρες ειναι αγγλικες συνηθως
μεταλικο κουτι αγγλιας-----------αν ειναι ιταλιας δηλαδη εχουμε προβλημα η αλλης εθνικοτητας
και αφου τα βρισκεις αυτα που λες ποιιος ο λογος να το πουλησεις . μαλλον βρηκες πολλα και δεν το χρειαζεσαι?????
-
Υπαρχει μηχανημα ????
@Digital:
Θέλω να πιστεύω ότι τα νεότερα μέλη και οι επισκέπτες κατάλαβαν ότι
εδώ εφαρμόστηκε η τακτική "πες πες , κάποιος θα τσιμπήσει".
Μπορεί να τους κοπανάει ο Τυρέμπορας και να τους βρίζει,
αλλά μέσα από την όλη διαδικασία διαφημίζουν υπερ-αποστατικά και κάποιο θύμα θα βρούνε.
Ευχομαι σε σένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές να μην είσαι το επόμενο θύμα τους.
Καλή σου μέρα !Βαγγελη ειναι και η αρνητικη διαφημιση ενα ειδος διαφημισης και μαλιστα καλη….
-
Υπαρχει μηχανημα ????
@Geo:
Βαγγελη ειναι και η αρνητικη διαφημιση ενα ειδος διαφημισης και μαλιστα καλη….
H καλύτερη έχει αποδειχτεί ότι είναι!!!! :7_4_33:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Υπαρχει μηχανημα ????
τελικα εργαλειο θα δουμε η ειχαμε να λεγαμε παντως ρε παιδια αν εχεται μεταξυ σας διαμαχες μην χαλατε τα θεματα αφηστε τον οποιοδηποτε να αναλυση τι θελει να αναλυση στο θεμα που εκανε μιλαμε για να μιλαμε πολλες φορες εδω μεσα εγω ακομα εργαλειο δεν ειδα
που να κανει αυτα που λεει ο κατασκευαστης του ειτε ειναι ειταιριας η ιδιοκατασκευη ολα ειναι
στο 60 τις 100 απο αυτα που λενε και οχι ολα αλλα ειναι μεχρι 40 μητσο ο αντρεας κατασκευαζει και πουλαει οποιος θελει αγοραζει και μονο ο αντρεας υπαρχουν αρκετοι που το κανουν εδω πηγα στην λαρισα μια φορα με κατι φιλους και πουλουσαν 3000χιλ ενα πντι που και να το συχρονισουν δεν μπορουσαν ελεος αντε μην πω κιαλα οσο για τον καθενα οταν ανοιγη ενα θεμα ας αναλυει κατευθειαν αυτα που θελει να πει αλλιως ετσι απλα ο καθενας μπορει να σκεφτει οτι υπαρχει δολος δηλ εχεις μηχ πεστο δεν εχεις θελεις να μαθεις μαθε απλα .. -
Υπαρχει μηχανημα ????
wilhelm εφοσον το μηχανημα σου παταει ολα αυτα που λες και στα 10 μετρα (αν δεν κανω λαθος) τοτε γιατι το δινεις, αφου ειναι και το μοναδικο? αν το εχεις χρησιμοποιησει θα πρεπει να εχεις γινει εκατομυριουχος! και για πες μου ετσι απο περιεργεια, ποσα σου λειπουν ακομα για να συμπληρωσεις τα εκατομυρια σου? ή μαλλον ποσα θελεις να τσιμπησεις???
και αν δεν σου κανει κοπο βαλε μας σε παρακαλω εδω μεσα το manual και την αντιπροσωπεια που το εχει γιατι τα ονοματα προσωπων δεν μου λενε απολυτος τιποτα, να δω βρε παιδι μου αξιζει και τα λεφτα του!
εκτος και αν εισαι τοσο καλος ανθρωπος και το δωρησεις σε κανεναν αλλον για να πιασει και αυτος τιποτα…..τοτε παω πασο -
Υπαρχει μηχανημα ????
προσωπικα και οσο με αφορα θα ηθελα να πω ενα ευχαριστω στους μητσο ,ντιτζιταλ λοτζικ,βολφ 57 που μας ανοιγουν τα ματια και οχι μονο σαυτο το θεμα.ο μητσος λιγο ακραια ,ο βολφ με χιουμορ αλλα περναει τα μυν.για να μην παρεξηγηθω δεν γνωριζω κανεναν.
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
-
Υπαρχει μηχανημα ????
Αχ ρε iliasking δες λιγο την ουσια,θες να σου αναπτυξει και να διαβασεις ενα θεμα καποιος που απο την αρχη ξεκιναει να το αναπτυσει με την μεθοδο παραγαδι η την μεθοδο φακα τυρακι?Τι μπορει να ειναι αληθεια αυτο το μηχανημα που αυτος που θελει να το πουλησει(γιατι αυτο θελει) ,δεν το βαζει στην ενοτιτα αγοροπ\σιες αλλα ανοιγει ενα θεμα ρωτωντας εσυ ποσο θα το αγοραζες και με υποστηριξη μελους που εχει προηγουμενη''παραβατικη''συμπεριφορα μεσα στο χωρο.Συμφωνω με τον Περιττα.
-
Υπαρχει μηχανημα ????
wilhelm εφοσον το μηχανημα σου παταει ολα αυτα που λες και στα 10 μετρα (αν δεν κανω λαθος) τοτε γιατι το δινεις, αφου ειναι και το μοναδικο? αν το εχεις χρησιμοποιησει θα πρεπει να εχεις γινει εκατομυριουχος! και για πες μου ετσι απο περιεργεια, ποσα σου λειπουν ακομα για να συμπληρωσεις τα εκατομυρια σου? ή μαλλον ποσα θελεις να τσιμπησεις???
και αν δεν σου κανει κοπο βαλε μας σε παρακαλω εδω μεσα το manual και την αντιπροσωπεια που το εχει γιατι τα ονοματα προσωπων δεν μου λενε απολυτος τιποτα, να δω βρε παιδι μου αξιζει και τα λεφτα του!
εκτος και αν εισαι τοσο καλος ανθρωπος και το δωρησεις σε κανεναν αλλον για να πιασει και αυτος τιποτα…..τοτε παω πασοwilhelm εφοσον το μηχανημα σου παταει ολα αυτα που λες και στα 10 μετρα (αν δεν κανω λαθος)
-
Υπαρχει μηχανημα ????
εκτος και αν εισαι τοσο καλος ανθρωπος και το δωρησεις σε κανεναν αλλον για να πιασει και αυτος τιποτα…..τοτε παω πασοwilhelm εφοσον το μηχανημα σου παταει ολα αυτα που λες και στα 10 μετρα (αν δεν κανω λαθος)
δεν διαβασες καλα χριστινα
εδω το ((((((φιλαρακι))))) μιλαει για χιλιομετρο -
Υπαρχει μηχανημα ????
εγώ θα ηθελα να το δω να παρουσιάζετε σε ένα τεστ
αποσο γνωρίζω καποιος έχει 300 κομματια σε δοκιμαστήριο και οποιος τα πατησει του τα χαριζει
τώρα γιατί το κάνει αυτο ειναι δικός του ο λόγοςΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1