να δουμε ποσες σελιδες θα γεμισετε ακομη για να καταλαβετε το αυτονοητο και το ποιος κρυβετε απο πισω απο ενα μελος 4ων ετων που κανει τετοιου ειδους ερωτησεις
ααααα ρε γκαβαδια!!!!
-
Υπαρχει μηχανημα ????
πιστευω πως το οτι πωλειται δε δουλευει και οτι δουλευει δεν πωλειται πρεπει να αλαξει σαν νοοτροποια…γιατι με αυτη τη λογικη πως να πει καποιος για ενα μηχανημα που δουλευει αφου οι αλλοι αμεσως θα το βγαλουν οτι δε δουλευει γιατι αν δουλευε δεν θα πωλουντα και αρα για να το πουλα δε δουλευει??
σαν ενοιγμα ακουγετε....:36_2_27:
Σωστος ο bisba…και να εχει καποιος διαθεση να βοηθησει μολις πεφτει κραξιμο σταματαει!!
οσο για το φιλο wilhelm του ευχομαι περαστικα γιατι η υγεια ειναι πανω απ ολα!! -
Υπαρχει μηχανημα ????
τελευταια απο καπιες πηγες κατασκεβαζω βεργες Απο ξυλο Ροδιας. Με καλα αποτελεσματα. Θελω Πλεων να αποφιγω Μεταλικες βεργες. Χαλκο. Αλουμινιο μπρουντζο, μολιβδο. Και αλλα μεταλα. Οχι οτη δεν τις δουλεβω. Τα προην παιδακια μου ειναι.!!!! Τα σαουλια μου πλεον ξυλινα η απο πυλο. Πηστευω και με αποτελεσματα Εκρεμες Με ρινησματα μεταλων πνηγμενα σε Ριτηνη. Ρωσος οπου μου τοκανε δωρο. Και ΣΑΣ ετοιμαζω κιαλα μοντελα. τορα σε φορμες στεγνωνουν.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Υπαρχει μηχανημα ????
φτανει να δειτε ποιος σιγονταρει και ειναι και ο μοναδικος
Ποιος σιγονταρει???? Επειδη τον ξερω και ειπα την γνωμη μου???Τριπολη μενει ο ανθρωπος…επιτελους φτανει πια. Εσυ τα ξερεις ολα και εισαι ο μπαρμπας του φορουμ....και εμεις λεμε την γνωμη μας και πρεπει να ζητησουμε συγνωμη η πρεπει να σιγονταρουμε??? Εαν θελω να πουλησω ....θα κανω αυτα που κανεις εσυ???
Ποσο λιγο με ξερεις....!!!Θα βγω και θα πουλησω....δεν ταζω...βρισκομαι θεσσαλονικη,βλεπεις σου αρεσει περνεις.Αυτο ειναι το μοτιβο...τωρα τι αλλο θα πεις ενας θεος ξερειΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Υπαρχει μηχανημα ????
απο την αλλη υπαρχουν κ μερικα που ειναι μουγκά.. με την ενοια οτι δν χτυπανε πουθενα ουτε στον χρυσο ουτε στις σκουριες ουτε τα πετρωματα κ φυσικα ο χειριστης τους ειναι ευτυχισμενος!!!!!!!!!!
Αυτά τα μουγκά είναι τα καλύτερα…....γλυτώνεις και το τσάμπα σκάψιμο χαχαχαχαχαχααχαχα
-
Υπαρχει μηχανημα ????
να δουμε ποσες σελιδες θα γεμισετε ακομη για να καταλαβετε το αυτονοητο και το ποιος κρυβετε απο πισω απο ενα μελος 4ων ετων που κανει τετοιου ειδους ερωτησεις
ααααα ρε γκαβαδια!!!!Οπως ολα….το βρηκες και αυτο!!! Μπραβο,
Υπαρχει κατι που δεν ξερεις η που ειναι καποιος καλυτερος απο εσενα.....η δεν παιζει αυτο?
Ζητα απο την διαχειρηση να δει τις ip....μπας και καταλαβεις οτι δεν ειναι ολα οπως τα φανταζεσαι,αλλα εισαι απλα με την φαντασια σου.Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Υπαρχει μηχανημα ????
@wolf:
Αυτά τα μουγκά είναι τα καλύτερα…....γλυτώνεις και το τσάμπα σκάψιμο χαχαχαχαχαχααχαχα
πας την βολτα σου,δν κανει μπιπ,φευγεις πας πινεις κ τα τσιπουρακια σου μετα κ εχεις κ το κεφαλι σου υσηχο κ λες:
"τιποτα δν μου γλυτωνει…."
ουτε αγχος,ουτε σκεψεις τι πηγε στραβα, ουτε τπτ!!!!χαχαχχαχα -
Υπαρχει μηχανημα ????
τελευταια απο καπιες πηγες κατασκεβαζω βεργες Απο ξυλο Ροδιας. Με καλα αποτελεσματα. Θελω Πλεων να αποφιγω Μεταλικες βεργες. Χαλκο. Αλουμινιο μπρουντζο, μολιβδο. Και αλλα μεταλα. Οχι οτη δεν τις δουλεβω. Τα προην παιδακια μου ειναι.!!!! Τα σαουλια μου πλεον ξυλινα η απο πυλο. Πηστευω και με αποτελεσματα Εκρεμες Με ρινησματα μεταλων πνηγμενα σε Ριτηνη. Ρωσος οπου μου τοκανε δωρο. Και ΣΑΣ ετοιμαζω κιαλα μοντελα. τορα σε φορμες στεγνωνουν.
Καλά εσένα….........και τριπλή να σε παίξω .....πάλι στον κουβά θα πάω......
-
Υπαρχει μηχανημα ????
@egeo:
Οπως ολα….το βρηκες και αυτο!!! Μπραβο,
Υπαρχει κατι που δεν ξερεις η που ειναι καποιος καλυτερος απο εσενα.....η δεν παιζει αυτο?
Ζητα απο την διαχειρηση να δει τις ip....μπας και καταλαβεις οτι δεν ειναι ολα οπως τα φανταζεσαι,αλλα εισαι απλα με την φαντασια σου.Τη διαχειριση αστην απ'εξω καθενας μπορει να εχει 50ip και η ip ειναι προσωπικο δεδομενο.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Υπαρχει μηχανημα ????
οιγμα ακουγετε….
Σωστος ο bisba...και να εχει καποιος διαθεση να βοηθησει μολις πεφτει κραξιμο σταματαει!!ποιος θελησε να βοηθησει για να μην τρελαθουμε???
αυτος που προσπαθει να ψυχολογησει το ενδιαφερον των μελων με ερωτησεις του ειδους ποσο θα εκανε????
μελος 4ων ετων που εχει διαβασει τοσα περι αποστατικων
τι βοηθεια δλδ προσφερε οπως αναφερεις και τον εκραξαν ολοι???
αν εσυ το λες βοηθεια εγω το λεω ερωτηματικη εξαγγελια
αειντε κοφτετο γιατι αρχιζω και φορτωνω και οποιος θελει να ρωτησει κατι δεν ρωταει με ερωτηση -
Υπαρχει μηχανημα ????
Τη διαχειριση αστην απ'εξω καθενας μπορει να εχει 50ip και η ip ειναι προσωπικο δεδομενο.
Βεβαιως και ειναι προσωπικο δεδομενο….οπως και να εχει φαινετε ομως απο που βγαινει ο καθενας<κατα προσεγγιση>.
Επισης εμεις δεν επιτρεπετε να βρισουμε,οι τα αλλα μελοι η να σπιρουμε διχονια....ο Τυρεμπορας μπορει?
Ειπαμε την γνωμη μας και θα πει οτι σιγονταρουμε????Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Υπαρχει μηχανημα ????
Ειμαι μιση ωρα απο'σενα, σοβαρος ειμαι, και δεν ειναι ονειρο, ελα να με δεις, και να το δεις. Την υγεια μου τη δινεις πισω, ολα τα αλα να τα βρασω.
φίλε μου το μόνο που δεν μπορώ να δώσω είναι υγεία, περαστικά σε ότι έχεις!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.