Την καλησπερα μου Ανδρεα, καιρος και ζαμανια, συγνωμη απο μερος μου
-
Υπαρχει μηχανημα ????
Αραγε, υπαρχει μηχανημα που να πιανει το ΣΤΟΧΟ(οχι πετρες) με απολυτη ακριβεια (αποστατικο, ραβδοσκοπικο), και αν ναι ποσο μπορει να κοστισει?
Ξερει κανεις?Την πιο ωραία απάντηση σε αυτή την ερώτηση,για μένα,την έχει δώσει παλιότερα το μέλος Digital Logic και την παραθέτω :
Περί της τηλε-ανίχνευσης μετάλλων:
"Ότι πωλείται δεν δουλεύει , ότι δουλεύει δεν πωλείται και δεν χρήζει συνεργασίας. -
Υπαρχει μηχανημα ????
Φιλε μου κ να υπηρχε μηχανημα εδω μεσα δεν θα στο πει κανεις. Ο ενας δεν το αποχωριζεται,ο αλλος λεει θα σε παρω τηλ. να στο πω κ ο αλλος δεν λεει τον σωστο φεριτη 'η την σωστη συχνοτητα κ παει λεγοντας κανεις κ να ξερει μηχανημα να δουλευει εδω δεν θα το πει γιατι πολυ απλα υπαρχει η καχυποψια κ η ζηλια που διακατεχει τον ανθρωπο γιατι να το εχει αυτος κ οχι εγω. Να διατυπωσω καλυτερα την ερωτηση του φιλου ξερει καποιος 'η μπορει να κατασκευαση ενα μηχανημα που οταν εχει δουλεια στα 200 μετρα να τον πηγαινει κοντα στα 2 μετρα. Μην πιανει ομως πετρωματα ' η μαγνητικα.
-
Υπαρχει μηχανημα ????
Αραγε, υπαρχει μηχανημα που να πιανει το ΣΤΟΧΟ(οχι πετρες) με απολυτη ακριβεια (αποστατικο, ραβδοσκοπικο), και αν ναι ποσο μπορει να κοστισει?
Ξερει κανεις?@007:
μην τον βαζεται παραμασχαλα τον ανθρωπο,μια ερωτηση εκανε οπως και πολλοι αλλοι θα την καναν.
υπαρχη εγαλειο ΝΑΙ η ΟΧΙ ?Αυτο που επισημαινω ειναι που κανει καποιον να σκεφτεται αλλα ομως γιωργο… μπορει να μαι
και λαθος, οποτε συγχωρουμαι! :36_2_1:PS
-
Υπαρχει μηχανημα ????
Παρε με στα σοβαρα, σε παρακαλω, δεν ειμασται παιδακια πια. Το ξαναλεω: Εαν υπηρχε.
για 1000 μέτρα δεν υπάρχει φίλε σοβαρά μιλάω,
για 40-50 υπάρχουν
ας είμαστε σοβαροί όλοι φίλε μου, τα όνειρα περιέχουν τα << ΕΑΝ >>, η πραγματικότητα είναι ολίγα μέτραΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Υπαρχει μηχανημα ????
Φιλε μου κ να υπηρχε μηχανημα εδω μεσα δεν θα στο πει κανεις. Ο ενας δεν το αποχωριζεται,ο αλλος λεει θα σε παρω τηλ. να στο πω κ ο αλλος δεν λεει τον σωστο φεριτη 'η την σωστη συχνοτητα κ παει λεγοντας κανεις κ να ξερει μηχανημα να δουλευει εδω δεν θα το πει γιατι πολυ απλα υπαρχει η καχυποψια κ η ζηλια που διακατεχει τον ανθρωπο γιατι να το εχει αυτος κ οχι εγω. Να διατυπωσω καλυτερα την ερωτηση του φιλου ξερει καποιος 'η μπορει να κατασκευαση ενα μηχανημα που οταν εχει δουλεια στα 200 μετρα να τον πηγαινει κοντα στα 2 μετρα. Μην πιανει ομως πετρωματα ' η μαγνητικα.
Ευχαριστω Φιλαρακι.
-
Υπαρχει μηχανημα ????
Ξερει κανεις?Περί της τηλε-ανίχνευσης μετάλλων:
"Ότι πωλείται δεν δουλεύει , ότι δουλεύει δεν πωλείται και δεν χρήζει συνεργασίας"
Digital Logic"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Υπαρχει μηχανημα ????
για 40-50 υπάρχουν
ας είμαστε σοβαροί όλοι φίλε μου, τα όνειρα περιέχουν τα << ΕΑΝ >>, η πραγματικότητα είναι ολίγα μέτραΕιμαι μιση ωρα απο'σενα, σοβαρος ειμαι, και δεν ειναι ονειρο, ελα να με δεις, και να το δεις. Την υγεια μου τη δινεις πισω, ολα τα αλα να τα βρασω.
-
Υπαρχει μηχανημα ????
πιστευω πως το οτι πωλειται δε δουλευει και οτι δουλευει δεν πωλειται πρεπει να αλαξει σαν νοοτροποια…γιατι με αυτη τη λογικη πως να πει καποιος για ενα μηχανημα που δουλευει αφου οι αλλοι αμεσως θα το βγαλουν οτι δε δουλευει γιατι αν δουλευε δεν θα πωλουντα και αρα για να το πουλα δε δουλευει??
σαν ενοιγμα ακουγετε....:36_2_27:
-
Υπαρχει μηχανημα ????
μηχανηματα να πιανουν απο σκουριασμενα τενεκεδακια μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις υπαρχουν κ αρχιζουν απο μια γενητριουλα με πασαλια με 100 ευρα κ φτανουν μεχρι τα ακριβα αποστατικα καμποσων χιλιαδων..μπιπ μπιπ παντου!! τωρα το αν υπαρχει μηχανημα να πιανει ΜΟΝΟ χρυσο απο αποσταση(200-300 μετρα κ βαλε) αλλα επαναλαμβανω ΜΟΝΟ χρυσο κ τα αλλα μεταλλα ή μεταλευματα στο χωμα ή πετρωματα να μην τα βλεπει καθολου δν πιστευω να υπαρχει…ή τουλαχιστον δν εχω δει εγω..
απο την αλλη υπαρχουν κ μερικα που ειναι μουγκά.. με την ενοια οτι δν χτυπανε πουθενα ουτε στον χρυσο ουτε στις σκουριες ουτε τα πετρωματα κ φυσικα ο χειριστης τους ειναι ευτυχισμενος!!!!!!!!!! -
Υπαρχει μηχανημα ????
για 40-50 υπάρχουν
ας είμαστε σοβαροί όλοι φίλε μου, τα όνειρα περιέχουν τα << ΕΑΝ >>, η πραγματικότητα είναι ολίγα μέτραΧίλια μέτρα είναι λίγα ….. αν σκεφτείς ότι υπάρχει.......
ότι υπάρχει κάποιος πατριώτης μου,που πιάνει ναυάγια στον Ατλαντικό από την Καρδίτσα ......