ΑΙΝΤΕ ΜΑΜΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΦΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ
Τα <φιλαρακια> σου μπορεις να τα λες οτι γουσταρεις, εμενα δεν σου επιτρεπω καρραβλαχε!!!
Σε θεωρουσε ο Παρης καλο παιδι και το σεβομουν,αλλα φαινετε εκανε λαθος
Υπαρχει μηχανημα ????
@egeo:
Δεν πας καθολου καλα!!!!Το ποιος ειναι ********* το βλεπουμε! Δεν γλυφω,ουτε θα γλυψω ανθρωπακια σαν εσενα….θα τα πολεμαω μεχρι να πεσουν....10 φορες θα πεσω,11 θα σηκωθω.
εσυ οτι θα με πολεμησεις με χιλλιους τροπους ρουφιανε και εκμεταλευτη χαιρω πολυ γιατι εχεις να χασεις παραδες που σε ξεμπροστιαζω
εγω ρε ρουφιανε τι εχω να κερδισω???
σε λεω ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΨΕΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΦΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ γιατι απλα εισαι
Υπαρχει μηχανημα ????
εσυ οτι θα με πολεμησεις με χιλλιους τροπους ρουφιανε και εκμεταλευτη χαιρω πολυ γιατι εχεις να χασεις παραδες που σε ξεμπροστιαζω
εγω ρε ρουφιανε τι εχω να κερδισω???
σε λεω ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΨΕΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΦΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ γιατι απλα εισαι
Εσυ εισαι καρραβλαχος με υπερμετρο εγω που πας να πουλησεις παλμικα τις πλακας σε τιμες υπερογκες!!!!Τι παραδες να χασω,χιχιχι???τι εχεις να κερδισεις<ρητορικη ειναι η ερωτηση?>???
Ρουφιανος , καταδοτης και υποκριτης δεν ημουν ποτε!<μπορει να κανω μια εξερεση για εσενα> Φουστοπαιδο γινομαι πολλες φορες παντος…το γνωριζω
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
Υπαρχει μηχανημα ????
@metal:
εσενα τι σε θεωρουσε και σε εστειλε μονιμες διακοπες???και ο καρραβλαχος που λες εχει σε ολοι την ελλαδα φιλους και αυτο το εχει κερδησει με την συμπεριφορα του!!!
εσυ φιλε απο τι καταλαβενω μονο εχθους εχεις κερδισει με την συμπεριφορα σου….
Οταν εχεις εχθρους ,εχεις και πραγματικους φιλους!Το τι με θεωρουσε ο Παρης ασε να το ξερω καλυτερα…
Γνωστους....την μιση Ελλαδα και?Φιλους 2 και μου αρκουν
Υπαρχει μηχανημα ????
@metal:
εσενα τι σε θεωρουσε και σε εστειλε μονιμες διακοπες???και ο καρραβλαχος που λες εχει σε ολοι την ελλαδα φιλους και αυτο το εχει κερδησει με την συμπεριφορα του!!!
εσυ φιλε απο τι καταλαβενω μονο εχθους εχεις κερδισει με την συμπεριφορα σου….και θα ελεγα πρεπει να αρχιζει να σε προβληματιζει αυτο.
Εισαι φιλος του και τον υποστηριζεις και καλα κανεις. Εγω απλος δεν θελω να με υποστηριζουν οι φιλοι μου αλλα ουτε οι γνωστοι μου,ουτε θελω δικηγορο στα λεγομενα μου,απανταω μονος μου.Δεν με προβληματιζει που εχω εχθρους…καθολου! Δεν μπορει να ειμαι αρεστος σε ολους και δεν θελω!!!
Υπαρχει μηχανημα ????
@egeo:
Εσυ εισαι καρραβλαχος με υπερμετρο εγω που πας να πουλησεις παλμικα τις πλακας σε τιμες υπερογκες!!!!Τι παραδες να χασω,χιχιχι???τι εχεις να κερδισεις<ρητορικη ειναι η ερωτηση?>???
Ρουφιανος , καταδοτης και υποκριτης δεν ημουν ποτε!<μπορει να κανω μια εξερεση για εσενα> Φουστοπαιδο γινομαι πολλες φορες παντος…το γνωριζω
εδω το ΨΕΥΤΗΣ που ξεχασα ταιριαζει απολυτα
Ρουφιανος , καταδοτης και υποκριτης δεν ημουν ποτε!<μπορει να κανω μια εξερεση για εσενα
εμενα μωρη μαγιατκη αλπου θα μου κλασεις τα νταραβερια σε περιμενω φουτανιτσα και θα δεις απο που θα βγει ο τραχανας
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΡΟΥΦΙΑΝΕ
Υπαρχει μηχανημα ????
Να τον τσατισω ηθελα…και το καταφερα! Εχω στειλει προσωπικο μνμ στην διαχειρηση πριν γινουν ολα αυτα και αναφερω οτι δεν εχω προβλημα με τον Δημητρη.<αλλα με καποιους γυρω του>
Τωρα εαν εχει αυτος....καλα κανει,δεν ξερει αυτα που ξερω,οταν τα μαθει θα καταλαβει.καληνυχτα
Υπαρχει μηχανημα ????
@egeo:
Να τον τσατισω ηθελα…και το καταφερα! Εχω στειλει προσωπικο μνμ στην διαχειρηση πριν γινουν ολα αυτα και αναφερω οτι δεν εχω προβλημα με τον Δημητρη.<αλλα με καποιους γυρω του>
Τωρα εαν εχει αυτος....καλα κανει,δεν ξερει αυτα που ξερω,οταν τα μαθει θα καταλαβει.καληνυχτα
Υπάρχουν ορισμένοι τρόποι να λατρεύεις το Θεό που ισοδυναμούν με βλασφημία. Υπάρχουν τρόποι να αρνείσαι το Θεό, που ισοδυναμούν με λατρεία.
Όποιος παρατηρεί τον εαυτό του, σταματά να εξελίσσεται. Η κάμπια που ήθελε να μάθει καλά τον εαυτό της, δεν έγινε ποτέ πεταλούδα.
Υπαρχει μηχανημα ????
τι να πω ρε παιδια εχω δει φουστηδες και φουστηδες αλλα μετα απο τοσα μπινελικια μονο ενας υπερφουστης οπως τα υπερμηχανηματα του θα μπορουσε να γελαει τραβωντας τις κοτσιδες του
ΚΑΝΕ υπομονη ….και θα δεις βλαχε,ποιος ειναι ο φουστης.Αντε ριξε και κανενα βρισιδη για κοιμηθεις ηρεμος...εαν θες παρε τηλ να ριξεις βρισιδη...εκτος εαν νομιζεις οτι θα το καταγραφω.Ακουσε με για μια μονο φορα