@egeo:
Τελικα καλα εκανε ο Παρης και με διεγραψε!!! ουτε την αληθεια θελετε να μαθετε .Καλη συνεχεια…
Ευχαριστω pannass,δεν εχεις αδικο,επρεπε να σε ακουσω
τι εγινε ρομποκοπ???
Υπαρχει μηχανημα ????
ανδριανα μπορει να ειμαι βλαχος αλλα ξεχνας οτι ειμαι και λαικατζης
ο πρωτος λογος που σε ξεφωνιζω ειναι γιατι οταν βλεπουμε αδελφη στην λαικη παει το σφυριγμα γονα
ο δευτερος ειναι οτι οταν η γιδα ξυνεται στην γκλιτσα του τσοπανη εεεεε καποια στιγμη θα τσ τα σαξ τα παιδια
γκαικε???
αιντε για νανακια τωρα και οταν μιλας με τον τυρεμπορα θα βουτας πρωτα την γλωσσα σου στον γαρο και μετα θα ξεκινας να αρθρωνεις κουβεντουλες
αειντε να μη σε διαολοστειλω παλι
Ρε πας καλα???
Εαν εχετε αδερφες αυτα παθαινετε….Εδω εμεις στις λαικες εχουμε αντρες.
Εγω βουταω την γλωσσα μου στο μυαλλο πριν μιλησω...εσυ εχεις σφινωμενη τιροπιτα ομως.
Ανδριανα να πεις τα παιδια σου...γκεγκε?
Και να με διαολοστειλεις...σε γραφω κανονικα.Δεν εχω να χασω κατι...εσυ εχεις!!!Δεν απανταω αλλο....δεν περνεις απο λογια,φαινετε εχεις περασει την 3-4 ηλικια
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
Υπαρχει μηχανημα ????
@metal:
τι τα ανακατευεις τα παιδια του αντρεα ετσι φεροντε η αντρες???το προβλημα σου ειναι με τον μητσο και οχι με τα παιδια του…
εμενα αν επιανε οπιοσδηποτε τα παιδια μου στο στομα του θα του ειχα σκψει τον ταφο στην κυριολεξια....
κωστα εαν εκνευριστηκες εσυ για τα παιδια φαντα σου ΕΓΩ!!!!!!!!
ΑΠΟ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ???
ΕΝΑ ΑΡΜΕΓΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΤΡΕΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ
Υπαρχει μηχανημα ????
@metal:
τι τα ανακατευεις τα παιδια του αντρεα ετσι φεροντε η αντρες???το προβλημα σου ειναι με τον μητσο και οχι με τα παιδια του…
εμενα αν επιανε οπιοσδηποτε τα παιδια μου στο στομα του θα του ειχα σκψει τον ταφο στην κυριολεξια....
εχω την ηλικια των παιδιων του.και συνεχιζει να προσβαλει.Δεν ανακατευω κανεναν….το αντριανα μπορει να το λεει εκει που τον παιρνει...αυτο ειπα!!!
Οι αντρες φερονται δηλαδη οπως ο Δημητρης??Μονο βρισιες....βλεπω εδω και 3 ωρες
Υπαρχει μηχανημα ????
αν καταλαβα καλα ο τροπος που αναφερεται στο ονομα σου ηταν οτι κατοπιν συμ βουλη σου θα ηταν ανουσα μια ΤΕΤΟΙΑ παρουσια μεσα στο σαιτ
Μήτσο μου μικρό κώλο δεν έδειρες μεγάλος δε σε ακούει!
Όσο και να συμβουλεύουμε χαμένος κόπος!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
Υπαρχει μηχανημα ????
κωστα εαν εκνευριστηκες εσυ για τα παιδια φαντα σου ΕΓΩ!!!!!!!!
ΑΠΟ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ???
ΕΝΑ ΑΡΜΕΓΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΤΡΕΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ
Γιατι ρε φιλε….ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ??????ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ???Τι νομιζεις οτι εσυ εχεις το δικαιωμα και εμεις δεν εχουμε???Εμεις τι ειμαστε μπα.σταρδα??Η θα καθομαι να ακουω τον καθε ενα τι λεει?
ΤΕΛΟΣ θα το θυμαμαι διοτι δεν ξεχναω! Παρτο οπως νομιζεις....δεν με ενδιαφερει
Υπαρχει μηχανημα ????
καταρχην τον μπαμπα να τον αφησετε στην ησυχια του, δεν χρειαζετε να τον μπλεκετε στις διαμαχες σας!
αν σας πω οτι περα απο μπολικο βρισιδι δεν καταλαβα χριστο και δεν νομιζω να ειμαι και η μονη…..τι να πρωτο σβησω δεν ξερω!
εχετε χασει το δικιο σας ολοι. Με το να με προσβαλει καποιος ή να προσβαλω καποιον και να απανταω με βρισιες μονο το δικιο μου δεν βρησκω!
Θελω να το βρω? Θα το αποδειξω οχι με βρισιες, αλλα με πραξεις και αν σιωπησω τοτε το εχω χασει
μητσο εχεις υπονοιες ή γνωριζεις τις λαμογιες καποιου με το να βγαινεις ομως και να βριζεις χανεις το δικιο σου, αποδειξε το εδω μεσα οτι ειναι ετσι για να το καταλαβω και εγω που εχω μυαλο κουκουτσι
egeo σε κατηγορει ο μητσος και εσυ απαντας με βρισιες, χανεις το δικιο σου, θελεις να μας αποδειξεις οτι τα μηχανηματα σου ειναι σωστα αποδειξε το στα μελη αλλα και στον μητσο.
wilhelm ανοιγεις ενα θεμα και ρωτας αν υπαρχει μηχανημα super duper που να βρησκει στοχο 100% και ποσο θα κοστιζε και μετα ενδιαμεσα πετας το υπονοουμενο οτι εχεις εσυ ενα λεγοντας μας θα πας να ξετιναξεις ολα τα δοκιμαστηρια. Το ποσταρισμα σου δεν το καταλαβα, θελεις να πουλησεις το μηχανημα και κανεις ερευνα αγορας ποσο μπορει να πιασει? Θελεις να παινευτεις για αυτο που εχεις στην κατοχη σου και δεν εχεις τον τροπο ή το εκανες με λαθος τροπο? Θελεις να αντιγραψεις ενα και ψαχνεις κατασκευαστη αν εσυ ο ιδιος δεν γνωριζεις? Εξηγησε μας το σκεπτικο αυτου του θεματος κυριως σε εμενα που το μυαλο μου ειναι για τα μπαζα
Υπαρχει μηχανημα ????
wilhelm ανοιγεις ενα θεμα και ρωτας αν υπαρχει μηχανημα super duper που να βρησκει στοχο 100% και ποσο θα κοστιζε και μετα ενδιαμεσα πετας το υπονοουμενο οτι εχεις εσυ ενα λεγοντας μας θα πας να ξετιναξεις ολα τα δοκιμαστηρια. Το ποσταρισμα σου δεν το καταλαβα, θελεις να πουλησεις το μηχανημα και κανεις ερευνα αγορας ποσο μπορει να πιασει? Θελεις να παινευτεις για αυτο που εχεις στην κατοχη σου και δεν εχεις τον τροπο ή το εκανες με λαθος τροπο? Θελεις να αντιγραψεις ενα και ψαχνεις κατασκευαστη αν εσυ ο ιδιος δεν γνωριζεις
προφανως για αυτο το λογο το ανοιξε το θεμα . για τους παραπανω λογους που αναφερεις.
αλλα λογω ασθενειας την γλυτωσανε προς το παρον τα δοκιμαστηρια.
εκτος αν βρεθει καλος αγοραστης και συνεχισει την δουλεια.. εγω αυτο καταλαβα….......................