Στραβα το ξεκινησα, οκ, λαθος μου. Μα δεν ειναι ψεμα τπτ απο αυτα που ειπα, ουτε και πλανη, ουτε και λαμογια πιστευω
-
Υπαρχει μηχανημα ????
Λες μονο στο χρυσο, και εγω σου λεω οχι οποιοδηποτε χρυσο, πρεπει να ξερω ποιο χρυσο. Για παραδειγμα αλυσιδες και δαχτυλιδια το ενα θα'ναι 13,75 καρατια το αλλο 14,05 και τλπ, δεν μπορω να τα πιασω, και ας ειναι 1 τονος στα 2 μετρα, αλα τι να σας λεω τωρα. Σταματαμε, Ευχαριστω για ολα.
διαβασε τι αναφερεις εδω και ας κρινουν οι συναδελφοι
-
Υπαρχει μηχανημα ????
@metal:
αφου κανενας δεν αγοραζει γουρουνι στο σακι γιατι εχουμε τοσα κρουσματα απατημενων…
ρε μην παιζετε με την φτωχεια και τα ονοιρα του καθενα, γιατι εγω και καποιοι αλοι δεν θα την φανε την φολα που μου προσφερεις, αλλα καποια αλλα παιδια νεα στο χομπι ειναι ευκολο να την φανε.
αν εχεις τα καυκαλα κανε επιδειξη του εργαλειου σου δημοσια σε μελη του φορουμ σε γνωστο δοκιμαστιριο...και αν ειναι ετσι οπως τα λες μονο κερδισμενος θα βγεις...εσυ το χαβα σου, γιατι ρε φιλε, ακου φολα. πολυ θα γουσταρα να σου το δειξω, μια εβδομαδα θα τριβεις τα ματια σου. Και παση περιπτωση, ενα ειναι, και δεν ειναι για οποιον και οποιον, που λες για τα νεα παιδια.
-
Υπαρχει μηχανημα ????
κ.Neumayer
τιμη μας πες του που το μοναδικο στον κοσμο υπερμηχανημα διαλεξε το σαιτ μας για λανσαρισμα με αντιπροσωπο εσενα
θα περιμενουμε φυσικα να το δουμε και σε σαιτ του εξωτερικου εφοσων εβγαλε για πωληση ενα τετοιο εργαλειο
ηδη ειναι μυριουχος και αυτος και εσυ
το ονοματακι του για να ψαξουμε να το βρουμε???