δεν καταλαβες αγορινα μου
ξεκοιλιασμενα με τα φελιζολ κοκ
φελιζολ???Παρτο απο την αρχη…μπερδεβεσε...σιλικονη μπορει....φελιζολ μονο οι φιλοι σου χρησιμοποιουν
Υπαρχει μηχανημα ????
@egeo:
Εχω κανει κανα 2000 κατασκευες….θυμησε μου ομως απο ποιον ειναι εαν δεν καταλαβω,ασχετα που σε καθε μηχανημα απο μεσα βαζω κατι που δεν βλεπεις με τα ματια σου διοτι χρειαζεται υπεριωδη ακτινοβολια<black light="" για="" να="" μαθαινεις="">.
Σε παρακαλω ομως μην αργησεις να τα βαλεις</black>
σαν και αυτες που εβγαλε ο συνχωρεμενος???
απο μια την ημερα να εκανες ρε αρχιηλεκτρονικε τα χρονια σου δεν σου βγαινουν
Υπαρχει μηχανημα ????
@metal:
πως θα πας να του τα πεις απο κοντα εσυ δεν μπορεις να σηκωθεις απο το κρεβατι οπως λες!!!
φιλε ασε της απειλες στον μητσο γιατι εχει αποδηξει πολλες φορες οτι στο τελος δικαιωνεται απο τα λεγομενα του….
Θα του αποδειξω μεσω κοινον μας φιλων οτι δεν ειμαι λαμογιο που λεει
Υπαρχει μηχανημα ????
@egeo:
Εχω κανει κανα 2000 κατασκευες….θυμησε μου ομως απο ποιον ειναι εαν δεν καταλαβω,ασχετα που σε καθε μηχανημα απο μεσα βαζω κατι που δεν βλεπεις με τα ματια σου διοτι χρειαζεται υπεριωδη ακτινοβολια<black light="" για="" να="" μαθαινεις="">.
2000κατασκευες???
σαν και αυτες που εβαλε ο αρχηγος μας??? και σε εφτυνε???
ορε καθε μερα να εφτιαχνες απο μια τα χρονια δεν σου φτανανε
Υπαρχει μηχανημα ????
Bρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι γινεται αυτο. Θα πω αυτο που ειπε κ ο Κωστας (metal) οποιοι κατασκευαζουν μηχανηματα τοπικα - αποστασεως δοξα τον θεο δοκιμαστηρια εχουμε κ για τα τοπθκα κ αποστασεως παρουσια καποιων μελων να δοκιμαστουν κ οποια περασουν τα τεστ επιτυχως να το αναφερουμε κ πιστεψε με ετσι πολλα μελη θα αγορασουν κ τα συγκεκριμενα μηχανηματα κ δεν θα μπορουν κ να σας πουν κ κατηγορουν για τιποτα. Ιδου η ροδος ιδου κ το πηδημα που λεμε
Υπαρχει μηχανημα ????
σαν και αυτες που εβγαλε ο συνχωρεμενος???
απο μια την ημερα να εκανες ρε αρχιηλεκτρονικε τα χρονια σου δεν σου βγαινουν
Ξερεις ποσες μερες εχει ο χρονος??? Για υπολογισε καλυτερα….
Μια κατασκευη την ημερα? 20 πλακετες την ημερα βγαζω....που μιλας? Με μπερδεψες σου λεω,ασχολησου με τα τυρια καλυτερα!!
Αυτα που εβαλε ο Παρης και καλα εκανε.....θα τα δεις καλυτερα ....και σε τι αποσκοπουσε το ολο θεμα!! Και θα τα δει και ολο το φορουμ!!!
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
Υπαρχει μηχανημα ????
@egeo:
φελιζολ???Παρτο απο την αρχη…μπερδεβεσε...σιλικονη μπορει....φελιζολ μονο οι φιλοι σου χρησιμοποιουν
εγω φιλους κατασκευαστες λαμογιο εχω τον raider rosby geo argi εαν αυτοι χρησιμοποιουν φελιζολ να τους κανεις παραπονα γιατι εγω περα απο την φιλια (αγνωστη λεξη για σενα) δεν προσπαθησα ουτε και προσπαθησαν να εκμεταλευτουμε εκατερωθεν ο ενα τον αλλον πραγμα που εσυ το εχεις στο βασικο καθημερινο μενου σου
ου να μου χαθεις βραδυατικα
Υπαρχει μηχανημα ????
@egeo:
Αν έχεις κάνει 2000 κατασκευές…... και τις έχεις πουλήσει.......τότε θα πρέπει να είσαι πολύ πλούσιος......
Υπαρχει μηχανημα ????
@egeo:
Ξερεις ποσες μερες εχει ο χρονος??? Για υπολογισε καλυτερα….
Μια κατασκευη την ημερα? 20 πλακετες την ημερα βγαζω....που μιλας? Με μπερδεψες σου λεω,ασχολησου με τα τυρια καλυτερα!!
Αυτα που εβαλε ο Παρης και καλα εκανε.....θα τα δεις καλυτερα ....και σε τι αποσκοπουσε το ολο θεμα!! Και θα τα δει και ολο το φορουμ!!!
ου να μου χαθεις κοπροσκυλο που εχεις το θρασος και τον πιανεις και στο στομα σου
Υπαρχει μηχανημα ????
εγω φιλους κατασκευαστες λαμογιο εχω τον raider rosby geo argi εαν αυτοι χρησιμοποιουν φελιζολ να τους κανεις παραπονα γιατι εγω περα απο την φιλια (αγνωστη λεξη για σενα) δεν προσπαθησα ουτε και προσπαθησαν να εκμεταλευτουμε εκατερωθεν ο ενα τον αλλον πραγμα που εσυ το εχεις στο βασικο καθημερινο μενου σου
ου να μου χαθεις βραδυατικα
Για ρωτα τους προαναφερομενους εαν τους προσβαλα ποτε?? Μονο τον argi δεν γνωριζω που μπορει να ειναι αψογο το παιδι…δεν ξερω! Ολοι οι αλλοι με γνωριζουν και τους γνωριζω και εγω. Ο βασιλης rider ειναι δασκαλος...o toyo σπυρος ειναι των παλμικων...και ο Geo των αποστατικων...τι θες να πεις με αυτο???Επειδη ξερεις 4-5 ηλεκτρονικους....εγινες και εσυ???
Συνεργαζομαι με καποιους απο τους παραπανω....
Υπαρχει μηχανημα ????
@egeo:
Για ρωτα τους προαναφερομενους εαν τους προσβαλα ποτε?? Μονο τον argi δεν γνωριζω που μπορει να ειναι αψογο το παιδι…δεν ξερω! Ολοι οι αλλοι με γνωριζουν και τους γνωριζω και εγω. Ο βασιλης rider ειναι δασκαλος...o toyo σπυρος ειναι των παλμικων...και ο Geo των αποστατικων...τι θες να πεις με αυτο???Επειδη ξερεις 4-5 ηλεκτρονικους....εγινες και εσυ???
Συνεργαζομαι με καποιους απο τους παραπανω....
ποιους φιλους μου ενοουσες τοε καταδοτη???????
Υπαρχει μηχανημα ????
@wolf:
Αν έχεις κάνει 2000 κατασκευές…... και τις έχεις πουλήσει.......τότε θα πρέπει να είσαι πολύ πλούσιος......
Αυτο ειναι ερωτηση η διαπιστωση?Ατοπο μνμ,διοτι ξερω ανθρωπους που πουλανε μηχανηματα σε τιμες 4000 ευρω ενω εγω φτιαχνω 30 με τοσα.Πολυ γρηγορα ξεχνατε τα magik pd και αυτους που ηταν απο πισω
Υπαρχει μηχανημα ????
@metal:
εισαι τα ******α μου τα δυο!!!μαθε ρε να μην εισαι αλαζονας…
ενας αφραγκος εισαι που απο οταν σε σουταρε ο παρης σου χαλασε της πωλησεις,και τωρα ξαναμπηκες δυναμηκα με υπουλο τροπο...αιντε αντρικο πολλά μας τα πες σημερα και προσωπικα ειχα πει να σου δωσω μια ευχαιρια...
Αφραγκος….εχεις δικιο!!!Βλεπεις καμια αγγελια για πωληση? Δεν προλαβαινω αυτα που εχω τωρα θα κανω και αλλα? Οχι φιλε metal δεν ειμαι αλαζονας
Υπαρχει μηχανημα ????
το τελευταιο το κατεγραψες???
παρε σερβερ ολοκληρο γιατι δεν σε σωνει τιποτα οσες καταγραφες και να κανεις ρουφιανε!!!!!!!!!!!!!!
Δεν πας καθολου καλα!!!!Το ποιος ειναι ********* το βλεπουμε! Δεν γλυφω,ουτε θα γλυψω ανθρωπακια σαν εσενα….θα τα πολεμαω μεχρι να πεσουν....10 φορες θα πεσω,11 θα σηκωθω.
Υπαρχει μηχανημα ????
@egeo:
Αυτο ειναι ερωτηση η διαπιστωση?Ατοπο μνμ,διοτι ξερω ανθρωπους που πουλανε μηχανηματα σε τιμες 4000 ευρω ενω εγω φτιαχνω 30 με τοσα.Πολυ γρηγορα ξεχνατε τα magik pd και αυτους που ηταν απο πισω
Ερώτηση ήταν .
Τώρα με αυτά που λες ….....4000:30=133,3 ευρώ .......αν βγάλεις και το κόστος......μπορεί να μπαίνεις και μέσα ..... εσύ θα ξέρεις καλύτερα και δεν επιμένω