Συντοπιτη καλα που το παραδεχεσε κ οχι μονο σιγα σιγα θα μας πεις κ αλλες αληθειες κατι ξερει ο Αρχοντας αλλα στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα περα βρεχη μπλα μπλα μπλα ,,,,,,,,,,,,, μπλα
-
Υπαρχει μηχανημα ????
και γιατι τοτε συνεχιζει να γραφει?? αφου απο οτι καταλαβα με το νεο του νικ του δοθηκε νεα ευκαιρια αλλα μονο για να παρακολουθει και οχι για να συμετεχει!! (λεω απο οτι καταλαβα…μπορει να κανω και λαθος).....
Οπως και να εχει εγω μονο που θυμαμαι το τι ειχε παιχτει και τα αυτα που γινονται τωρα , σαν να μην εγεινε τιποτα δλδ, μου γυρνανε τα μυαλα!!! και σαν μελος θυγομαι γιατι καπιοι παιζουν με την νοημοσηνη μας!!
Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.
-
Υπαρχει μηχανημα ????
μολις φτιαξω το φορουμ να θυμηθω να βγαλω το size.
καλα βρε egeo πλακα μας κανεις ποιο μεγαλα και ποιο εντονα γραμματα δεν ειχες να βαλεις? τι θες να πεις με αυτο οτι φωναζεις οτι τονιζεις? τι απο ολα?
το μονο που καταφερες ειναι να μου τραβηξεις την προσοχη, να μπω μεσα και να εκνευριστω, τι επομενη φορα που θα δω τετοιο ποστ θα πας διακοπες….αν θες να βρεις το δικαιο σου να το κανεις με ομορφο τροπο και οχι αγαρμπα
-
Υπαρχει μηχανημα ????
οκ αλλα και η υπομονη εχει τα ορια της.
Εγω προσωπικα στην ζωη μου με εμαθαν οτι ονοματα , αφμ , στοιχεια αλλαζουν οι καταζητουμενοι και τα λαμογια.
αν εμενα με μπαναρανε απο καποιο φορουμ ουτε απο εξω δεν θα περνουσα. Εσυ παλι εδω . αρα…......
Μην μας πουλας λοιπον και φιλοσοφια.
Εσυ νομιζεις οτι βρισκεσαι πανω σε εναν βραχο και ψαρευεις ψαρακια με το αγκιστρι.
Το μονο που σε νοιαζει ειναι να πουλησεις κανεναν μηχανημα αρα εδω βρισκεσαι μονο για προσωπικο οφελος και τιποτα παραπανω . εχει απολλυτο δικοιο ο τυρεμπορας που σας κοπαναει απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
Φτανει πια . -
Υπαρχει μηχανημα ????
μολις φτιαξω το φορουμ να θυμηθω να βγαλω το size.
καλα βρε egeo πλακα μας κανεις ποιο μεγαλα και ποιο εντονα γραμματα δεν ειχες να βαλεις? τι θες να πεις με αυτο οτι φωναζεις οτι τονιζεις? τι απο ολα?
το μονο που καταφερες ειναι να μου τραβηξεις την προσοχη, να μπω μεσα και να εκνευριστω, τι επομενη φορα που θα δω τετοιο ποστ θα πας διακοπες….αν θες να βρεις το δικαιο σου να το κανεις με ομορφο τροπο και οχι αγαρμπα
Κατα λαθος εβαλα 6 γραματοσειρα…4 ηθελα να βαλω!!!Ηθελα να τονισω οτι καλο ειναι να μιλαμε οταν γνωριζουμε..και το ποιον του ανθρωπου δεν φαινετε οπως θελουν να το κανουν να φανει.Δεν χρειαζεται να βρω το δικιο μου....ξερω ποτε εχω δικιο και ποτε κανω βλακεια,απλοςμιλανε αυτοι που δεν γνωριζουν η απλα μιλανε για να μιλανε. Η δουλεια μου ειναι τα μηχανηματα και οι γνωσεις μου πανω στα ηλεκτρονικα,προσπαθω πολλες φορες να ανεβασω αρχεια και κατασκευες και μετα το μετανιωνω και δεν τα ανεβαζω διοτι θα δεχτω πολεμο μεσα στο φορουμ,..<εξω απο εδω ειναι αδιανοητο> να μου μιλησουν ετσι. Προσπαθω να δωσω τις γνωσεις μου ,αλλα και να παρω γνωσεις,τοσο παραξενο το βλεπεις Χριστινα.Που βαρεθηκα να μαλωνω?Εαν με γνωρισεις,θα καταλαβεις το ποιον μου αλλα και το ποιος ειμαι και δεν εχω ιχνος κακιας μεσα μου ουτε και για τους ανθρωπους που με προσβαλαν.
Τελος,οπως λεει ο φιλος indiana εσυ εχεις το μαχαιρι ,εσυ εχεις και το καρπουζι,οτι θελεις κανεις και απο την σταση σου μεχρι τωρα δεν εχω παραπονο και ζητω συγγνωμη προσωπικα σε εσενα εαν σε τσατισα.
Καλο μεσημεριΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Υπαρχει μηχανημα ????
Εγω προσωπικα στην ζωη μου με εμαθαν οτι ονοματα , αφμ , στοιχεια αλλαζουν οι καταζητουμενοι και τα λαμογια.
αν εμενα με μπαναρανε απο καποιο φορουμ ουτε απο εξω δεν θα περνουσα. Εσυ παλι εδω . αρα…......
Εσυ νομιζεις οτι βρισκεσαι πανω σε εναν βραχο και ψαρευεις ψαρακια με το αγκιστρι.
Το μονο που σε νοιαζει ειναι να πουλησεις κανεναν μηχανημα αρα εδω βρισκεσαι μονο για προσωπικο οφελος και τιποτα παραπανω . εχει απολλυτο δικοιο ο τυρεμπορας που σας κοπαναει απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
Φτανει πια .Αυτην την στιγμη εχω να κανω πανω απο 5 μηχανηματα….ειδες πουθενα ,απο την καινουργια μου ενγραφη να πουλαω μεσα στο φορουμ???
Βεβαιος και κοιταω πολλες φορες το πρωσοπικο μου οφελος,το δικο σου θα κοιταω η εσυ θα με ταισεις???
Δεν εχω αλλαζει ονομα,ουτε α.φ.μ ουτε στοιχεια,τι να σου απαντησω???το nickname μου ειναι το blog μου... Δεν προκειτε να καταλαβεις!
Προσπαθησε να σκεφτεσαι πριν γραφεις και το τι κανει ο τυρεμπορας,καλα κανει και δικαιωμα του,εσυ τι εισαι?Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Υπαρχει μηχανημα ????
egeo μια ερώτηση και θέλω ντόμπρα απάντηση. Είσαι ο Ανδρέας που ξεμπρόστιασε και τελικά μπανάρισε οριστικά ο Πάρης;
Φίλε LYPYS μπορεί ο Παρης να ξεμπρόστιασε τον Egeo και να τον έστειλε διακοπές , ΑΛΛΑ δεν κατάλαβε όμως οτι γύρω του ΥΠΗΡΧΑΝ και άλλοι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ εgeo . Και προσεχώς ΦΩΤΟ .
-
Υπαρχει μηχανημα ????
Ναι και η ελπιδα ειχε τον καημο την να βγει η δουλεια αλλα μας την εκανε.
αν εμενα με μπαναρανε απο καποιο φορουμ ουτε απο εξω δεν θα περνουσα.Μεγαλη μπουκια φαε μικρη κουβεντα πες.Ετσι δεν το λενε ?
Εσυ παλι εδω . αρα…......
Εσυ νομιζεις οτι βρισκεσαι πανω σε εναν βραχο και ψαρευεις ψαρακια με το αγκιστρι.Α μην το λες αυτο γιατι και εγω νομιζω καθε βραδυ οτι κοιμαμε με την monika belloucci αλλα ξυπναω με την ….....
Το μονο που σε νοιαζει ειναι να πουλησεις κανεναν μηχανημα αρα εδω βρισκεσαι μονο για προσωπικο οφελος και τιποτα παραπανω .
Γιατι εσυ εισαι ο καλος σαμαριτης εδω μεσα
εχει απολλυτο δικοιο ο τυρεμπορας που σας κοπαναει απο το πρωι μεχρι το βραδυ.
Φτανει πιαΓια παρτο αλλιως να δουμε τι θα λες μετα. Εγω βλεπω ενα μελος και την σελιδα του με πολλες κατασκευες τωρα αν αυτες δεν δουλευουν μην τις περνεις,εσυ τι βλεπεις
.
Βαλτε ενα τελος εδω με τους ιποτισμουσας αν δεν σας ενοχλει κανενας τοτε μην ανακατευεσται εκει που δεν σας σπερνουν.
Αν ομως σας ενοχλει κατι και νιωθεται αδικοιμενει τοτε υπαρχει και διαχειρισει να χειριστει το θεμα σας αναλογα.
Ειμουν ο πρωτος που ηρθε σε αντιπαραθεση μαζι του και μετα τον μπαναρισε ο παρης απο τοτε δεν ασχολουμε και οτι θελει ας κανει τι ποιο απλο πραγμα.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Υπαρχει μηχανημα ????
Πριν απο αυτο ποια ηταν τα αλλα σου νικ? και μηπως πρεπει να μας πεις εσυ για πιο λογο σε μπαναρισαν τα αλλα τα προηγουμενα νικ?
Λογαριασμο θα σου δωσω??? Εαν θελει η διαχειριση να βαλω τους λογους που με μπαναρισε ο Παρης,θα τους βαλω οποτε μου ζητηθει και ολα τα αρχεια τα οποια δεν επρεπε να βγουν στην φορα! 60 μνμ απο το 2009?Πολλα παλια nickname <αληθινα η ψευτικα > Γραφουν τωρα τελευταια. Περιεργο μου φαινετε.Εχεις να πεις κατι σοβαρο ωστε α μιλησουμε, εστω πανω σε μηχανηματα η απλα δεν θα σου ξανα απαντησω?
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Υπαρχει μηχανημα ????
Βαλτε ενα τελος εδω με τους ιποτισμουσας αν δεν σας ενοχλει κανενας τοτε μην ανακατευεσται εκει που δεν σας σπερνουν.
Αν ομως σας ενοχλει κατι και νιωθεται αδικοιμενει τοτε υπαρχει και διαχειρισει να χειριστει το θεμα σας αναλογα.
Ειμουν ο πρωτος που ηρθε σε αντιπαραθεση μαζι του και μετα τον μπαναρισε ο παρης απο τοτε δεν ασχολουμε και οτι θελει ας κανει τι ποιο απλο πραγμα.
Να εισαι καλα ρε Χρηστο. Σε προσβαλα ποτε,απο τοτε η εκανα κατι εναντιον σου? Τελικα ουτε να μαθουν θελουν καποιοι. Εαν γινει ποτε κομματι του φορουμ με κατασκευες και σχεδια και δεν ανακατευονται τετοιοι τυποι θα βαλω πολυ πραγμα σε κατασκευες…μεχρι τοτε μονο μεμονομενα σε ατομα οπου γνωριζουν και ψαχνονται και θελουν να μαθουν.Εχω ανθρωπους σαν εσενα ,τον rider τον toyo αλλα και πολλους αλλους που μπορω να συνενοηθω,μου αρκει.Θελω να βαλω ενα σχεδιο για τον mako στην Αθηνα και φοβαμαι να το ανεβασω,διοτι θα παθω αγκυλωση απο το να γραφω
Τελος παντων,ευχαριστω που εισαι αντικειμενικοςΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Υπαρχει μηχανημα ????
ναι λυκο αυτος ειναι
Αν είναι αυτός, εκτός από λαμόγιο είναι και βλάσφημος γιατί δεν σέβεται τη μνήμη του Πάρη και τόλμησε να ξαναμπεί σε φόρουμ που ο διαχειριστής τον μπανάρισε οριστικά, εκμεταλλευόμενος την άγνοια της Χριστίνας για το ποιόν του. Αν ήμουν ένας από τους διαχειριστές παλιοτόμαρο, ο υπολογιστής σου θα κάπνιζε σαν πούρο αβάνας.
-
Υπαρχει μηχανημα ????
@egeo:
Κατα λαθος εβαλα 6 γραματοσειρα…4 ηθελα να βαλω!!!Ηθελα να τονισω οτι καλο ειναι να μιλαμε οταν γνωριζουμε..και το ποιον του ανθρωπου δεν φαινετε οπως θελουν να το κανουν να φανει.Δεν χρειαζεται να βρω το δικιο μου....ξερω ποτε εχω δικιο και ποτε κανω βλακεια,απλοςμιλανε αυτοι που δεν γνωριζουν η απλα μιλανε για να μιλανε. Η δουλεια μου ειναι τα μηχανηματα και οι γνωσεις μου πανω στα ηλεκτρονικα,προσπαθω πολλες φορες να ανεβασω αρχεια και κατασκευες και μετα το μετανιωνω και δεν τα ανεβαζω διοτι θα δεχτω πολεμο μεσα στο φορουμ,..<εξω απο εδω ειναι αδιανοητο> να μου μιλησουν ετσι. Προσπαθω να δωσω τις γνωσεις μου ,αλλα και να παρω γνωσεις,τοσο παραξενο το βλεπεις Χριστινα.Που βαρεθηκα να μαλωνω?Εαν με γνωρισεις,θα καταλαβεις το ποιον μου αλλα και το ποιος ειμαι και δεν εχω ιχνος κακιας μεσα μου ουτε και για τους ανθρωπους που με προσβαλαν.
Τελος,οπως λεει ο φιλος indiana εσυ εχεις το μαχαιρι ,εσυ εχεις και το καρπουζι,οτι θελεις κανεις και απο την σταση σου μεχρι τωρα δεν εχω παραπονο και ζητω συγγνωμη προσωπικα σε εσενα εαν σε τσατισα.
Καλο μεσημεριμονα ζυγα δικα σου τα θες ανδρεα. αν πιστευεις οτι οσοι μιλανε δεν σε γνωριζουνε εχεις λαθος. σε πληρωσανε και σε μαθανε. γραφεις να βρεις το δικιο σου. ποιο δικιο????? αυτοι που σε πληρωσανε πως θα το βρουνε??? πολεμο δεχεσαι απο αυτους που σε πληρωσανε. ναι εδω δεν σε μιλανε καλα γιατι εκτος φορουμ σε πλακωνουνε στο ξυλο. ναι μαλωνεις με τα καμωματα σου κι οχι με ανθρωπους που δεν ειχες αγοροπωλησιες. γραφεις οτι για να γραφουμε για καποιον πρεπει να γνωριζουμε το ποιον του. ωραια. ποιοι ειναι που μπορουνε να γραφουνε για σενα????? και με ποια ιδιοτητα θα γραφουνε???? μαζεψου και στρωσε τον πισινο σου στη δουλεια.
-
Υπαρχει μηχανημα ????
Αν είναι αυτός, εκτός από λαμόγιο είναι και βλάσφημος γιατί δεν σέβεται τη μνήμη του Πάρη και τόλμησε να ξαναμπεί σε φόρουμ που ο διαχειριστής τον μπανάρισε οριστικά, εκμεταλλευόμενος την άγνοια της Χριστίνας για το ποιόν του. Αν ήμουν ένας από τους διαχειριστές παλιοτόμαρο, ο υπολογιστής σου θα κάπνιζε σαν πούρο αβάνας.
Πρωσοπικο σου μνμ 9 μερες πριν με διεγραψει ο Παρης!
Από : LUPUS
Προς : μερακλης
Ημερομηνία : 2014-01-15 22:11
Τίτλος : ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
–------------------------------------------------------------------------------
Φίλε μερακλή στο euro ace γίνεται η αναβάθμιση που κάνεις στα 150 και 250;;Οταν ειναι να γινει η δουλεια σου .....ολοι ειναι φιλοι σου??? Μετα τι ειναι? λαμογια και βλασφημοι??
24-01-2014 με διεγραψε ο Παρης
Το ποσο σεβομαι την μνημη των γνωστων μου και των φιλων μου και των συγγενων μου ασε να το κρινει ο Θεος!!!
Τελικα σας χαλαει ο χαρακτηρας μου??? Χαιρομαι που χαλαει την διαθεση σας και φτιαχνει αλλων,αμοιβαια τα αισθηματα βλεπεις!
Το ποιον σου....το καταλαβαμε απο την ερωτηση που εκανες,εαν ειμαι ο Ανδρεας Δ. Εκανες 1 μηνα να το καταλαβεις η κατι αλλο ηθελες να πεις και απλα περιμενες την καταλληλη στιγμη.
Τελος η διαχειριστρια μπορει να εχει αγνοια για το ποιον μου......διοτι δεν με γνωρισε.Της ανεφερα κατευθειαν το ονομα μου διοτι οφειλα να το κανω ομως.
Δεν ειμαι διπρωσοπος........ο νοων νοειτοΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!