Καμοια αντηριση φιλαρακι
Οκ επιστρεφουν τα συντροφια για την αναληψη
Ο λογος απο την στιγμη που ξερουν την τελικη αποκρυψη ποιος ειναι να βγαζουν κολαουζους ??????
Γιατι δλδ να μην πανε απ ευθειας και να πηγαινουν σημειωτον????????
Εφοσων ξερουν για τους κολαουζους ξερουν φυσικα και την τελικη αποκρυψη
-
Λαμαρινες σολας αρβυλων, θα μπορουσε να ηταν κολαουζο??
-
Μητσιο μην μπερδευεις το ταγαρι του ενος με τις αποκρυψης της επιμελειτιας και τις αποκρυψης της επιμελειτιας με τις μεταφορες ειναι τελειος διαφορετικα πραγματα.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Καμοια αντηριση φιλαρακι
Οκ επιστρεφουν τα συντροφια για την αναληψη
Ο λογος απο την στιγμη που ξερουν την τελικη αποκρυψη ποιος ειναι να βγαζουν κολαουζους ??????
Γιατι δλδ να μην πανε απ ευθειας και να πηγαινουν σημειωτον????????
Εφοσων ξερουν για τους κολαουζους ξερουν φυσικα και την τελικη αποκρυψηΓιατι πολη απλα μητσιο ΔΕΝ ξερουν τον χωρο της τελικης αποκρυψης μονο ΕΝΑΣ το γνωριζε αυτο.
Μαζι σου ειμαι και δεν μπερδευω τιποτα
Εχω απλα την γνωμη οτι αποκρυψεις τουλαχιστον με λιρες υπαρχουν μονο ατομικες και οχι κομματικες
Οτι υπηρχε δεν υπαρχει περιπτωση για μενα να εξακολουθει να υπαρχει
Πρεπει να βγαλουμε μακακες ολους αυτους του γνωστου μηχανισμου και εμεις να στευθουμε οι πανεξυπνοι -
παιδια η δικη μου γνωμη ειναι οτι μετα απο 70 χρονια που εχουν περασει ,οι επιμελητες που εχουν κανει αποκρυψεις ,δεν ζουν πια για να μας πουν τι παιζεται με τα κολαουζα κι ετσι οι περισσοτερες δουλειες μενουν στο χωμα.αυτος πιστευω ειναι ο λογος που κανεις δεν μπορει να εξηγησει τα κολαουζα
-
Τα κολαουζα φιλαρακι σαν λεξη ειναι γνωστη και γνωριζουμε ακριβως τι σημαινει
Ο λογος ομως που και καλα μπαινανε σε αποκρυψεις την στιγμη που ειτε θα υπηρχαν χαρτες ειτε σταθερα σημεια ειτε σημαδια και ουτο καθ εξης δεν εχει λογικη κατ εμεΚατι πηγες να πεις !
Παντως εχω ενδειξη ενους αποστατικου απο απεναντι βουνο για ανταρτικα(ετσι πηγα στο σημειο), μονο που δεν μπορω να το σταυροσω. Ασε που καποιοι λενε οτι το μηχανακι μου πιανει μονο παρμενα λεφτα και κατι κουφα, μπορει και να ισχυει, αυτοι εχουν μηχανακια ανωτερα απο το δικο μου, κατι Bionic, Saronic και τλπ.
-
Καπου τους πιστευω, λογω που για παραδειγμα τους εφερα να δουνε καποια σημεια που επιανα με το δικο μου φτιαχτο. Στην αρχη επιαναν και αυτοι, ακουγα πολλα μπραβο , φιλαρακι πως τα πιανεις αυτα τα πεδια με αυτο το μαραφετι? και τλπ, και μετα απο 5 λεπτα το πεδιο καιγοτανε η κατι τετοιο. Αποτελεσμα: παρμενα, κατα τα λεγομενα τους.
-
Καπου τους πιστευω, λογω που για παραδειγμα τους εφερα να δουνε καποια σημεια που επιανα με το δικο μου φτιαχτο. Στην αρχη επιαναν και αυτοι, ακουγα πολλα μπραβο , φιλαρακι πως τα πιανεις αυτα τα πεδια με αυτο το μαραφετι? και τλπ, και μετα απο 5 λεπτα το πεδιο καιγοτανε η κατι τετοιο. Αποτελεσμα: παρμενα, κατα τα λεγομενα τους.
Μήπως μετά από πέντε λεπτά σου έλεγαν ότι το πεδίο καιγότανε και ότι είναι παρμένα για να πάνε μετά μόνοι τους με την ησυχία τους να ψάξουνε τη δουλειά που τους πήγες εσύ? Φίλε μου, μην εμπιστεύεσαι κανένα που σου λέει τέτοια πράγματα…Πίστευε στον εαυτό σου, στις δυνάμεις σου και στα εργαλεία σου...Από τη στιγμή που σε πήγε το δικό σου εργαλείο εκεί, οφείλεις να το ψαξεις άριστα, άσχετα τί σου λένε οι άλλοι με τα βιόνικ και δεν ξέρω εγώ τί άλλα μηχανήματα....Γιατί αυτά να είναι καλύτερα από τα δικά σου? Επειδή τα πουλάνε κάποιες χιλιάδες ευρώ παραπάνω οι εταιρείες?
-
λογο εργασεια χθες δεν μπηκα απαντω σημερα βαζωντας το πετραδακι μου και εγω στο θεμα κολα… και ... ουζα .
λαθος εχει μηνει η εντιπωση οτι οπιος εκανε την κρυψη , θα ηταν απαρετητα αυτος που θα τα συκωνε μετα για να γνωριζει που τα εβαλαν .
πολλοι απο αυτους εχουν παει στα σημεια και δεν αναγνωριζουν το τοποιο οπως ειναι σημερα μετα τοσα χρονια .τα σημαδια εμπεναν δυλωνοντας μια δουλια το ιδιο και τα κολαουζα , το ενα σημαδι σε εστελνε στο αλλο .
ας το παρουμε ομως απο την αρχη .
οταν κατεληγε η καταγεγραμενη δουλεια στην επιμελητια και χρειαζοταν να συκοθει η να μεταφερθει η τοτε που γυρισε καπιοα ομαδα να κανουν μεταφορες και συγκεντροτικες δεν ηχαν και δεν κυκλοφορουσαν επανω τους
οτε χαρτια ουτε χαρτες , και αυτο ειναι κατανω'ι'το .
γνωριζαν οτι στην ταδε περιοχη εχει κρυψη .
δεν χριαζοταν να πανε μια ντουζινα ανθρωποι για να τα παρουν .
2 - 3 ατομα και με μια σκυλα η δουλεια ανοιγε αρκη ο ενας να γνωριζε τον κοδικα .
με τα τροχιοδικτηκα ωστε να σε πλησιασουν στην περιοχη , τα σημαδια τα πληροφωριακα , να σε πλησιασουν στον χωρο και τα σημαδια αποκρυψεις
εβρησκαν το σημειο περα του οτι υπηρχαν αρκετα χαραγμενα για να σε
μπερδεψουν , τα λεγωμενα παραπλανητικα .
ακομα κιαν αυτα ειχαν καταστραφει για τον αλφα η βητα λογο υπηρχαν
τα κολαουζα που ξεκηνουσαν απο ενα σταθερο σημειο ωστε να βρουν το ενα
μετα το αλλο και να φθασουν στο σημειο μηδεν .
καμια σχεση αυτοι που τα εβαλαν με αυτους που θα τα εβγαζαν .
τα κολαουζα δεν ηταν απαρετητα λυρες , αυτα τα περισοτερα ηταν η ασφαλεια
για να περναει η ομαδα , αντι να ανοιγουν της κρυψεις .
ακομα και αυτα μπορει να ηταν σε 2 - 3 σημεια οπως
εσπαζαν και της κρυψεις .
κολαουζο ηταν και μια πετρα γραμενη και χαραγμενη τοπογραφικο επανω
που μπορει να βρεθει σε καπιο βαθος η κατω , κατω σε μια κουμουλα .
το θεμα ειναι οτι αν δεν ξερεις να διαβασεις τα κολαουζα ( το υπογειο
σημαδεμα ) η το ενα λοιπει τοτε εχασες την μπαλα .
η δουλεια οπως λεει και ο Σακης δεν βρησκετε και η περιπτωση με
τοπικο οπιο κιαν ειναι αυτο εχεις την πηθανωτιτα του 5 % .
αυτες οι πετρες κολαουζα η οποια η μια ηταν κατω απο κουμουλα και η αλλη
θαμενη σε ορισμενο βαθος εχουν επανω πληρωφοριες κρυψης .
βρεθηκαν σε διαφορετικες δουλιες απο ψαχτηρι ( φιλο ) και ειναι εσκεμενα θολομενες οι φωτο .και το ξανατονιζω αυτοι που θα τα σηκωναν δεν ηταν οι ιδιοι που τα εβαλαν
( μπορει να μην υπηρχαν ) χαρτες δεν ηχαν επανω τους ποτε , παρα μονο στο μιαλο και το σημαδεμα γινωταν με διπλους τροπους . ο ενας υπογειος .
σημαδια εμφανοι κοντα σε δουλεια δεν υπαρχουν μονο τα κολαουζα θαμενα και οι περιβο'ι'τες κληδες στο περιβο'ι'το μπουκαλακι μορφηνης σφραγισμενο και φαμενο .