δεν ξερω αν διαβαζει κανεισ εδω
-
Χειροβομβιδα
ειναι κανεισ εδω
Οχι εχουμε παρει τα βουνα.
Και οσο για την χειροβομβιδα Εαν δεν ειναι ιταλικη δεν υπαρχει προβλημα κανενα.Αληθεια ξερεις τη διαφορα ειχαν οι ιταλικες χειροβομβιδες απο της υπολοιπες?"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Χειροβομβιδα
Δεν ξερω απο βεργες και αποστατικα οπως επισεις δεν ξερω τεχνικες λεπτομεριες απο παλμικα.Αλλα για αυτα που γραφεις και ρωτας ειναι σα να κανεις μονολογο και απατοντας μονο στο αρχικο σου θεμα "¨Εαν δεν ειναι Ιταλικη χειροβομβιδα στην οποια κινδυνευεις διοτι η Σκανδαλη απασφαλισεις ειναι απο ΔΕΡΜΑ απο εκει και περα για ολλες τις αλλες χειροβομβιδες υπαρχει ασφαλεις προσεγγισει".
Ασφαλεις προσεγγισει υπαρχει ακομα και οταν ειναι Παγιδευμενες και οταν κατι δεν μπορεις να το κανεις μονο σου Ζητας τη βοηθεια απο αλους - και οπως βλεπεις πολοι εχουνε προσφερθει να σε βοηθησουνε και καποιοι με γνωσεις.
Απο εκει και περα πας μονο σου Η βαζεις και αλλων μεσα γιατι οπως λενε η θα παθεις για να μαθεις Η θα πληρωσεις καποιων να σε μαθει."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Χειροβομβιδα
Φιλε Κανέλλο, αν εισαι κεντρικη Ελλαδα, αν και οταν τη βρεις, σφυρα μου και επι τοπου θα εχεις εξειδικευμενο πυροτεχνουργο, κορυφη.
Εως τοτε, καλη αναζητηση.
Οταν ατομα που βαζουν φωτο, δυσκολευονται να βγαλουν ακρη, σκεψου την περιπτωση σου που κανει υποθεσεις επι ραβδοσκοπικης ανιχνευσης ! -
Χειροβομβιδα
φιλε δεν μας δινεις να καταλαβουμε τι ζητας να μαθεις , ρωτησες για τις βεργες σου ειπαμε , ρωτησες για τα μηχανηματα σου ειπαμε , ρωτησες για την χειροβομβιδα σου ειπαμε μεχρι και να την απασφαλησουν προσφερθηκαν καποιοι αλλα απ οτι καταλαβαινω εχεις μπλεξει με τυπους που δεν τους ξερεις καθολου ουτε τα μηχανηματα τους ουτε το πως δουλευουν ,προσπαθεις να μαθεις οσα μπορεις απο εδω μηπως και γλυτωσεις το ριξιμο η για να τσεκαρεις αν οντως αυτα που σου λενε στεκουν , αν δεν γνωριζεις τον αλλον δεν πας σε δουλεια γνωμη μου , παρε κανα μηχανηματακι και ξεκινα μονος σου , δε γινεται με το που ξεκινησες να πας και να τις βρεις κιολας , αν ηταν τοσο ευκολα να βρεθουν ολοι θα ειμασταν αραχτοι τωρα !
-
Χειροβομβιδα
με το αντικειμενο ασχοληθηκα πριν χρονια και για πολλα χρονια …....τοτε υπηρχαν αλλα δεδομενα αλλα ερφαλεια .... τωρα για μενα ολα ειναι καινουργια να σκεφθεισ οτι ενα εργαλειο που εχω ουτε και ξερω που το εχω δεν υποχρεωσα κανεναν να μου απαντησει αλλα ουτε μυαλο μικρου παιδιου εχω που εγραψε καποιοσ.....ουτε τιποτα αλλο ......απλα η απουσια μου για χρονια απο το αθλημα με κανουν να ρωταω επισησ ουτε ποντικακι ειμαι ...ουτε αδελφια μου ειναι οι συνεργατες
-
Χειροβομβιδα
κανελλο καλησπερα.
με λιγα λογια απο αυτα που σου γραψαν οι προλαλησαντες:
αν εχεις χειροβομβιδα, ή δεν την ακουμπας, ή αν δεν εχεις αλλη επιλογη της ριχνεις τσιμεντο ή αλλο ηλικο και περιμενεις να ¨παγωσει¨ και μετα την μετακινεις με μεγαλη προσοχη καπου που δεν θα σε ενοχλει.σχετικα με το κεντραρισμα, οι κεραιες και τα αποστατικα (αν δεν γνωριζεις οπως νομιζες το σημειο αποκρυψης ακριβος), θα σε πανε οι ποιο πολοι (αν οχι ολοι) καποια μετρα μακρια τους.
μετα θα αναλαβουν τα τοπικα, και τελευταιος ο καζμας και το φτιαρι.
ολα τα αλλα ειναι θεμα εμπιστοσυνης συνεργατων.
sorry αν ξεχασα καποιου την λυση, αλλα βλεπεις ειναι 76 μυνηματα πριν απο το δικο μου.
οπως τα καταλαβα εγω. νικος.
-
Χειροβομβιδα
το ξερεις το τραγουδι που λεει: ο πονος που με καιει??? σ ευχαριστω πολυ για την κατανοηση σου και το υφος σου. πιστευω οτι εχεις διαβασει τα προηγουμενα μηνυματα μου. οπως εγραψα και πιο πανω εγω δεν ειμαι σε θεση να ξερω παροτι οι ανθρωποι μου εξηγουν τι και πως αλλα θελω να διασταυρωσω εμπειριες. οι διπλες οι βεργες οταν σταυρωνουν κι οταν παραλληλιζονται τι σημαινει??? επισης, μπορει ο ιδιος ανθρωπος να χειριζεται και το μηχανημα και τις βεργες??? κι εκει που παραλληλιζονται οι βεργες γιατι δεν πιανει ο εντοπιστης???
-
Χειροβομβιδα
ο εντοπιστης μπορει να μην εχει τη δυνατοτητα να τα πιασει διοτι μπορει να ειναι βαθια
οταν κεινουν οι βεργες ειναι γιατι εκει ξεκιναει το δαχτυλιδι του στοχου και εκει που ανοιγουν οταν βγαινεις απο το δαχτυλιδι
δαχτυλιδι ειναι ο χωρος που καταλαμβανει η ακτινοβολια που εκπεμπει το αντικειμενο που ειναι θαμενο
πιστευω να ελυσα καποιες αποριες σου