καλησπερα υπαρχει κανεισ φιλος
Μαλλον μας δουλευεις εσυ:36_33_9:
Χειροβομβιδα
να ρωτησω κατι ρε παιδια, για κοιταξτε λιγο αυτοσ ο kanelos πριν ποσο καιρο εγραψε εδω μεσα τελευταια φορα??? γιατι χαθηκε? μη πηγε και τιναχτικε στον αερα με αυτα που του λεγατε. επιδη οταν ρωταει καποιοσ για τετοια θεματα αφοπλισμου ναρκων, χειροβομβιδων κ.τ.λ. και ειδικα ειναι οπωσ αυτοσ κενουριο μελοσ και δεν τον ξερουμε καιρο, η δεν τον εχουμε γνωρισει σε καποια συναντιση, δε μπορουμε να ξερουμε τι κορμι ειναι ο καθε ενασ που καθετε μπροστα απο μια οθονη,και ειδικα νεοσ στο φορουμ, αυτοσ μπορει να ειναι ενα παιδακι, (η στο μυαλο), μη του λετε πληροφοριεσ πωσ να αφοπλισει χειροβομβιδεσ, καλυτερα φοβιστετον περισοτερο παρα να διακινδυνευσει τη ζωη του για πεντε δεκαρεσ.
Χειροβομβιδα
γεια σας παιδια… ουτε εξαφανιστηκα, ουτε μετραω ουτε ανατιναχτηκα... η απουσια μου οφειλεται στο οτι δουλεψα τη δουλεια αλλα δυστυχως για μας δεν καναμε τιποτα... εαν θελετε μπορειτε να μου δωσετε δυο πληροφοριες??? πειτε μου για το compass bk3003 και minelab E-Track??? επισης μηπως μπορειτε να μου πειτε οταν οι 2 βεργες που κραταει ο ραβδοσκοπος σταυρωνουν και οταν προχωραει μισο μετρο μπροστα και γινονται παραλληλες, ειναι θετικα τα σημαδια??? ευχαριστω...
Χειροβομβιδα
γεια σας παιδια… ουτε εξαφανιστηκα, ουτε μετραω ουτε ανατιναχτηκα... η απουσια μου οφειλεται στο οτι δουλεψα τη δουλεια αλλα δυστυχως για μας δεν καναμε τιποτα... εαν θελετε μπορειτε να μου δωσετε δυο πληροφοριες??? πειτε μου για το compass bk3003 και minelab E-Track??? επισης μηπως μπορειτε να μου πειτε οταν οι 2 βεργες που κραταει ο ραβδοσκοπος σταυρωνουν και οταν προχωραει μισο μετρο μπροστα και γινονται παραλληλες, ειναι θετικα τα σημαδια??? ευχαριστω...
φιλε εσυ μας ειπες οτι ειναι σε ενα λαγουμι μεσα σε σακιδια και οτι προκειται να τα ψαρεψετε που σημαινει οτι γνωριζετε το σημειο μηδεν και τωρα ζητας πληροφοριες για αποστατικα και τοπικα και πως δουλευουν οι βεργες , λιγο μπερδεμενα δε μας τα λες ??
Χειροβομβιδα
καλησπερα. δε σας τα λεω μπερδεμενα… αλλαξαν τα δεδομενα μολις πηγαμε εκει.. αλλα περιμεναμε αλλα βρηκαμε. για το φοβο των ιουδαιων κι επειδη δε μπορω να ξερω ποιον εχω διπλα μου, γι αυτο ρωταω αυτα που ρωταω για τις βεργες και το μηχανημα. η απουσια μου οφειλεται στις επαγγελματικες μου υποχρεωσεις... αν μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες χωρις καχυποψια και ειρωνεια...
Χειροβομβιδα
τη αλλες πληροφοριες χρειαζεσαι φιλε μου τα μηχανακια που ανεφερες δεν μπορουν να σε βοηθησουν στην χειροβομβιδα η μονη συμβουλη που μπορω να σου δωσω ειναι να μας πεις σε ποια περιοχη νομο βρισκεται η δουλεια να σε βοηθησει καποιο μελος της σελιδας με περισοτερη εμπειρια απο εσενα να καθαρισεις
Χειροβομβιδα
το ξερεισ το ανεκδοτο με την μικρη αννουλα?? που ειναι η μικρη αννουλα μετα την εκριξη??? απαντηση: ΠΑΝΤΟΥ!! ετσι νωμισαμε και για σ'ενα. Λοιπον, καταρχην να σε καλοσωρισω, νωμισαμε οτι δεν θα μασ ξαναγραψεισ, ευτιχωσ ζεισ και ακομα γραφεισ. τωρα στο θεμα μασ. το κομπασ που λεσ παραπανω ειναι ραβδοσκοπικο, και αυτο απετει χειριστη πολυ εμπιρο για να εχεισ εστω και 70/100 καλα αποτελεσματα, αν ο χειριστησ το ξερει καλα, εκει που εκλεισαν οι βεργεσ θα εισαι πολυ κοντα λογικα, το μινελαμπ ειναι τοπικο, αυτο χτυπισε κατι εκει κοντα που κλεισαν οι βεργεσ?
Χειροβομβιδα
το τοπικο δε μου χτυπησε. πιστευουμε οτι ειναι βαθεια γιατι εχουμε υποχωρηση εδαφους. ποσο βαθος μπορει να δειξει το e-track? μηπως ξερεις? οι βεργες μας δειχνουν απο μακρια κατευθυνση, παμε κοντα, σταυρωνουν και μετα γινονται παραλληλες. ειναι σωστο? ειναι θετικο? γιατι αυτος που χειριζεται το μηχανημα αυτο λεει…
Χειροβομβιδα
Φιλε η μεθοδος ερωτησεων που χρησιμοποιεις θυμιζει λιγο το ποντικακι…βγαινεις μια φορα καθε τοσο τσιμπας λιγο τυρακι και τσουπ...τσουπ...τσουπ..παλι στην τρυπουλα σου..χωρις παρεξηγηση..το e-trac και το minelab αν εχει υποχωρισει πολυ το εδαφος και ειναι πανω απο μετρο δεν θα σου κανουν την δουλεια θα χρειαστει να δουλεψεις παλμικο με τελαρο για περισσοτερο βαθος...γνωμη μου !!
Χειροβομβιδα
καλησπερα αν ημουν ποντικακι θα ειχα τρυπωσει και θα τα ειχα βρει ευχαριστω το φιλο βενζινα για τη καθοδηγηση και ζητω και παλι συγγνωμη να σκεφτειτε οτι ολα αυτα που γραφω τα γπαφω με το ενα χερι γιατι δεντο ξερω το αθλημα του pc αν σασ ταλαιπωρω να μην ξαναγραψω απλα προσπαθω μετα απο πολλα χρονια που ειχα να ασχοληθω με το σπορ ειμαι σαν χαμενος πρωτη φορα ειδα να δουλευουν με δυο βεργες σασ ειπα τα σημαδια αν μπορειτε βοηθηστε με