καλυτερα τορα να μας δωσεις να καταλαβουμε τη να κανουμε για τα προβληματα που εχεις και η ομαδαρα δεν εχει λυσεις ΠΑΡΗ αλλος ενας μεσιας τελικα ειμαστε τυχερι:36_33_3::36_33_3:
-
Βορεια ελλαδα για μετρηθητε
με τετοιο αφεντικο τι θα ηταν τα τσιρακια του?
εγω ειμαι αξιοπρεπης και δεν θελω τα παιδια μου να διαβασουν στις εφημεριδες οτι ο πατερας τους πιαστηκε με βραχιολακια κυριε παρη. ουτε να με συζητα η γειτονια. δεν ειναι αλητης αν χαλιεσαι προβλημα σου. γιαυτο βγαζω παντα αδεια. στο βουνο δεν παω μονο για ψαξιμο. οταν παω για ψαξιμο υπαρχει μαζι ομαδα απο το κρατος. παω και για πεζοπορια ναι θα φυγω μακρια γιατι δεν θελω μπλεξιματα με κανενα αληταριο που δεν το νοιαζει να ξεφτυλιστη στις εφημεριδες. -
@paul:
εγω ειμαι αξιοπρεπης και δεν θελω τα παιδια μου να διαβασουν στις εφημεριδες οτι ο πατερας τους πιαστηκε με βραχιολακια κυριε παρη. ουτε να με συζητα η γειτονια. δεν ειναι αλητης αν χαλιεσαι προβλημα σου. γιαυτο βγαζω παντα αδεια. στο βουνο δεν παω μονο για ψαξιμο. οταν παω για ψαξιμο υπαρχει μαζι ομαδα απο το κρατος. παω και για πεζοπορια ναι θα φυγω μακρια γιατι δεν θελω μπλεξιματα με κανενα αληταριο που δεν το νοιαζει να ξεφτυλιστη στις εφημεριδες.δεν ημαστε τσιρακια προσεχε τι λες εξακολουθεις να προσβαλεις κοσμο!!!
-
@paul:
εγω ειμαι αξιοπρεπης και δεν θελω τα παιδια μου να διαβασουν στις εφημεριδες οτι ο πατερας τους πιαστηκε με βραχιολακια κυριε παρη. ουτε να με συζητα η γειτονια. δεν ειναι αλητης αν χαλιεσαι προβλημα σου. γιαυτο βγαζω παντα αδεια. στο βουνο δεν παω μονο για ψαξιμο. οταν παω για ψαξιμο υπαρχει μαζι ομαδα απο το κρατος. παω και για πεζοπορια ναι θα φυγω μακρια γιατι δεν θελω μπλεξιματα με κανενα αληταριο που δεν το νοιαζει να ξεφτυλιστη στις εφημεριδες.Αυστροουγγαρακη δον Κιχώτη έχεις πρόβλημα!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@paul:
το αφεντικο σας ειναι καμενο χαρτι αποτυχημενος μην παρασυρεστε οσοι εχετρε οικογενειες. αυτη τη ν συμβουλη σας δινω πριν με διαγραψουν γιατι τους χαλανε οι αληθειες. αποτυχημενο αφεντικο και πανιβλακα τσιρακια σαν τον τυρεμπορα.
παρη αντε αγορι μου βαρα το πεναλντι ο ανθρωπος ειναι αδιορθοτος μας προσβαλεςι κι εμεις τον ανεχομαστε αν και δεν ηθελα να σε πεταξουν εξω αν ημουν mod θα ησουν ο πρωτος μου
-
@paul:
το αφεντικο σας ειναι καμενο χαρτι αποτυχημενος μην παρασυρεστε οσοι εχετρε οικογενειες. αυτη τη ν συμβουλη σας δινω πριν με διαγραψουν γιατι τους χαλανε οι αληθειες. αποτυχημενο αφεντικο και πανιβλακα τσιρακια σαν τον τυρεμπορα.
Συνηθως τους ρουφιανους μεχρι τωρα τους εδειχνα με το δαχτυλο εσυ βλεπω οτι το δαχτυλο θα το προτιμουσες στον κωλο και οχι μονοτον δικο σου
Θ κανω ενα ξερω κουραγιο λοιπον αν βρεθουμε γιατι εκτος απο ρουφιανακι εισαι και πουστρακι -
@paul:
εγω ειμαι αξιοπρεπης και δεν θελω τα παιδια μου να διαβασουν στις εφημεριδες οτι ο πατερας τους πιαστηκε με βραχιολακια κυριε παρη. ουτε να με συζητα η γειτονια. δεν ειναι αλητης αν χαλιεσαι προβλημα σου. γιαυτο βγαζω παντα αδεια. στο βουνο δεν παω μονο για ψαξιμο. οταν παω για ψαξιμο υπαρχει μαζι ομαδα απο το κρατος. παω και για πεζοπορια ναι θα φυγω μακρια γιατι δεν θελω μπλεξιματα με κανενα αληταριο που δεν το νοιαζει να ξεφτυλιστη στις εφημεριδες.ισως αυτουςνα τους καρφωσε καποιος ρουφιανος[ρουφιανακος βαρατε τον] οι ρουφιανοι και στην κατοχη καλα περνουσαν ΛΕΩ ΜΗΠΩς????????????????????????????
-
@paul:
περιμενετε και θα δειτε τι θα παθετε και εσεις με τον αρχιρουφιανο τον παρη ετσι νομιζεις τον εχουν αφησει και κρατα σελιδα?
δωστε του να τσεπωση και φραγκα μην κλεισει το μπουρδελο του χαχαχαχαχαχαχα καρα*******Κανε κουμαντο ρε ταραδοινδη πρωτα στο σπιτι σου και μετα στην σελλιδα
-
@paul:
γιαυτο βγαζω παντα αδεια. .
αν ειχες βγάλει εστω και μια άδεια αυτό δε θα το έγραφες, γιατι θα έπρεπε να γνωρίζεις ποια ειναι η διαδικασία για άδεια και τι χρειάζεται για να βγεί .
που σημαινει οτι κανεις δεν εχει την δυνατοτητα να τις βγαζει δεκα δεκα, οπως ισχυρίζεσαι.
οποτε μας δουλευεις. εκτος και αν… η συνεχεια εννοείται.
επισης διακρινω οτι εισαι ανορθόγραφος , οπότε απέχεις ήδη απο τις άδειες..