εμεις που τρεχουμε συνεχεια με αδειες σεβομενοι το συνταγμα και τους νομους ειμαστε ******* και ο καθε τυχαιος ειναι μαγκας? ο νομος ειναι νομος μονο που βγαινεις χωρις αδεια παρανομεις τι λιρες και αρχαια μονο που βγαινεις χωρις αδεια παρανομεις. αμα δεν βριζατε το κρατος και την μοιρα σας και ησασταν νομοτοαγεις ολα καλα. μετα βριζετε αυτους που εκλεψαν το κρατος και μας κατεστρεψαν. και εσεις τα ιδια θελετε να κανεντε.
-
Βορεια ελλαδα για μετρηθητε
@paul:
εμεις που τρεχουμε συνεχεια με αδειες σεβομενοι το συνταγμα και τους νομους ειμαστε ******* και ο καθε τυχαιος ειναι μαγκας? ο νομος ειναι νομος μονο που βγαινεις χωρις αδεια παρανομεις τι λιρες και αρχαια μονο που βγαινεις χωρις αδεια παρανομεις. αμα δεν βριζατε το κρατος και την μοιρα σας και ησασταν νομοτοαγεις ολα καλα. μετα βριζετε αυτους που εκλεψαν το κρατος και μας κατεστρεψαν. και εσεις τα ιδια θελετε να κανεντε.
Δεν πας να κατουρισεις τα μπουτια σου λιγακι νομταγη ΕΛΛΗΝΑΡΑ.
-
η ομαδα μου ρωσε βγαζουμε καθε χρονο μια αδεια εδω και 7 χρονια καθε χρονο. προσοπικα να σαπισετε ολοι στην φυλακη δεν με νοιαζει αν θες καθαρες κουβεντες. ενα χαρτι ειναι και κανεις την δουλεια σου νομιμα αλλα γουσταρετε στην ζουλα και μετα παραπονιεστε. νομιζεις αυτα που γραφετε εδω δεν τα βλεπουν? γιατι δεν σας την πεφτουν ξερεις? γιατι ετσι σας παρακολουθουν καλητερα. εχετε ολοι μια φακελαρα να με το συμπαθιο και οταν πατε εκει που δεν πρεπει θα λετε πως με εποιασαν? ο βοσκςος με καρφωσε? ο καντηλαναφτης με καρφωσε? μονοι σας καρφωνεστε.
-
@paul:
Αν ειναι ετσι τοτε να τα παρατησουμε ολοι και να ψαχνεις μονο εσυ
-
@paul:
Δηλαδή, ασυγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου paul…Δεν έχω το δικαίωμα να πάρω τις βέργες μου, να πάω τη βόλτα μου στο βουνό και να ερευνήσω μια πληροφορία ή να ψάξω για σημάδια? Πρέπει να πάρω άδει για αυτό? Τί άδεια να βγάλω, για ποιά περιοχή? Για μια περιοχή κάποιων χιλιομέτρων που μπορεί να παίζεται η πληροφορία μου, διότι για τους περισσότερους από μας εδώ μέσα, τέτοιες είναι οι πληροφορίες, γενικές και αόριστες...Αν ήταν να βγάζουμε άδεια για να ελέγξουμε κάθε αόριστη πληροφορία χιλιομέτρων, είμασταν χαμένοι με τη γραφειοκρατία του ελληνικού κράτους...
-
@paul:
γενικα και αοριστα βρισκετε μετα με βραχιολακια στα χερια. εγω λεω καλα τα λετε, ψαξτε με τις βεργες σας ενταξει. για πεστε μου αυτοι που εχουν συληφθει που διαβαζουμε μονο τις βεργες ειχαν?
Τι μηχανηματα εχετε δηλωμενα φιλος αν επιτρεπεται και δεν σου κανει κοπος να μου απαντησης?
PS
-
@paul:
η ομαδα μου ρωσε βγαζουμε καθε χρονο μια αδεια εδω και 7 χρονια καθε χρονο. προσοπικα να σαπισετε ολοι στην φυλακη δεν με νοιαζει αν θες καθαρες κουβεντες. ενα χαρτι ειναι και κανεις την δουλεια σου νομιμα αλλα γουσταρετε στην ζουλα και μετα παραπονιεστε. νομιζεις αυτα που γραφετε εδω δεν τα βλεπουν? γιατι δεν σας την πεφτουν ξερεις? γιατι ετσι σας παρακολουθουν καλητερα. εχετε ολοι μια φακελαρα να με το συμπαθιο και οταν πατε εκει που δεν πρεπει θα λετε πως με εποιασαν? ο βοσκςος με καρφωσε? ο καντηλαναφτης με καρφωσε? μονοι σας καρφωνεστε.
Όταν στεγνώσουν τα μπούτια σου και μάθεις να περπατάς…….. θα καταλάβεις? και δεν θα παραμιλάς!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ασχέτως με το πώς ψάχνει ο καθένας, εκείνο που έχω να παρατηρήσω εγώ προς το μέλος paul, είναι ότι για μένα θεωρείται προσβλητικότατος ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται προς όλα τα υπόλοιπα μέλη αυτού του forum όταν γράφει επί λέξει το παραπάνω: <<προσοπικα να σαπισετε ολοι στην φυλακη δεν με νοιαζει αν θες καθαρες κουβεντες. ενα χαρτι ειναι και κανεις την δουλεια σου νομιμα αλλα γουσταρετε στην ζουλα και μετα παραπονιεστε.>> Είσαι νέο μέλος σ' αυτό το Forum κύριε paul έχεις εγγραφή Σεπτέμβριο 2013, έχεις γράψει μόλις 8 μηνύματα και το ένα από αυτά είναι η ευχή προς τα άλλα μέλη να σαπίσουμε στη φυλακή…Τότε αφού για σένα είμαστε όλοι άξιοι φυλακισης, δηλ ούτε λίγο ούτε πολύ ρεμάλια της κοινωνίας, τότε γιατί έκανες εγγραφή σε αυτό το forum? Mήπως για να παρακολουθείς αυτά που γράφουμε και να μαθαίνεις ή να βρίσκεις τις <<σοβαρές>> δουλειές με τις οποίες ασχολείσαι? Δε βλέπω κανένα άλλο λόγο για να συμμετέχεις στο Forum....
Kαι επειδή με θίγουν όλα αυτά προσωπικά σαν άνθρωπο, επειδή δεν δέχομαι αυτά που μας καταλογείς και επειδή δε μ' αρέσει αυτά που ξέρω σχετικά με δουλειές ή σχετικά με τρόπους έρευνας να τα παίρνουν άτομα σαν εσένα και να μας τη λένε και από πάνω, ενημερώνω ότι από σήμερα δεν πρόκειται να ξαναπώ ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά τρόπους ψαξίματος ή δουλειές ή απαντήσεις δημόσια....Όποιος θέλει κάτι να με ρωτήσει, μόνο σε προσωπικά μηνύματα....
Δυστυχώς είχαν δίκιο αυτοί που μου έλεγαν, Πλατανιά λιγότερα, μη βοηθάς ανοιχτά, είναι πολλά τα λαμόγια στον χώρο... -
@paul:
….. προσοπικα να σαπισετε ολοι στην φυλακη δεν με νοιαζει αν θες καθαρες κουβεντες. ενα χαρτι ειναι και κανεις την δουλεια σου νομιμα αλλα γουσταρετε στην ζουλα και μετα παραπονιεστε. νομιζεις αυτα που γραφετε εδω δεν τα βλεπουν? γιατι δεν σας την πεφτουν ξερεις? γιατι ετσι σας παρακολουθουν καλητερα. εχετε ολοι μια φακελαρα να με το
συμπαθιο και οταν πατε εκει που δεν πρεπει θα λετε πως με εποιασαν? ο βοσκςος με καρφωσε? ο καντηλαναφτης με καρφωσε? μονοι σας καρφωνεστε.Βαριες κουβεντες λες παλληκαρι μου
Επισης πολυ με παρεξενεψε αυτο που ειπες οτι μερικοι απο εδω μεσα εχουμε …. μια φακελαρα να , με το συμπαθιο,,,,
Μαλλον τους ειδες , για πες μου , η φωτογραφια μου ειναι καλη ?? …... το επιστημονικο μου μουσακι φαινεται καλα ...... το Καραμανης το γραψανε χωρις Λ ????
Βρε δεν πας εσυ και ολα τα ομοειδοι σαν εσενα στον ακατανομαστο ...Δεν γραφω ευχαριστω , με τσατισες