Mας εκλασε μια μαντρα αρχιδ..α.Αν μας ξερει ολους ας μαθει και με ποιους γνωριζομαστε.Κι ας προσεχει εκει που παει με τις αδειες.
-
Βορεια ελλαδα για μετρηθητε
Εγώ βλέπω ότι αναζωογονηθήκατε όλοι , χχαχαχαχα
Αύριο θα είστε μια χαρά και με τα νεύρα κάλμα .Μπράβο , μπράβο πουλε εεεεε πως σε λένε πουλο , πουλ .
Καλά τα λες πάνω τους μην σου παίρνουν τον αέρα .
Ξέρεις τη λαμόγια είναι αυτοί εδώ , απαπαπαπαπα
Μακριά τους θα σε χαλάσουν .Υ.Γ πες τους κι άλλα , ζήτω η τρέλα …………….
-
@metal:
ασε παναγιωτη μας ξεσηκωσε ο πουλος,πηγα να φαω το p.c απο τα νευρα!!!τωρα που εχω χαλαροσει μονο γελια μου προκαλη ολλο αυτο!παντος τον παραδεχομε καταφερε να μας φτασει την πιεση στα κοκκινα,κ οχι τιποτα αλλο τον μανιακο σκεφτομουν μιας κ διανυει την τριτη ηλικια χαχα….
εγω αντιθετος οσο το διαβαζα ενιωθα και καλητερα .
ενω μπρην ειχα καμιες ζαλαδες , τωρα στανιαρισα .
και μην αναρωτιεσε γιατι !! ως υποτασικος με μια πιεση
την μεγαλη γυρο στα 9,5 με 10 κιαν πεσω 8,5 ζαλιζωμε ,
ενα τετιο θεμα μου κανει καλο . :36_1_29:
μου την φτανει στα ισα της . :36_4_1:χαχαχαχαχαχα
-
Tελικα η ανωνυμια είναι ένα απιστευτο πραγμα , σου δινει τεραστια δυναμη , εισαι 1,57 υψος και με την ανωνυμια γινεσαι 4,50 υψος οσο το στεγαστρο στο μαγαζι μου , εχεις ένα ανδρικο μοριο 5-6 ποντους και ξαφνικα η ανωνυμια στο κανει σαν το μπουρι της σομπας που εχω απέναντι , φοβάσαι να πεις ένα '' ρε μαλ..α '' σε καποιον λιγο γνωστο σου γιατι στις μερες μας είναι ολοι φορτωμένοι και μπορει να σου κατεβασει το μισο προσωπο ενώ η ανωνυμια σε κανει να λες ότι γουστάρεις , να βριζεις οικογενειάρχες χωρις να τους ξερεις , να απειλείς ανθρώπους με φυλακιση , εισαι 67 κιλα ολος κι ολος και η ανωνυμια σε κανει τουμπανο και χτυπας 33 επαναλήψεις στον παγκο με τα 120 κιλα που εχω εξω εδώ διπλα απ τις δεξαμενες , ξερεις όμως κατι μελος paul ο κοσμος είναι τοσος δα , 10 νοματαίοι ειμαστε ολοι κι ολοι και τα λογια που ειπες μας προσεβαλαν ολους εδώ μεσα γιαυτο από σημερα όταν βγαινεις από το σπιτι σου να εχεις το νου σου , όλα τα καστρα επεσαν από μεσα , εισαι σιγουρος για τους φιλους σου η μηπως είναι καποιος ρουφιανακος σαν και εσενα και σε δωσει στεγνα , δωσε μου ένα ονομα από κτελ και βαλε ένα ψευτικο ονομα να σου στειλω ένα τετρακιλο γρασσο skf με γραφιτη απ τον καλο να εισαι προετοιμασμένος για τις δυσκολες μερες που θα'ρθουν , το να βριζεις ανωνυμα ανθρωπους που δεν γνωρίζεις δειχνει ότι εισαι ανθρωπος χαμηλου IQ και μεγαλη κομπλεξαρα και σιγουρα η φουστα κλαρωτη μεχρι το γονατο θα σου παει γαντι γιατι για παντελονι δεν σε κοβω να φορας , εδώ θα μας βρίσκεις κάθε μερα να μας τα χωνεις και να βγαζεις τα αποθειμενα σου…..........νιαουουουουουουου....ρε γατακι.....!!!
-
Διάβασα απόψε όλες τα ποσταρίσματα στο συγκεκριμένο θέμα κάπως καθυστερημένα.Και θα ήθελα να πω την άποψή μου.
Προς τον κύριο Πωλ ή όπως αλοιώς λέγεται.Κύριε Πωλ νομίζω και άποψή μου είναι ότι το φόρουμ αυτό είναι για χομπίστες που ασχολούνται με την έρευνα για θησαυρούς.Όμως στο φόρουμ εάν πρόσεξες υπάρχουν και θέματα που αναφέρονται κυρίως στην ιστορική περίοδο της κατοχής (όχι της σημερινής) και του εμφυλίου πολέμου.Αναπόφευκτα λοιπών υπάρχουν άτομα που γράφτηκαν στο φόρουμ μόνο και μόνο για να αντλήσουν πληροφορίες για την περίοδο αυτή.Φυσικά,υπάρχουν και άνθρωποι που ασχολούνται ενεργά με την έρευνα θησαυρών.Παράνομοι όπως λες αλλά και νόμιμοι.Όμως όπως και να έχει το πράγμα δεν νομίζω πως έχεις εσύ ή κανείς άλλος το δικαίωμα να βρίζεις τον οποιονδήποτε ασχολείται με το χόμπι νόμιμα ή παράνομα.Το τι θα κάνει ο καθένας νομίζω ότι είναι δικιά του και μόνο επιλογή.Ένα συμπέρασμα,μπορώ να βγάλω τουλάχιστον εγώ,από την επίθεση με ύβρεις που έκανες στα μέλη του φόρουμ.Ότι δηλαδή ετοίμαζες την άδεια για να κάνεις κάποια νόμιμη ανασκαφή για ανεύρεση θησαυρού,αλλά στο διάστημα που έκανε η άδεια για να εκδοθεί,κάποιος άλλος πήγε κρυφά και σου τα πήρε.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.Και εάν σου συνέβη κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να ψαχτείς στο περιβάλλων σου,μήπως έχεις διαρροές.
Και προς κύριο αντμίν.Θα ήθελα να πω πως,όταν υπάρχει τέτοιου είδους επίθεση προς τα μέλη του φόρουμ,καλό θα ήταν αυτή η επίθεση να σταματάει εν τη γεννέση της ευθύς εξαρχής.
Ευχαριστώ Γώγος.