ειδατε πως ποναει να σας μιλανε οπως μιλατε?
ειδατε πως πονανδε οι αληθειες?
με κανεναν δεν εχω τιποτε μονο να δειτε ποια ειναι η συμπεριφορα σας στους αλλους.
τυρογαλο βαλε το πουλι σου στην αρμη ρε αχρηστο ειναι
-
Βορεια ελλαδα για μετρηθητε
@paul:
με κανεναν δεν εχω τιποτε μονο να δειτε ποια ειναι η συμπεριφορα σας στους αλλους.
τυρογαλο βαλε το πουλι σου στην αρμη ρε αχρηστο ειναιΑν δεν σου φτανουν 20 ποντοι εχω και την γκλιτσα να σε βολεψει οσο θελεις
-
@paul:
γιαυτο βγαζω παντα αδεια. στο βουνο δεν παω μονο για ψαξιμο. οταν παω για ψαξιμο υπαρχει μαζι ομαδα απο το κρατος.
Επειδη μολις απεκτησα δικο μου μηχανημα και καινουργιο, το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να ειμαι νομιμος!!!
Και αφου ψαχτηκα λιγακι
(εδω στο φορουμ οπου υπαρχουν τα παντα!!!!μαλλον εσυ δεν το εψαξες καθολου)Ότι μας αφορά για το χόμπυ
Νομοθεσίες
http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=9805
http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=11310
http://www.psaxtiria.net/forum/showthread.php?t=6725να το δηλωσω ….και ΑΦΟΥ το δηλωσω και παρω αριθμο πρωτοκολου απο το υπουργειο πολητησμου και εγγραφτω στο μητροο τους.
Τοτε με αυτο τον αριθμο με μια απλη αιτηση στην αρχαιολογια μου βγαζω αδεια ΕΡΕΥΝΑΣ που εχει ισχυει για ενα χρονο και ψαχνω ανετα και αφοβα και το ποιο σημαντηκο ......δεν πληρωνω τιποτα ειναι τζαμπα!!!Στην αρχη ημουν με το μερος σου.....παρολλο που εκφραζεσε λαθος και προσβαλεις ατομα που δεν γνωριζεις!!!!
Αλλα φιλε μου διαβαζοντας τι γραφεις παρακατω συμπερανω δυστηχος πως εισαι ΜΟΥΦΑΣ και ΨΕΥΤΗΣ!!!!Αν ειχες βγαλει ΑΔΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ οπως μας λες πως κανεις θα ηξερες πως κατα την διαρκεια της ερευνας σου εισαι ειτε μονος ειτε με φιλους τους οποιους αναφερεις στην αδεια......ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ γραβατομενος μαζι σου οπως λες
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ???!!!! ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!
Ελεος ρε παλιοψευταρα!!!Σε 5χρονα νομιζεις πως απευθυνεσε???
Οταν αποφασισεις να σκαψεις τοτε βγαζεις αδεια ανασκαφης που εχει ισχυει λιγες μερες και πληρωνεις αρκετα φραγκα και αυτο διοτι εσυ πληρωνεις την συνοδεια που εχεις την κρατικη!!!Αστηνομια , Αρχαιολογια, Εφορια και αλλους διαφορους!!!
Εισαι το λιγοτερο ανανδρος γραφοντας τετοιες παπαριες εδω μεσα τα οποια πραγματικα δεν ξερω που αποσκοπουν!!??
Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.
-
@paul:
τυρογαλο βαλε το πουλι σου στην αρμη ρε αχρηστο ειναιΚΑΛΟΠΑΙΔΟ , με αυτο που εγραψες, υπεγραψες και την οριστικη ΔΙΑΓΡΑΦΗ σου
Τωρα , εσυ πανε βαλε το πουλι σου στην ΑΛΜΗ ( οχι αρμη ) γκεγκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! -
@paul:
προσεχε μονο να λες τι ωρα γυριζεις σπιτι σου και ολα θα πανε καλα θα εισαι ευτηχισμενος που δεν θα ξερεις τι γινεται εκει μεσα.
παρη στα ισια μιλας η δεν μιλας με την ασφαλεια?Το ποδηλατο που εχεις ειναι κοινοχρηστο μωρη σωληνοπχτηρα εμαθα
Δεν το στελνεις κατα δω να μαθει και σε σενα τις ορθοπεταλιες -
ετσι μπραβο
λοιπον γιατι ξεφυγαμε παντα βγαζω αδεια παντα υπαρχει επιτροπη οταν ψαχνουμε. οταν ανιχνευουμε και βρουμε αλλους φευγουμε γιατι ειναι προβλημα να μας ελεξουν και να βρουν τυχαιους εκει. αντε πες οτι δεν εχεις σχεση. ειστε παρανομοι οσοι ειστε τουλαχιστον να εχετε τα καλαμπαλικια αν σαςε πιασουν να πειτε επεξα και εχασα και οχι να κλετε σαν γυναικουλες βριζοντας το κρατος. εσεις παρανομισατε και πληρονετε. -
@paul:
ετσι μπραβο
λοιπον γιατι ξεφυγαμε παντα βγαζω αδεια παντα υπαρχει επιτροπη οταν ψαχνουμε. οταν ανιχνευουμε και βρουμε αλλους φευγουμε γιατι ειναι προβλημα να μας ελεξουν και να βρουν τυχαιους εκει. αντε πες οτι δεν εχεις σχεση. ειστε παρανομοι οσοι ειστε τουλαχιστον να εχετε τα καλαμπαλικια αν σαςε πιασουν να πειτε επεξα και εχασα και οχι να κλετε σαν γυναικουλες βριζοντας το κρατος. εσεις παρανομισατε και πληρονετε.φιλαρακι μας ζαλισες τ******* αντε ξεκουβαλα απο δω μεσα γουσταρουμε να ημαστε παρανομοι γουσταρουμε να ζουμε στον κυνδινο γουσταρουμε να τρεχουμε μεσα στα βουνα για να κρυφτουμε εσυ τι ζορι τραβας αντε σαν πολλα μας τα ειπες γατακι ε γατακι!!!!!!
-
@paul:
παντα βγαζω αδεια παντα υπαρχει επιτροπη οταν ψαχνουμε. οταν ανιχνευουμε
ρε ακυρε!!διαβαζεις καθολου το θεμα η μονο γραφεις??
σου απαντησα ποιο πρην το διαβασες??
Αυτα που λες δεν υπαρχουν!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ επιτροπη οταν ψαχνουμε!!!
Μηπως σε εχουν πιασει κοροηδο ??Σε βρηκαν χαζο χαζο και σε δουλευουν καπιοι που το παιζουν κρατηκοι φορεις??
Και αμα βρεις τιποτα στην ερευνα που κανεις με αυτους …..εσυ ο ιδιος θα σκαψεις την τρυπα οπου θα σε χωσουν μεσα και χαμπαρι δεν θα παρεις!!!Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.
-
@paul:
τυρογαλο ποσο βλακας εισαι ρε εχεις φετα τρικαλων να ερθω να παρω να σε γνωρισω απο κοντα. πρεπει να εισαι μεγαλο σοου.
αυτο ευκολο ειναι!!!
ανταλαξτε τηλεφωνα να βρεθειτε και …....να τα πειτε!!!!
Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα......στα ισια στο λεω....προσφατα γνωρισα τον τυρεμπορα και........ειναι ενας ανημπορος γερακος!!!
Ισα που περπαταει και μετα δυσκολιας καταλαβαινεις αυτα που λεει διοτι δεν εχει δοντια!!!
Αντε ιδου η ροδος!!!βρεθειτε να τα πειτε τετ α τετ!!! τι φοβασε???οχι μονο πισω απο ενα πι σι....αντε να δουμε ποσο αντρας εισαι!!!
θα σου δωσει και.......την φετα που επιθυμεις!!!!Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.