@paul:
σας γραφω ολους στ***** μου** τετοιοι που ειστε
@paul:
σιγα ρε απο κοντα αλλα μου ελεγες οτι δεν εχεις πια επιθυμια και δεν σου σηκωνεται
@paul:
προσεχε μονο να λες τι ωρα γυριζεις σπιτι σου και ολα θα πανε καλα θα εισαι ευτηχισμενος που δεν θα ξερεις τι γινεται εκει μεσα.
παρη στα ισια μιλας η δεν μιλας με την ασφαλεια?
@paul:
ετσι μπραβω ερχεστε στα λογια μου. προσαρμοζεστε κατα βαθος.
τυρογαλο ποσο βλακας εισαι ρε εχεις φετα τρικαλων να ερθω να παρω να σε γνωρισω απο κοντα. πρεπει να εισαι μεγαλο σοου.
@ilias0609:
φιλαρακι μας ζαλισες τ******* αντε ξεκουβαλα απο δω μεσα γουσταρουμε να ημαστε παρανομοι γουσταρουμε να ζουμε στον κυνδινο γουσταρουμε να τρεχουμε μεσα στα βουνα για να κρυφτουμε εσυ τι ζορι τραβας αντε σαν πολλα μας τα ειπες γατακι ε γατακι!!!!!!
@paul:
ελα παρη σβησε με απο το αντρο της παρανομιας και καλα ξεμπλεγματα. εγω μια φορα την καταγκελια μου στην ασφαλεια την εκανα με το ονομα της σελιδας και τι γινεται εδω περα. αρτεμης ματσας
@paul:
ειδατε πως ποναει να σας μιλανε οπως μιλατε?
ειδατε πως πονανδε οι αληθειες?
με κανεναν δεν εχω τιποτε μονο να δειτε ποια ειναι η συμπεριφορα σας στους αλλους.
τυρογαλο βαλε το πουλι σου στην αρμη ρε αχρηστο ειναι
Παρακολουθω τοση ωρα που το πατε …..............κανονιστε γιατι θα φερω πολυ καλη επαγγελματικη σφουγγαριστα που τα κανει ολα αορατα...........
και δεν κανει κακο να ειστε πιο κοσμιοι…..........
Να μην βαλω ολα τα μηνυματα σε παραθεση και γεμισει ο τοποs και μετα θελει πολυ καθαρισμα..............