Ήταν ένα ζευγάρι που ήταν παντρεμένο επί 20 χρόνια. Κάθε φορά που έκαναν έρωτα, ο σύζυγος πάντα επέμενε να κλείνουν τα φώτα. Μετά από 20 χρόνια γάμου, η γυναίκα αισθανόταν ότι αυτό ήταν γελοίο! Καθώς έπρεπε να βρει έναν τρόπο να του ξεκόψει αυτή τη συνήθεια, ένα βράδυ, και κατά τη διάρκεια μιας ξέφρενης συνεύρεσης, άναψε τα φώτα. Κοίταξε προς τα κάτω…. και είδε ότι ο άντρας της κρατούσε μία συσκευή ηδονής... ένα δονητή!!!
Εκείνη τη στιγμή τρελάθηκε.
"Βρε ανίκανε, άχρηστε", του φώναξε, "πώς μπορούσες να μου λες ψέματα τόσα χρόνια; Έχεις να δώσεις πολλές εξήγήσεις!"
Ο σύζυγος την κοίταξε στα μάτια και με ψυχραιμία απάντησε:
"Εγώ να σου εξηγήσω για το δονητή.... Εσύ θα μου εξηγήσεις για τα παιδιά;"
-
ΠΩ ΠΩ ΜΠΕΡΔΕΜΑ
-
ΠΩ ΠΩ ΜΠΕΡΔΕΜΑ
μπενει ενας χοντρος σε ινστιτουτο αδινατησματος .
θελω λεει στον υπαληλο προγραμα αδινατησματος , τη εχετε ??
μαλιστα κηριε εχουμε 1 ωρας 500 ευρω – 2 ωρων 1000 ευρω
και για 5 ωρες 1500 ευρω .
θα παρω της μιας ωρας για τωρα ,λεει πληρωνει και μπενει σε ενα δωματιο.
παρουσιαζετε μια ξανθια δυπατη και του λεει .τρεχεις τρεχω κηνιγας κιαν με πιασεις με γ...μας
κιαν κτιπησει καμπανακι σταματας .ετρεχε , ετρεχε γυρα το δωματιο ο χοντρος αλα δεν , ουτε που πλησιασε , κτιπαει το καμπανακι .
την αλη μερα ξαναπαει , θελω προγραμα 2 ωρων λεει στο υπαληλο
πληρωνει και μπενει στο δωματιο .
τωρα λεει στης 2 ωρες θα την προλαβω.μπενει η ξανθια και του λεει , τρεχεις τρεχω κηνιγας κιαν με
πιασεις με γ...μας κιαν κτιπησει καμπανακι σταματας.ετρεχε ο χοντρος τοση ωρα και πανω που την φτανει
κτιπαει καμπανακι.αυριο λεει θα τα καταφερω .
παει την αλη μερα και δηλωνει 5 ωρες πληρωνει και
παει στο δωματιο τα φωτα χαμηλωνουν και ακουει
πησωτου τη φωνη του νεγρου να του λεει.τρεχεις τρεχω κηνηγω κιαν σε πιασω σε γ..μω καμπανακια
και βλακιες δεν εχει.