Σήμερα το πρωί έπινα καφέ με φίλο μου,έμαθα για μια δουλειά εδώ στα περίχωρα της της πόλης,συναντήθηκαν εκεί δυο ομάδες,νωρίς το βράδυ,η πρώτη με πολλά άτομα,πλήρης οργάνωση,γυναίκες, σκύλους,σκοπιές,κ.τ.λ.π,είχαν αρχίσει το Έργο. Είχαν φτάσει στα μισά, όταν έφτασε η δεύτερη ομάδα με τρία άτομα,οι εργάτες της πρώτης ομάδας στη θέα της δεύτερης πέταξαν εργαλεία στη γούβα και χάθηκαν,να μην τα πολυλογώ,συνέχισε το έργο η δεύτερη,δεν γνωρίζω αν βρήκαν τίποτα,όμως λάφυρα πήραν,τα εργαλεία που άφησαν οι πρώτοι! Υ.γ πήγα και είδα το σημείο σήμερα,δυο γούβες μικρές είδα μόνο,Πιστεύω πως κάποιοι από εδώ μέσα γνωρίζουν περισσότερα!
-
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ…......
Τωρα πληρης οργανωση και πεταξαν εργαλεια για τρια ατομα και συνεχισαν οι αλλοι και μονο 2 μικρες τρυπες…ε λιγο τραβηγμενη ιστορια μου φαινεται.
Τι σοι οργανωση ηταν αυτη και ποσο μακρια ηταν οι σκοπιες που δεν πηραν χαμπαρι τρια ατομα?Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
. Είχαν φτάσει στα μισά, όταν έφτασε η δεύτερη ομάδα με τρία άτομα,οι εργάτες της πρώτης ομάδας στη θέα της δεύτερης πέταξαν εργαλεία στη γούβα και χάθηκαν,να μην τα πολυλογώ,συνέχισε το έργο η δεύτερη,δεν γνωρίζω αν βρήκαν τίποτα,όμως λάφυρα πήραν,τα εργαλεία που άφησαν οι πρώτοι! ,
παντος κατι κερδισαν οι δευτεροι…...οι αλλοι μιναν με την οργανοση.....
-
Σήμερα το πρωί έπινα καφέ με φίλο μου,έμαθα για μια δουλειά εδώ στα περίχωρα της της πόλης,συναντήθηκαν εκεί δυο ομάδες,νωρίς το βράδυ,η πρώτη με πολλά άτομα,πλήρης οργάνωση,γυναίκες, σκύλους,σκοπιές,κ.τ.λ.π,είχαν αρχίσει το Έργο. Είχαν φτάσει στα μισά, όταν έφτασε η δεύτερη ομάδα με τρία άτομα,οι εργάτες της πρώτης ομάδας στη θέα της δεύτερης πέταξαν εργαλεία στη γούβα και χάθηκαν,να μην τα πολυλογώ,συνέχισε το έργο η δεύτερη,δεν γνωρίζω αν βρήκαν τίποτα,όμως λάφυρα πήραν,τα εργαλεία που άφησαν οι πρώτοι! Υ.γ πήγα και είδα το σημείο σήμερα,δυο γούβες μικρές είδα μόνο,Πιστεύω πως κάποιοι από εδώ μέσα γνωρίζουν περισσότερα!
διαβασε τι εγραψες και αν το ειχε γραψει αλλος τι θα του απαντουσες???
-
Μαλλων τους προδωσε καποιος απο την ομαδα Γιαννη αλλιως δεν εξηγειται
-
Τωρα πληρης οργανωση και πεταξαν εργαλεια για τρια ατομα και συνεχισαν οι αλλοι και μονο 2 μικρες τρυπες…ε λιγο τραβηγμενη ιστορια μου φαινεται.
Τι σοι οργανωση ηταν αυτη και ποσο μακρια ηταν οι σκοπιες που δεν πηραν χαμπαρι τρια ατομα?Ήταν οργάνωση της συμφοράς, η κυρία που έκανε βόλτα το σκυλάκι δεν πήρε χαμπάρι τον σεκιουριτά (ο οποίος μάλλον ήταν μιλημένος για την δουλειά). όταν τον είδε ήταν αργά (δικαιολογήθηκε ότι έψαχνε το χαμένο αδέσποτο ) :36_1_30:!!!!
Τώρα παίζει και τα 3 άτομα να έκαναν για 6 - 8 άτομα (ξέρετε δίφυλλα) για αυτό παράτησαν και τα φτυάρια εκεί.
Μάλλον το σκηνικό είχε ως εξής: την δουλειά την ήξεραν και άλλοι που δεν είχαν μηχανάκια, μόλις η πρώτη ομάδα που από ότι κατάλαβα είχε μηχανάκια ξεκίνησε να σκάβει, έσκασαν μύτη τα ντερέκια και πήραν τα λιλιά!!!!άμα ξημερώσει με το καλό σίγουρα θα μάθουμε φίλε,
καλά στην γειτονιά σου η δουλειά από εμένα στην βόχα περιμένεις να τα μάθεις :15_5_18: :15_5_18: :15_5_18:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Καλησπερα Γιαννη χαιρομαι που σε ξαναβλεπω να γραφεις , αν κρινω απο τον λακο 60 ποντους φαινεται να μην κανανε δουλεια και τζαμπα τοση φασαρια .
εκεί είναι τα αρπαγμένα τα λιρόνια!!!! ποιο βαθιά τα έχει μαζέψει ο Βαγγέλας !
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.