μπαρμπα εψαχνες νυχτερινη καλη λυψη. παρε κατι που ειναι 10 φορες καλυτερο και τσαμπα για αυτα που κανει.
https://www.youtube.com/watch?v=muQcKAb4EPI
Youtube Video
Για τον μπαρμπα μας.
μπαρμπα εψαχνες νυχτερινη καλη λυψη. παρε κατι που ειναι 10 φορες καλυτερο και τσαμπα για αυτα που κανει.
Youtube Video
Για τον μπαρμπα μας.
Youtube Video
ΜΑΝΟ εισαι μεγαλη γατα…........τοσο καιρο εψαχνα κατι τετοιο για το βραδυ αλλα ολα ξεκινανε απο 800 ευρω και πανω!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!!
Για τον μπαρμπα μας.
ΜΑΝΟ εισαι μεγαλη γατα…........τοσο καιρο εψαχνα κατι τετοιο για το βραδυ αλλα ολα ξεκινανε απο 800 ευρω και πανω!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!!
τις εχω δει τις π@παριες κατι οθονες 2,5 ιντσες. και αντε δες..
και το κυριοτερο δεν θελει μπαταριες! (δεν ξερω αν ξερεις πως τις τελειωνει τις μπατατιες…. και θελει ακρυβες μονο.)
σε αυτο φορτιζεις το κινιτο και τελος.!
Για τον μπαρμπα μας.
θα κατεβασει ενα προγραμμα και θα τα κανει ολα 3d
Το Google Cardboard app δεν λειτουργεί για εξωτερικές κάμερες και γενικότερα δεν υπάρχει εφαρμογή για να μετατρέψει live εικόνα σε 3D (πόσο μάλλον για την Thermal XR που λειτουργεί ΜΟΝΟ με την δική της εφαρμογή)!
Είχα φτιάξει για φίλο παλιότερα την ίδια πατέντα (όχι με θερμική αλλά απλή κάμερα για night vision) και κολλήσαμε σε αυτό το ζήτημα..
Η μόνη λύση ήταν να ψαλιδίσουμε το μεσαίο πλαστικό και να αφαιρέσουμε τους φακούς..
Και πάλι βέβαια για τα λεφτά που κόστισε, χαλάλι (συνολικό κόστος 42€ με κάμερα, μετατροπέα analog-digital, γυαλιά και μπαταρία)!
Εαν πάλι έχεις βρεί εφαρμογή που να μετατρέπει live εικόνα σε 3D και μου έχει διαφύγει, βάλε το link!
Για τον μπαρμπα μας.
Το Google Cardboard app δεν λειτουργεί για εξωτερικές κάμερες και γενικότερα δεν υπάρχει εφαρμογή για να μετατρέψει live εικόνα σε 3D (πόσο μάλλον για την Thermal XR που λειτουργεί ΜΟΝΟ με την δική της εφαρμογή)!
Είχα φτιάξει για φίλο παλιότερα την ίδια πατέντα (όχι με θερμική αλλά απλή κάμερα για night vision) και κολλήσαμε σε αυτό το ζήτημα..
Η μόνη λύση ήταν να ψαλιδίσουμε το μεσαίο πλαστικό και να αφαιρέσουμε τους φακούς..
Και πάλι βέβαια για τα λεφτά που κόστισε, χαλάλι (συνολικό κόστος 42€ με κάμερα, μετατροπέα analog-digital, γυαλιά και μπαταρία)!Εαν πάλι έχεις βρεί εφαρμογή που να μετατρέπει live εικόνα σε 3D και μου έχει διαφύγει, βάλε το link!
θα σου δειξω την λυση το απογευμα….
Για τον μπαρμπα μας.
Δώσε καμία λύση ρε συνάδελφε μπας και ξεστραβωθούμε.. Εγώ έφαγα όλο το Ίντερνετ και άκρη δεν βρήκα.. Η μόνη λύση που δούλευε μερικώς ήταν να έχεις 2 κάμερες (μια δεξιά και μια αριστερά) και έπρεπε να γράψω εγώ την εφαρμογή για να εμφανίζει εικόνα απο 2 κάμερες ταυτόχρονα..
Αλλά με μια κάμερα (ειδικά για την Thermal XR) όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα.. Και το πρόβλημα είναι στο οτι θέλει την δική της εφαρμογή για να δουλέψει, αλλιώς πάπαλα..
Για τον μπαρμπα μας.
δεν θυμομουνα πως το λενε. παρε το κατευθιαν απο το εβαυ.
http://www.ebay.com/itm/52-Wide-Scre…wAAOSw34FVHO~5
ενα φιλαρακι παει βολτα το τετρακοπτερο με αυτο. εκει να δειτε παιδια εργαλιο.καθετε σπιτι και οδηγει realtime.
αλλιως κανεις αυτο με ενα ματι.
Youtube Video
Για τον μπαρμπα μας.
Δημήτρη τα LED είναι τα κλασσικά των 5 χιλιοστών;
εχω τον 5χιλ. εχω βαλει σε εναν φακο φ70 περιπου 10 λed το καθε ενα ειχε δικο του κατοπρο (ειχε 10 λεντ κανονικα και τα αλλαξα) εμβελια 7-8 μετρα καλα. και εβαλα ενα τετοιο λεντ (5μμ) σε εναν φακο (με λεντ 5w) που ειχε και ζοομ . αποτελεσμα παλι 7-8 μετρα
αρα κατι παιζει με τους μεγενθυτηκους φακους.
το καλυτερο για αυτην την δουλεια ειναι για μενα οι φακοι ir με λεντ 5w η 7w. (5w ir flashlight)
αυτα φορανε και τα κυαλια. και ειναι και τα λεισερ.
ο μπαρμπας το θελει για αλλη δουλεια. γιαυτο του ειπα και αυτο με τις υπερυθρες. γιατι βλεπει και πισω απο τα κλαδια. και πολυ μακρυα.
Για τον μπαρμπα μας.
εχω τον 5χιλ. εχω βαλει σε εναν φακο φ70 περιπου 10 λed το καθε ενα ειχε δικο του κατοπρο (ειχε 10 λεντ κανονικα και τα αλλαξα) εμβελια 7-8 μετρα καλα. και εβαλα ενα τετοιο λεντ (5μμ) σε εναν φακο (με λεντ 5w) που ειχε και ζοομ . αποτελεσμα παλι 7-8 μετρα
αρα κατι παιζει με τους μεγενθυτηκους φακους.
το καλυτερο για αυτην την δουλεια ειναι για μενα οι φακοι ir με λεντ 5w η 7w. (5w ir flashlight)
αυτα φορανε και τα κυαλια. και ειναι και τα λεισερ.ο μπαρμπας το θελει για αλλη δουλεια. γιαυτο του ειπα και αυτο με τις υπερυθρες. γιατι βλεπει και πισω απο τα κλαδια. και πολυ μακρυα.
ανηψουδ οχι οι υπερυθρες αλλα ουτε οι θερμικες βλεπουν πισω απο εμποδια εκτος και αν ειναι εκτεθιμενο καποιο μερος του σωματος
η θερμικη βασιζεται στην διαφορα της θερμοτητος ενω οι υπερυθρες δεν αντανακλουν το φως οπως συμβαινει με τις night vision