μη βαλετε μεγαλη ποσοτητα μονο,,γιατι το μαλακωνει υπερβολικα…μου
χε ξεφυγει καποια φορα σε μια σουβλα με προβειο κ ηταν σαν να τρωγες
συκωτι μοσχαρισιο...αν και το προβειο θελει να παιδευεσαι λιγο,,εκει ειναι η
νοστιμια!!
-
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
πριν 10 χρόνια Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 1,124 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
μη βαλετε μεγαλη ποσοτητα μονο,,γιατι το μαλακωνει υπερβολικα…μου
χε ξεφυγει καποια φορα σε μια σουβλα με προβειο κ ηταν σαν να τρωγες
συκωτι μοσχαρισιο...αν και το προβειο θελει να παιδευεσαι λιγο,,εκει ειναι η
νοστιμια!!ετσι ειναι γιαννη ενας φιλος του πατερα μου ελεγε ,αν δεν λουρονει η προβατινα δεν λεει.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 136 | Δημοσιεύσεις: 3,139 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
οταν με το καλο μαζωχτουμε παλι στον αγιο κων/νο θα βαλω καμοια δεκαρια σουβλες τετρακιλες
αμα εχετε ξαναφαει θα μου πειτεπριν 10 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
@007:
ετσι ειναι γιαννη ενας φιλος του πατερα μου ελεγε ,αν δεν λουρονει η προβατινα δεν λεει.
ναι Γιωργη!!!κατι σαρακατσανους φιλους που χω,,που τρωνε μερα παρα μερα προβειο,,δε βαζουν ουτε
αλατοπιπερο,,ουτε λεμονια ουτε συνοδευτικα…τα εξτρα αλλοιωνουν τη γευση λενε...γαμωτο βραδιατια,,
νυστευουμε κιολας.......πριν 10 χρόνια Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 1,124 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
@agrypnos:
μπυρα …..
Σωστος ο Νικολας !!!!!!!!!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 175 | Δημοσιεύσεις: 4,127 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
Φιλτατοι μου το σουβλακι ειναι κατι τοσο απλο και πεντανοστιμο αλλα δυστηχως το 99,99% ειναι παντελος ασχετοι στην παρασκευη του!
Και δεν ειναι τα μπαχαρικα το κυριως ζητουμενο!
Ουτε γυρο ξερουν να κανουν στην Ελλαδα ουτε σουβλακια!gold εχεις φαει?
πριν 10 χρόνια Φήμη: 106 | Δημοσιεύσεις: 2,261 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
Εγω για κοκους καφε πρασινους ακαβουρδιστους ξερω αλλα δεν το δοκιμασα
πριν 10 χρόνια Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 599 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
Τυρεμπορα βαλε ενα κοματι απο βραδυς στο γαλα και στα κρεμυδια,την αλλη μερα αλειψτο με λιγο λαδι,καντω ψητο η σχαρα,στο τελος στο πιατο λιγο αλατι και στιψε νερατζι,θα με θυμηθεις.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 53 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
Τυρεμπορα βαλε ενα κοματι απο βραδυς στο γαλα και στα κρεμυδια,την αλλη μερα αλειψτο με λιγο λαδι,καντω ψητο η σχαρα,στο τελος στο πιατο λιγο αλατι και στιψε νερατζι,θα με θυμηθεις.
θα το κανω φιλαρακι
πριν 10 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝπριν 10 χρόνια Φήμη: 159 | Δημοσιεύσεις: 5,562 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
Σωστος ο Νικολας !!!!!!!!!!!
θα το φτιαξω εγω …θα το φαμε στο αγριο στον βολο οταν γινει και ασε τον μπαρμπα να βαλει και παπαγια :36_1_20::36_1_20::36_1_20:
Let The Games Begin"
πριν 10 χρόνια Φήμη: 44 | Δημοσιεύσεις: 2,196 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
μπορει να βαζη ποτασα στο αργυροπουλι λαρισα πριν καιρο πιασαν ενα ψηστη που εβαζε σε παιδια παλιοπροβατινας και γινονταν πιο μαλακα και απο ψαρι η ταβερνα απο μεσημερι που ανοιγε μεχρι που εκλεινε γινοτανε λαικο προσκυνημα
Αυτο που βαζαν ειναι βορικο οξυ,εχει ακουστει και σε εμας.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 64 | Δημοσιεύσεις: 996 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
Αυτο που βαζαν ειναι βορικο οξυ,εχει ακουστει και σε εμας.
γιωργο και το βορικο μαλακωνει αλλα αυτον τον επιασαν με μεγαλη ποσοτητα ποτασα στην αποθηκη
πριν 10 χρόνια Φήμη: 173 | Δημοσιεύσεις: 1,792 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
Εαν τοκρεας και οψηστης ειναι καλος ,δεν θελουν πολλα πραγματα.το καθε κομματι κρεατος θελει τη σωστη χρηση.αλλο για βραστο αλλο για ψησιμο.
χρησιμοποιηστε απλα πραγματα,καντε μαριναδες απο λαδι ,κρεμμυδακι,γλυκια παπρικα και αφηστε να συτεψει.θελουμε να εχουμε τη γευση κρεατος {νομιζω}
για το ψησιμο διαλεξτε κρεατα που ειναι παχια{λιπαρα}οταν το κρεας εχει ενδομυικο λιπος και τιποτα να μην του βαλεις θα βγει μαλακο
επισης δοκιμαστε να μαριναρετε με ακτινιδιο.στο εμποριο κυκλοφορει πρωτεινη κρεατος σε υγρη μορφη για μαλακωμα του κρεατος,το χρησιμοποιουν πολλες επεξεργασιες.δεν το προτινω αλλα πολλοι αναρωτιουνται γιατι πολλες φορες στις ψησταριες τα κρεατα ειναι μαλακα.
επισης για το ξυδι που λετε εχει δυο λειτουργιες στο κρεας,η μια ειναι να σπασει τις ινες και η αλλη νακαλυψει τις βαριες μυρωδιες αυτουπριν 10 χρόνια Φήμη: 64 | Δημοσιεύσεις: 996 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
γιωργο και το βορικο μαλακωνει αλλα αυτον τον επιασαν με μεγαλη ποσοτητα ποτασα στην αποθηκη
η ποτασα οταν διαλυετε αναπτυσει μεγαλη θερμοτητα ,ετσι το κρεας θα αλιονωταν,,,
μηπως ειχε προβλημα στις αποχετευσεις??το θεωρω πολυ αντιεπαγγελματικο και επικυνδινοπριν 10 χρόνια Φήμη: 64 | Δημοσιεύσεις: 996 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
καλημερα
ακτινιδιο βαζει κ κρεμυδι στανταρ
οσο αφορα την μαριναδα οσο περισοτερα μπαχαρικα-μυρωδικα βαζεις τοσο βαραινει κ χανει την γευση το κρεας(2-3 μερες ειναι το ιδανικοτερο)
βεβαια η γευση του καθενος ειναι προσωπικο θεμα …............
κ μια φιλικη συβουλη μην βαζετε σοδα δεν χρειαζεταικαλα ψησιματα
πριν 10 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 38 -
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
καλημερα
ακτινιδιο βαζει κ κρεμυδι στανταρ
οσο αφορα την μαριναδα οσο περισοτερα μπαχαρικα-μυρωδικα βαζεις τοσο βαραινει κ χανει την γευση το κρεας(2-3 μερες ειναι το ιδανικοτερο)
βεβαια η γευση του καθενος ειναι προσωπικο θεμα …............
κ μια φιλικη συβουλη μην βαζετε σοδα δεν χρειαζεταικαλα ψησιματα
η σοδα ειναι για το φουσκωμα χαχαχα,,,φαε φαγητο με σοδα και μετα θα εχεις ενα φουσκωμα αστα να πανε
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
Και η καταψυξη το σπαει
η καταψυξη το σπαεισωστα,αλλα η καταψυξη σπαει τις υνες απο το κρεας και αφου το κρεας αποψυχτει χανει εναμεροςτων πρωτεινων του και τρωμε ενα κρεας με λιγοτερα θρεπτικα στοιχεια
Το πιο Τέλειο Σουβλάκι
η ποτασα οταν διαλυετε αναπτυσει μεγαλη θερμοτητα ,ετσι το κρεας θα αλιονωταν,,,
μηπως ειχε προβλημα στις αποχετευσεις??το θεωρω πολυ αντιεπαγγελματικο και επικυνδινοαρε χασαπη παλια μου τεχνη κοσκινο ποιος να σου τη βγει πανω στο κρεας θα του παρεις το κεφαλι και οσο σκεφτομαι τους μπαλταδες και τα τσιγκελια σου μπρρρρρρρρρ
πριν 10 χρόνια Φήμη: 173 | Δημοσιεύσεις: 1,792