παιδια εσεις οι παλεοι ,καμια ευκολη συνταγουλα για να κανω παστο κρεας για κανεναν μεζε με κρασακι..
-
Παστο κρεας
Μπορεις να το κανεις και σε ψησταρια απλα ειναι λιγο πιο ζορι.μαριναρεις το κρεας οπως γουσταρεις.εμεις το καναμε μονο με αλατοπιπερο και ριγανη.τοποθετεις σε ταψακι πανω σε σκαρα και κλεινεις με ενα μεγαλυτερο σκευος αλλα να υπαρχει κενο ωστε να περναει η καπνα μεσα.στερεωνεις ψηλα απο τα καρβουνα για να εχει χαμηλη θερμοκρασια και απο πανω απο τα καρβουνα ριχνεις κλαρακια οξιας για να καπνισουν.εχε μπολικα διπλα Σου γιατι καιγονται.οσο πιο πολλα βαλεις τοσο πιο εντονη η μυρωδια του καπνου.ξεχασε το εκει τωρα δεν θυμαμαι ποση ωρα αλλα μπολικη σιγουρα.
Το σχεδιαγραμμα σε λιγο.
Καποτε στο αρνι το πασχα βαλαμε οξια στην θρακα.πολυ καλο αλλα βαρυ!! -
Παστο κρεας
ποση ωρα θελει? και το μαριναρισμα απο τι ηταν?
manosgr
Επειδη εχω δει πιανει το χερι σου κανε κατι τετοιο υπαρχουν και ετοιμα.Και μπορεις να βρεις και καταληλο πριονιδη απο εξω εδω δεν ξερω αν εχει το κιλο βγενει στα 3 ευρω αγορα.
Ριχνεις τα λουκανικα μεσα περνεις το τσιπουρο και αντε γεια μας.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Παστο κρεας
manosgr
Επειδη εχω δει πιανει το χερι σου κανε κατι τετοιο υπαρχουν και ετοιμα.Και μπορεις να βρεις και καταληλο πριονιδη απο εξω εδω δεν ξερω αν εχει το κιλο βγενει στα 3 ευρω αγορα.
Ριχνεις τα λουκανικα μεσα περνεις το τσιπουρο και αντε γεια μας.
μπορει να κανω καμια αμερικανια με πυρημαχο τουβλο. διπλα απο τον φουρνο το καλοκαιρι στο χωριο.
τωρα τι κανουμε που ειναι χειμονας, με παστο. θα παω στον τυρεμπορα να παρω λιγο αγριο και θελω να το παστοσω.