παιδια στις παρακατω φωτο φυγανε σε πυθαρι. θελω να κανετε ενα τεστ οι ραβδοσκοποι μια εξασκιση και οποιος θελει να μην πει το πορισμα του δημοσια να μου στειλει πμ και θα του πω που ηταν.ειναι ευκαιρια για οσους θελουν να τεσταρουν τις δυνατοτητες τους.και επεισεις θελω να ξερω αν υπαρχει τιποτα αλλο. οποτε στην πρωτη φωτο ειναι το τεστ και στην δευτερη που ειναι ποιο ανοιχτη να την δουμε αν εχει τιποτα αλλο. οποιος πεσει μεσα στο τεστ και θελει θα το πω δημοσια.
-
ΤΕΣΤ για ραβδοσκοπους και ερωτηση.
φιλος στην φωτο εχουν φυγει από 2 μεριες λεφτα @manosgr:
παιδια στις παρακατω φωτο φυγανε σε πυθαρι. θελω να κανετε ενα τεστ οι ραβδοσκοποι μια εξασκιση και οποιος θελει να μην πει το πορισμα του δημοσια να μου στειλει πμ και θα του πω που ηταν.ειναι ευκαιρια για οσους θελουν να τεσταρουν τις δυνατοτητες τους.και επεισεις θελω να ξερω αν υπαρχει τιποτα αλλο. οποτε στην πρωτη φωτο ειναι το τεστ και στην δευτερη που ειναι ποιο ανοιχτη να την δουμε αν εχει τιποτα αλλο. οποιος πεσει μεσα στο τεστ και θελει θα το πω δημοσια.
-
αυτο δεν τεςτ. ΑΥΤΟ ειναι αληθηνο.
βολεκ δεν ξερω εκει επανω τι γινετε. ειναι ενας βραχος τεραστιος σαν καποιος να τον πεταξε εκει. η γνωμη μου ειναι οτι συγουρα αν θελω να κρυψω κατι θα παω εκει. δεν ξερω αν εχει κατι εκει. δεν το εψαξα ποτε αλλα ειμαι αισιοδοξος.
οσο για τα παρμενα αν θες σου στελνω που ειναι.
-
δεν με ενδιαφερουν τα παρμενα, Αν ειταν δεν θα μας εβαζες σε πηραματα.!!!!! πιος τα πειρε.??? και το ξερεις??? ΕΣΕΙ???
δες εκει οπου δεινω οπου δεν παρμενα. αξηζη. κοντηνες φωτο θα σε βοηθησουν. Ακου παρμενα για μη τα παρουν αλοι.βολεκ για να βαζω την φωτο παει να πει οτι ειμαι συγουρος οτι ηταν εκει και φυγαν. ξεκεινα με το τεστ που εβαλα να μαθεις να περνεις σημα . γιατι εχω κανει μπρατσα μονο κανα δυο φορες που μου ειπες να σκαψω..και μην εισαι πονυρος.
-
σε ολα τα παιδια που μου εχουν απαντισει τους εχω στειλει πμ την λυση. και οποιος ειναι κοντα του λεω αν θελει να ξαναπροσπαθησει.
καλοφαγατα.!!!!!!!!!!!
πιο το νοημα να μας βαζεις να ψαχνουμε αυτα οπου εσει ταπολαμβανης. Εγω θακανα ενα τεραστιο γλεντη σε ολο το φορουμ με ολα τα εξοδα τους πληρωμενα. και ΕιΜΑΙ κοντα να κανω αυτο το γλεντη. Ακου τα πειρε και τα τρωη μονος.!!!!!!!! παρε και εκεινα οπου εδωσα, Μπας και γεινη κανα γλεντη.
Εδω τα παρμενα ΣΟΥ θαταν λιγουλια. σε δικεολογω. Τα εξωδα πολα. νασαι καλα.η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια